- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nyomtató topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Franklin
addikt
Előbb játszottam egy Casual-t, kör végén M4A1 Icarus-t dobott valakinek... laza 120 eurós fegyver... nice? :-D
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
Na toltam egy kis casualt, hogy legalább arra emlékeztessem magam melyik gomb mire való. Hát azalatt a 4 hónap alatt nem csak az a kevés shooting skillem ment el ami volt, de szerencsére még a game sensem is, jó lesz visszatérni .
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
törölt tag
-
MurdR
veterán
válasz Cthulhu Dawn #39455 üzenetére
Amúgy sem voltál valami nagy játékos
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
rumos XIII
aktív tag
De szöknek felfele az idei ESL droppok.
-
realmdrude
tag
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
-
Zimmi91
addikt
válasz realmdrude #39461 üzenetére
A lövés utáni pillanatokon látszik, hogy ezt te se hitted el
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Ch0b
tag
Nem is tudom minek szenvedek még ezzel a játékkal. legalább 6-7 meccset nyertem zsinórban gold nova master-en, jó sok mvp-vel, úgy voltam vele, hogy lassan feldob már. Erre jött 2 olyan meccs ahol hozzá se tudtam szagolni az egészhez, mert olyan csalók jöttek, hogy teljesen mindegy volt a távolság, a fedezék, egyszerűen 1 lövés voltam a fejbe nekik. Most ezért szenvedjek?
-
salytmasztor
aktív tag
Ha zavarnak a csalók, akkor ne csak ezt a játékot hagyd rá, hanem minden más online multit.
Mindenhol vannak / lesznek csalók sajnos és ez valószínűleg nem is fog változni.Reportolni kell aki biztos csaló szerinted -> overwatch -> ha igazad van, akkor megkapja a bant és te visszakapod a vesztett pontjaid.
Más játékban még ilyen megoldás és lehetőség sincs.[ Szerkesztve ]
-
Vanir
veterán
Vegyél egy ESEA premiumot, vagy ott a CEVO és a Faceit. Ott mondjuk 95%-kal kevesebb a csaló. Amúgy meg (főleg alacsonyabb szinten) nem a rangért kell játszani a játékot, hanem azért, hogy jól érezd magad benne. Szedj össze magad mellé 4 havert és nyomjátok együtt, ilyen egyszerű.
-
sss
őstag
Ha valakinek lennének néhány centes ak/m4 skinjei, akkor adnék cserébe ládákat hasonló értékben.
-
Ch0b
tag
-
Mezcal
addikt
Kivégeztem mind a 61 küldetést!
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
expander
senior tag
lehet, ismet egy lama kerdes, bocsanat erte
csupan a nyert meccsekbol szamol valamit a rendszer, es ugy lehet rangot lepni? itt irta valaki az elobb, hogy nem tud gold novabol fentebb lepni, nekem tegnap sikerult elerni a 10. gyozelmemet, ugyhogy mar nincs cooldown, es master guardian II lettem egybol (gondolom ez lenne a "kala" amit itt tobben emlegetnek )
ha sorozatban sok meccset bukunk, akkor le is tud fokozni ? -
dugo_
veterán
válasz expander #39471 üzenetére
titok az egész elo rendszer, csak találgatások vannak.
valószínűleg számít a nyert/vesztett kör arány (szóval egy 14-16-os bukta annyira nem nagy extra), mvp, de emelett biztos, hogy az egyéni skillek is, kdr, hs arány, pontosság stb. kirúgás, meccselhagyás elvileg több mínusz, mint végigjátszani egy bukott meccset.
az mg2 a babérkala.
-
maathe
senior tag
-
dugo_
veterán
válasz maathe #39474 üzenetére
ezt egy random angol csávó írta, semmi köze a valve-hez.
"please bear in mind that the numbers and information provided is just for the purpose of this example and may not (and probably aren't) exact"
kb ennyire hiteles az egész.és mint a múltkor írtam, engem egy győztes LE/LEM meccs után visszadobott dmg-k közé, mikor rangot lőttem a 3. accomra. ez sehogy sem történhetett volna meg, ha csak win/loss arányt, mvp-t néz a rendszer.
-
Mezcal
addikt
válasz lemusz #39470 üzenetére
Pipa van az összesen. Poén, hogy azt írja, 16 óra múlva kezdhetek új küldetést. Szerintem a legjobbak Co-op küldik voltak, azok közül is a Crashsite. Private Rank százados 26. szintig jutottam az összes küldivel.
Én úgy tudom, hogy a 40-es rangnál be lehet váltani egy medálra, majd nullázódik az egész, ergo mehet újból 40-ig.[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
nugat
tag
válasz maathe #39474 üzenetére
az egyetlen dolog, amit egy valve programozo altal tudunk, hogy a csgo egy modositott glicko-2 rendszert hasznal. [link]. szoval el lehetne felejteni mar ezt az elo-s baromsagot
@vzsryl: mar hogyne szamolna. sot, rengeteg adat van, amirol akar fogalmunk sincs (entry frag ideje, kilott golyok, etc) hogy mit vesz figyelembe a ranknal pedig nem tudjuk, szoval kar is talalgatni
-
vzsryl
nagyúr
Én így, néhány ezer óra után és majdnem 1200 győzelemmel azt tapasztaltam, hogy bármennyit lőhetek és bárhogy. Egyedül azok értek valamit, amit írtam. Tehát magas rangúak ellen minél több kört kellett hozni és minél több MVP-m kellett legyen. Lossra sose kaptam nagyobb rangot, ha 30 fölött lőttem, akkor se, és győzelemre se dobott lejjebb, ha 3-at lőttem, akkor se. Továbbá kisebb rangúak ellen sem dobott feljebb, pedig napi szinten ugrálok oda-vissza rangokat...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Marv1988
tag
http://www.twitch.tv/nemethcsaba1988
-
Tewe013
őstag
válasz vzsryl #39479 üzenetére
Én is ugyanezt tapasztaltam hiába lövök 30-at, ha csak egy-két MVP-m akkor kell 5-6 win, hogy feldobjon, de ha csak 15 killem és ahhoz 5-6 MVP elég 2-3 win. Ugyanez van akkor, ha mondjuk 16-14-re vagy 16-3-ra nyerünk, de ilyenek, mint pontosság meg, HS arány úgy vettem észre, hogy egyáltalán nem számít.
-
regener
veterán
válasz Marv1988 #39481 üzenetére
Te láttad egyáltalán mit Streamelsz? Mert kép az nincs... XD
Mindenki:
Release Notes for 7/23/2015
[ SOUND ]
– Reduced frequency of CT equipment sound.
– Fixed a case where a dead player or dead bot played footstep sounds.
– Removed minor audio artifacts and smoothed tails for FiveSeven and Glock fire sounds.
– Fixed distant sounds for Galil.
– New sand surface footstep sounds with additional variations.[ PHYSICS ]
– Doors and moving trains now move at correct speed on servers with tickrate above 64.
– Doors and moving trains will no longer get blocked by weapons or decoys.[ MISC ]
– If mp_teammates_are_enemies is set when a round is won, round numbers now properly count and increment.
– Fixed a rare purchasing issue when items purchased from limited-time offers resulted in an unredeemed claim item in inventory.
– Fixed rendering of debug overlays sometimes not getting cleared when connecting to a new server.
– Fixed P2000 viewmodel hammer pop when reloading.
– Added in-game flags for Vietnam and Mongolia.
– Added Gunsmith style to workshop workbench (for more information visit: http://blog.counter-strike.net/workshop/finishes/gunsmith.html)[ Szerkesztve ]
-
salytmasztor
aktív tag
SKINEK + STICKEREK valamilyen külön view modeller programban való megnézésére, forgatására létezik-e valami megoldás, lehetőség?
Letöltöttem a CSGO SDK-t, de ott a Model Viewer-ben nem tudtam eddig sehogy előhozni ezeket, csak a fegyverek alap skinjét és egy teszt matricát.[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Van itt valaki olyan, aki 40cm alatti egérbeállítással játszik és dmg felett van?
Létezik egyáltalán ilyen?
-
lemusz
addikt
-
he7edik.
addikt
lesz ma valami nézhető magyar érdekeltségű meccs?
Égő szöveg a flém vázon
-
Marv1988
tag
válasz _-ORANGE-_ #39488 üzenetére
Az már négernek is túlzás
-
Marv1988
tag
válasz _-ORANGE-_ #39494 üzenetére
Én biztos nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kell neked egy ilyen HDD? Seagate BarraCuda 2.5 (ST1000LM048) INGYÉ FOX
- Hama DVD-CD Tartó Eladó! - 12 Darabos Kemény Tok! - Új & Hibátlan!
- GIGABYTE GA-990FXA-UD3 REV 4.0 + AMD FX-6350 + 8Gb 1866MHz
- Panasonic 55GZ950 OLED Televízió, 139 cm
- Apple Watch series10 GPS 42 mm Kozmoszfekete Alu.Tinta Sportpánttal
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest