Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zerodot

    aktív tag

    válasz niklebi #5371 üzenetére

    Azért zavaros, mert zavarosan írod le.

    Feljebb az írtad, h "Amikor Revolut virtuálist betettem a Curve kártyába". Ennek nem sok köze van a Revolut töltéshez.

    "[A Revolutba, töltéshez] az egyetlen Erste debit kártyám volt beregisztrálva. Amikor a pénzt lekérte ellenőrzésként már csak a Curve-ön keresztül tudta lekérni az Erste banktól."
    Ezt nem értem; a Revolut csak úgy tudja a Curveöt terhelni, ha te azt saját magad kézzel beállítottad előtte. Olyan nincs, hogy az "egyetlen Erste" kártyád van a Revolutba regisztrálva, aztán a Revolut csak úgy magától elkezdi a számára ismeretlen Curve kártyádat terhelni...

    "Ezek után a Revolut egyszerűen átállította az addig alá betett Erste debit kártyát a Curve kártyára. "
    Dtto. A Revolut saját magától nem állítgat át semmit. Te kellett hogy megadd neki a Curve kártyádat, és akkor az lett az alapértelmezett. Viszont minden feltöltésnél ki tudod választani, melyik kártyáról akarod tölteni, szóval bármikor választhatod az Erstét is.

    "az Erste kártya már nem használható önállóan, csak pénz tudok vele felvenni, meg tudok vele fizetni a boltokban. Az interneten már nem működik."
    Fogalmam sincs ennek mi az oka. Ha tényleg így van, akkor az Ersténél érdeklődj. Se a Curve, se a Revolut nem befolyásolja, hogy mire tudod használni a normál bankkártyádat.

    "A Revolut virtuálisban meg a Curve."
    Ilyen nem igazán van; a Revolut számlát tudod tölteni, ehhez megadhatsz bankkártyá(ka)t az appban, de magába a virtuális kártyába(?) (vagy mögé?) nem lehet másik kártyát berakni. Feltöltöd a revo számládat, aztán a fizikai vagy virtuális kártyával tudod költeni azt az egyenleget.

Új hozzászólás Aktív témák