Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Yutani

    nagyúr

    válasz LámaZ #5655 üzenetére

    Ha normális hangnemben szólítanak meg, úgy is válaszolunk! :K

    A nyugdíjas éveimet egyelőre nem tervezem kriptóból fedezni (legalábbis nem kifejezetten azért próbálkozom), hanem van nyugdíj biztosításom, abba rakom a pénzt (nekem kb. egy tízessel később jön el a nyugdíj). A kriptó, ha összejön, akkor örülök neki, de nem erre építem fel az életem. 2013-ban nyitottam egy BTC walletet, és ha akkor veszek rá valamennyit, most gazdag ember vagyok, de akkor csak a bányászatról hallottam, amivel aztán nem foglalkoztam, a vásárlásra nem is gondoltam egyáltalán.

    Hogy milyen vonat robog el melletted? Az ember próbál okoskodni, hogy biztos fasza lesz az XRP, vagy jól felmegy majd az EOS, meg biztos nagy jövő előtt áll a DAT, de a fene tudja, hogy mit hoz a jövő.

    Tavaly például amikor elkezdtem ezt az egészet, vettem XRP-t 13 euró centért, aztán eladtam, majd 24 környékén vettem megint, de akkor leesett az árfolyam, jött a panicselló, eladtam, realizáltam a bukót. Ha akkor több eszem van, és várok vele fél évet, akkor kiszállok hússzoros pénznél.

    Az eddig megtapasztalt alapszabályok:
    1. Csak annyi pénzt tegyél fel, amit nem fáj (annyira) elveszíteni
    2. Don't panic!
    3. Az árfolyam sosem állandó, hullámzik, ezt kell meglovagolni. Ha lemaradtál egy felfutásról, ne FOMO-zz, hanem várd ki a következő hullámot.
    4. Don't panic!
    5. Kiutalásra szánt pénzzel sose kezdj el okoskodni, mert rövid távon könnyű bukni!
    6. Don't panic!
    7. Türelem!

    [ Szerkesztve ]

    #tarcsad

Új hozzászólás Aktív témák