Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • leviske

    veterán

    válasz beyruth82 #18856 üzenetére

    A legtöbb RPG-ben van ilyen pont a sztori érdekében. Lehet, hogy spoiler, de a Baldurs Gate 1-ben is Gorion mindenképp meghal az elején, Cailant sem lehet megmenteni a Dragon Age Origins prológusában és a Mass Effect 1-ben sem jutsz vissza a Eden Prime-ról anélkül, hogy a prothean jeladó ne szippantaná be Shepardot.

    Abban igazad van, hogy lehetett volna másképp is csavarni a dolgot, hiszen Dex bosszúból is lelőhetne amiért Ev mellett álltál ki. Viszont logikusan végiggondolva Evelyn csak egy gyors felkapaszkodásra vágyó "senki" a játék világában. Menekülésben is csak a Cloudsig jutott ott is mit ért vele... Azt nem zárom ki, hogy a későbbi frissítésekkel még visszajönnek kivágott tartalmak a prológusba, hogy kevésbé legyen lineáris, de a sztori szempontjából mindenképp el kell jutni oda, hogy fejbe lőnek, hiszen ez az egész sztori mozgatórugója.

    Amennyiben azt szeretnéd, hogy a játék majdnem minden percben a kezedbe nyomjon egy súllyal bíró döntési pontot, akkor a Detroit Became Human-t tudom ajánlani.

    MÁS: A secret ending kapcsán azt javaslom, hogy 38-as szinten még ne ugorjon bele aki esetleg tervezne ilyet tenni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák