Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kuLi_

    tag

    A PH mixek margójára. Isten őrizz, hogy okoskodjak, csak amolyan szvsz;
    Szerintem az alapvető probléma nem a skilleket illetően, hanem pusztán a hozzáállással illetve a felmerült igényekkel van, ez tördeli szét alapjáraton az egészet;

    > Katonás tryhard világi madness.
    > Szeretne nyerni, ezért elvárja a maximális odafigyelést, aktív és kezdeményező elem a pályán minden téren.
    > "Arany középút".
    > Csupán szeretne lövöldözni egy jót és közben jól érezni magát, kellemes hangulatban.
    > ".. most látom először ezt a pályát, nem kell baszogatni", mikrofon használata nélkül.

    Nem fogsz 10 olyan embert összerántani a fórumlakók között, akik azonos kategóriát képviselnek a fentiek közül, ez pedig hosszabb távon kiégéshez, undorhoz, vagy szimplán többé meg nem jelenéshez vezethet. Az mellesleg szintén nem segít, hogy a stílus is nyilván az alpáritól a kifinomultig terjed, ezen sem nagyon lehet változtatni (aki egy házi tizes-mixen pl. elkezd ugatni bármilyen formában is a másiknak, azt én speciel örökre kihúznám a listáról, de nyilván nem tudom, én nem is járok PH mixekre mint tudjuk lol), maximum alaposan megszűrni.

    Anno elment az egész egy bizonyos irányba, ami egy széleskörű bővítést jelentett, miszerint mindenkinek legyen lehetősége játszani kvázi korlátok nélkül, azonban be kell látni végre, hogy valamilyen formában muszáj megszabni ezeket a gátakat, amivel elérhető, hogy pl. gentle, aki egy kifejezetten ügyes játékos (!), újra úgy érezze, van valami értelme a PH-s kollektívákkal mixelni - akik cserébe tanulnak is talán tőle valamit.

    Lehet, hogy el kell dönteni előre a szervezőnek, mit óhajt aznap este látni; #tryhard vagy #hokkendáré est, szórakoztok vagy komolyan próbáltok meccselni, a kettő nagyon nem ugyanaz és nem mindenki ugyanazt preferálja. Olvasván a kommenteket, a legnagyobb kiégés azokból ered, amikor valaki valamit valamilyen formában úgymond leszar, az pedig szerintem senkit sem érdekel, ha szimplán szarul lő, mert mittudomain "keresztkala", ha cserébe keményen kommunikál, azaz - varázsszó jön, figyelem - igyekszik.

    [ Szerkesztve ]

    Ez itt a reklám helye.

Új hozzászólás Aktív témák