- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
válasz Vismajor01 #64650 üzenetére
Szoktam dm-zni én is , nekem akkor sincs ilyen gondom de biztos ami biztos következőre meglesem és megírom.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
Vadernagyúr
senior tag
-
nagyúr
Masnal is fos a csgo?
Fix 96ms pingem van. Nem ingadozik meg semmi de fix96. Soha se volt meg ilyen.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szebe
addikt
Na ezért mondjuk jár keksz, mindkét félnek.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ADAM1337
nagyúr
Kajak nem értem ezt az MM rank rendszert.
Most léptem arany ak-ba, de olyan hullámvölgy volt a játékosok tekintetébe, amikor meg feljebb dob kb utolsó voltam a csapatba mindenki levadászott előlem mindent, és még mvp-m se volt.
Mégis feljebb dobott, de már kezdek visszaszokni.
Akkor hagytam abba amikor megjelent a cs:go és most úgyfest kezdek belerázodni 3 hónap után, lassan felküzdöm magam aztán valami normálisabb faceit/esea-n elkellene kezdeni tolni, ki melyiken van fent melyik ajánlottabb ? -
kukulec
őstag
-
szebe
addikt
Prime MM, ellenfélben 3 9digit-es, privát profilos, LVL-7/8-as acc, beváltott kitűző nélkül.
Természetesen csalnak mint a szar.gg volvo
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
sss
őstag
Level 8-as a steam accom... Akkor az gáz?
-
szebe
addikt
csgo xp, mindjárt jön a kép
De ez szerintem elég egyértelmű, ha privát profilosokJa, hogy okos 5. emberünk azthitte prime, közben meg nem.
Az így korrekt FailFish[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Kicsúszva a szerk. időből.
Ez amúgy azért is érdekes, mert a sráccal nem egyet játszottunk már, és korábban fix, hogy prime volt.
Ilyen létezik? Ki lehet ezt kapcsolni? Vagy bug?"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
ADAM1337
nagyúr
Nyílván, nem rajtam múlik sajnos eljutni MM-be, bárhova. (Nem vagyok low skilled anno team hungary-s is voltam más fps játékban, van egy 10+ éves múltam, de nem cifrázom majd 1x löhetünk).
Sajnos az MM rendszer egy fosch valljuk be, most kezd 1-2 értelmes meccse lenni, de ismeretlenekkel 1,5hónapig gn tetején szenvedtem.(kilépők, kifagyok, orosz 100+ ping, némák és süketek hálójában) -
Redneck
nagyúr
Múltkor 3 napon keresztül toltuk két nonPrime haverral az MM-et. Most kezdték nemrég, régi CS-sek. Semmivel nem volt másabb mint a Primeos, pedig mindenki tutira vette hogy durva pár órások lesznek.
Faceiten viszont sok szép profilt láttam mostanában, de inkább azt toljuk a 128 tick miatt. Akkor szívás ha csak 4-en vagyunk, mert volt hogy idiótát tett be, bár az utóbbi időben ezzel sem volt gond. Csak normális emberkét rakott, infózott, együtt élt a csapattal, olvasta a helyzeteket. Jó meccsek voltak, pár faceit ismerőssel gazdagabbak lettünk. Ha nem vagyunk meg, van kit hívni.MM-en is van pár ilyen cimbi, angolok, japánok, németek. Egy időben egy japán és egy angol srác volt rendszeresen a beugrónk, jókat játszottunk és viccelődtünk.
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Zomb€€
őstag
válasz gtamate2 #64665 üzenetére
A mintanak a 80%-a premium, pont az anticheat miatt.
Ami mellesleg szerintem fingot sem er.
Szamtalan zero to hero volt ellenem, aki 10-15-os fordulo utan 30+ ba lotte magat, amit meg egy oylan lvl10-esrol elhiszek akinek xanatares meg valde is signozta a profiljat, de egy privat profilos lvl3-asrol kevesbe, es sajnos ebbol volt tobb."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
lemusz
addikt
Vajon táncikál most Hemi a Spodek-ben?
-
szebe
addikt
válasz lemusz #64683 üzenetére
Szerintem azért ennek a korosztálynak a többsége tisztában van vele, ki az a Hardwell.
De elég szarul nézett ki, hogy bulizott kb 200 ember a kintlévő többezerből...[ Szerkesztve ]
-
gtamate2
veterán
-
edgR
őstag
válasz ADAM1337 #64677 üzenetére
A fizetős részlegen is ugyanúgy lesznek "kilépők, kifagyok, orosz 100+ ping, némák és süketek" - ezért írtam, hogy csodát ne várj. Ahogy a kollégák is említették, Faceit premium sem sokkal jobb, nekem is volt már közöm az ESEA-hoz. Majd eldöntöd, hogy megérte-e azt a havi párezer forintot, hogy _talán_ kevesebb lesz a csaló és 128 tickes - de rohadt gyakran laggos - szervereken játszol majd, cserébe vársz 10-20 perceket, mire egyáltalán találsz majd meccset..
-
ReFleXx
addikt
nemtom mas tapasztalt-e olyat faceit servereken, hogy:
-random kozel hallok olyan trappokat, reload es egyeb hangokat amik fix hogy nem ott tortennek
-erdekesen laggolo enemy-k, konkretan emberunk felso teste teleportal oldalazas kozben a labai meg lemaradtak 2 testtel hatrebb, vicces latvany volt. es egyeb darabos teleportalos anomaliakADAM1337 a rankrendszer olyan amilyen, nem kell csodat varni tole, osszesegeben meg mindig jobb mint a semmi, vagy ha azember public serverre jarna fel lovoldozni. a rangok is sem jelentenek sok esetben semmit, van hogy azonos vagy gyengebb csapat durvan belo, van hogy 2 szinttel erosebb ranku enemy team olyan butasagokat csinal es nem bir elloni sem hogy ihaj.
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
bager13
aktív tag
Aki 10 éve is játszott már Fps-t(legyen az cs, cod, bf és stb...), annak ez a rendszer felüdülés. Régen lehetetlen volt egy kiegyenlített, szoros meccset összehozni. Ezzel a rankosdival azért jóval kedvezőbb lett a helyzet, persze megvan a maga hibája. És sok ember nem jól fogja fel az egészet(rankért játszik), az ajlasabbja ki is játsza. Akkor is azt mondom, hogy ez egy egész jó rendszer.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
skL86
tag
Nincs semmi baj a prime mm-el, aki egy kicsit is skilles, az bármikor röhögve kijön seriff fölé..először magadban keresd a hibát, nyilván elkaphatsz egy rossz szériát, de a nagy számok törvénye itt is működik, az ellenfélnél pont annyi a hülye mint a te csapatodban, rajtad múlik a dolog..
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz bager13 #64691 üzenetére
"Régen lehetetlen volt egy kiegyenlített, szoros meccset összehozni."
Ezzel vitatkoznék. Nyilván akadt pár skillfake (aka smurf), de legalább nem csaltak le a rank miatt.
5on5hu-n, sima 5on5 csatin is, hogy aztán a végefelé a gatherről ne is beszéljek.[ Szerkesztve ]
-
skL86
tag
a mirces rendszer fényévekre volt egy mm rendszertől, szerintem erről kár is vitázni, mikor a játékosok saját maguk lövik be, hogy low-high+ között (kb. öt szintes skálán) hol is vannak..vicc..arról nem beszélve, hogy mennyi idő alatt találtál ellenfelet..általában vagy bedaráltad az ellenfelet, vagy szétkaptak mint a lábtörlőt..gg
-
szebe
addikt
Ez egy olyan dolog, amiben úgysem fogunk egyetérteni, nincs is ezzel semmi baj.
Hatalmas rák a MM, nagyon sok tekintetben. Ezért lenne jó, ha sikerülne újra beröffenteni a gathert pl.
Érdekes amit írtok, miután fent volt 5 ember ventrilon/ts-en, pár percen belül mindig volt ellenfelünk on-ra is, off-ra is.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
Gatherre szép emlékekkel gondolok, mindig reménykedtem hogy a 12-15 fős poolból majd beválaszt valamelyik lansztár a csapatába. Akik nem kerültek be a 10-be nagy presztízsveszteséget szenvedtek. Szerintem is jó lenne, de csak olyan szempontból hogy a 10-es baráti mixeknek adhatna keretet, gyorsítaná azok rendezését, lehetne ismerkedni.
-
skL86
tag
Rengeteg "wart" lenyomtam 1.6-ban, de a 2 perces mm kereséssel szerintem ne akarjunk már versenyezni, rengetegszer voltak szerver problémák, ping gondok, hosszú várakozások míg jött be a 3. 4. 5. ember stb. arról nem beszélve mikor pár vesztett kör után kilépett az egyik csapat.
Tudom én, hogy az idő megszépít mindent, de szerintem nagyon vicces, hogy a kettőt összehasonlítod.. akkor volt egy szerencsés helyzet, ha találtál egy értelemes ellenfelet, akivel lenyomhattál zsinórban még pár visszavágót, de ez is ritka volt, mert ott is a bunkó paraszt beszólogatós ovi szint működött, mint mindehol az interneten..
Egyetlen előnye volt, hogy mivel nehezebb volt ellenfelet szerezni az akkori top csapatok némelyikével elég nagy esély volt összekerülni[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
Egyértelmű, hogy a MM gyorsaságával nem lehet összevetni, én csak az általatok (vagy inkább csak bager13) említett fél-1 órára mondtam, hogy mifelénk azért gyorsabban ment a dolog (elég sokszor hallottam az "ip pw komment, rád várunk" mondatot, miután feljött az 5. ember )
Tudom, hogy felesleges bezzegrégenezni, de nekem az a rendszer jobban tetszett. Ezért mondtam, hogy ez egy olyan dolog, amiben nem fogunk egyetérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Ingyenes parkolást!!!!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kupon kunyeráló
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest