- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- OLED TV topic
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemusz
addikt
válasz default. #64251 üzenetére
Bedobsz a szerződésbe 10 db 3 centes (de ugye nem 3 cent, mert nem kell senkinek...) skint a szerződésbe (ami ott van az ingame inventorydban) és kapsz egy magasabb szintű/osztályú skint. Adja magát az egész, kár érte fecsérelni a billentyűzetet, próbáld ki. Az esetek többségében a 10x1cent helyett kapsz majd egy 5-6 centes skint. De az legalább már nem szürke lesz, hanem világoskék vagy mi a szösz...
A ládákkal meg abszolút nem tudsz mit csinálni. Ha van smurf accod trédeld át oda, hogy ne zavarjanak, aztán ha sok összegyűlt (100+) akkor már lehet kezdeni vele valamit, vagy hagyod rothadni a smurf accon 1-2 évig, hogy benője a nemes penész és hátha megdrágul ettől egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Egyébként ha megfigyelitek, elkezdtek szépen lassan csökkenni a skinárak. Én ezt a G2A maffia által is vezérelt bennfentes nagykereskedők indikátor hatásának tudom be. Ők már tudnak valamit, közel lehetünk az új operációhoz. Szerda vagy csütörtök hajnal? Meglásssssssssssssssuk.
-
lemusz
addikt
válasz default. #64256 üzenetére
Nincs mit! Viszont a napokban kapni fogsz egy sms-t, amelyben megkérdezik majd hogy mennyire voltál elégedett a kapott információkkal és szolgáltatással kapcsolatban, értékelj engem egy 1-től 10-es likert skálán. Ha nem túl nagy kérés adj majd egy 10-est, jó? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
I Am^^
tag
válasz gtamate2 #64245 üzenetére
Az este mit takar? Mi meg akkor holnap? Mert én szívem szerint lezavarnám ma.
kretenallat: Én még 1x nem égetem magam ilyen rendezvényen (kivéve, ha több hasonló csapat is lesz mint mi) Azt hittem fun lesz, de nem.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
default.
őstag
válasz lemusz #64259 üzenetére
Én ezt az egész skinezős marhaságot kigyomlálnám a játékból, nem használom egyiket sem, nem ez a lényeg. Viszont így, hogy dobálja, mindig eladogatom őket, és szép lassan összegyűlik valami olcsó kis játékra a Store-ból. Csak emiatt nem "dobom ki" az összeset a p&csába
-
kretenallat
senior tag
válasz I Am^^ #64262 üzenetére
tudod, a kakaósok elég erős összeállításnak tűntek, aztán jöttek azok, akik még őket is lenyomják majd, ti meg pont velük kezdtetek... szomorú.
egyébként tegnap pont az jutott eszembe, hogy ha a szervereket lehetne használni ilyen célra, akkor lehetne valami midskill kupát is tartani, ahogy a globálokat (meg mondjuk mindenkit DMG felett) megkérünk, hogy máshol villogjon, csak kérdés, hogy nem lenne-e egy-két álruhás szupersztár (csak nem, dehát a csalást se tudom logikusan megmagyarázni tét nélküli meccseken...)
szerintem egy ilyenre ha össze lehetne kapni 4 csapatot és körmérkőzéssel mindenki mindenki ellen játszana, az már három bo3nyi igényesebb játék lehetne. annyira meg már megérheti összeszedni egy csapatot. persze a ti csapatotokat a nyilvánvaló (összeszokottságból adódó) helyzeti előny miatt fel kellene darabolnunk.
:: Ω :: Born Dead, Buried Alive :: Ω ::
-
gtamate2
veterán
Ma (hétfő)
20:30 - Kakaó Kings vs GentleBeaterZHolnap (kedd)
21:00 - Dream Team vs StopCSGO!A közvetítés pedig itt lesz elérhető.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
IreN!CuS
őstag
válasz kretenallat #64265 üzenetére
"
tudod, a kakaósok elég erős összeállításnak tűntek, aztán jöttek azok, akik még őket is lenyomják majd, ti meg pont velük kezdtetek... szomorú.
"
Értem én ,hogy vicc de naaa , akkora kiégés lesz ma[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
CosmoBacsika
tag
válasz I Am^^ #64262 üzenetére
Nekem ehhez egyébként annyi ötletem lenne, hogy tényleg beöntenék minden jelentkezőt egy poolba, és abból draftolna mondjuk 6 csk. Így kb egyenlően oszlana el a skill, mindenhol lenne erős-közepes-gyenge, mindenki tanulna, és összerázná a közösséget. CSak egy javaslat.
-
gtamate2
veterán
-
dugo_
veterán
válasz CosmoBacsika #64270 üzenetére
De ezzel feltaláltad a napi ph mixet kb...
-
gtamate2
veterán
-
Zomb€€
őstag
válasz kretenallat #64265 üzenetére
Wut? Meg ne mis jatszottunk, ne temess mar
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
I Am^^
tag
válasz gtamate2 #64271 üzenetére
Ez így igaz. Egy hét amúgy is kevés, főleg ha mindeki máshogy dolgozik/jár egyetemre. Nem is tudtunk úgy összeszokni. Jó ötlet ez, csak nem így, én nagyon kiégtem. Valszeg holnap is ugyanígy.
Szeretném megköszönni Vismajornak és gentle-nek a közvetítést. A rendes majorokon is eltudnám hallgatni. Szerintem színvonalas voltEzt most úgy írtam, mintha én lennék a rendezője ennek a Nightcup-nak....de nah.
[ Szerkesztve ]
|Számomra mindegy, hogy mit mondasz a hátam mögött. Hátul vagy és hátul is maradsz.
-
I Am^^
tag
válasz Vismajor01 #64281 üzenetére
Néha elnyomta a lövés hangja, de többnyire érthető volt....Így is jó volt
-
vzsryl
nagyúr
válasz Vismajor01 #64283 üzenetére
Toxic vagy és szómenésed van. Jobb közvetítőt el se tudok képzelni.
Nyugodt ember nem való kommentátornak.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
ReFleXx
addikt
válasz gtamate2 #64229 üzenetére
Akkor sorba.
Ragie rage-en hatalmasat röhögtünk akkor streamen, de nem szép dolog k*va anyázni, főleg egy ilyen tét nélküli baráti mérkőzésen, ha annyira kiakarja magábol adni a dühöt akkor ilyenkor ne nyomja a push2talkot inkabb.
Ugy akartam visszanezni a tegnapi Dreamhack dontot, hogy nem tudom a vegeredmeny-t , de sajna meglattam a bold kiemelést a hltv.orgon , fakk, sebaj GG VP!
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
vzsryl
nagyúr
válasz Vismajor01 #64285 üzenetére
Nem vészesen, de néha az vagy. Vannak nálad sokkal rosszabbak is, ne búsulj komám.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Assimilator
őstag
Most kaptam egy ajanlatot az egyik 3 centes fegyomra: P250 | Boreal Forest (Field-Tested)
A srac adna erte PP-Bizon Urban Dash (Field-Tested) meg 11 db ladat ami vegyes de amugy mind filleres.
Nekem ez tok jo uzlet. Neki hol eri meg?
Steam tradekent jott. Hajlok az elfogadasra csak tul jonak tunik, hogy nyugodtan elfogadjam.
Velemeny? -
oliwwer
aktív tag
válasz Assimilator #64289 üzenetére
fogadd el
-
Spet
addikt
-
gtamate2
veterán
válasz gtamate2 #64266 üzenetére
Közben elfelejtettem írni, de pörög a stream. Már a 3. pálya van, elég szoros a meccs.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
ReFleXx
addikt
válasz Assimilator #64289 üzenetére
évtized üzlete
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
lemusz
addikt
válasz Gentlelelele #64294 üzenetére
-
langward
tag
válasz Gentlelelele #64294 üzenetére
vegyél netet plz... képregény beugrásaid oriásiak..
-
gtamate2
veterán
Kakaó Kings vs GentleBeaterZ | PH! Nightcup közvetítés (2. nap) Stream
Jó meccs volt!
Holnap folytatás: 2 Bullets vs Kakaó Kings
ill. Stop CSGO! vs Dream TeamAki tudna közvetíteni holnap az írjon már rám pls!
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Mobil flották
- BestBuy topik
- LEGO klub
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Philips 55oled754 4K Ambilight
- Használt ASUS H87 pro, Intel i5 4670, HD Graphics 4600, 112 Gb SSD, 1 Tb HDD, 16 Gb RAM, Windows 10
- Lenovo Legion Y540 gamer laptop
- Bontatlan iPhone 15 PRO 512GB 1 Év Garancia
- LENOVO - ThinkPad / IdePad (90W - 20V - 4.5A)-45N0499 / TÖLTŐ - Újszerű - EREDETI - NEGYEDÁR ALATT !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest