Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz b05co #22241 üzenetére

    +100000!

    Gyerekek, azért gondolkodjunk már... valószínűleg elcsalják a meccseket pár skin miatt ;] . Még egyszer: skinek miatt. Kicsit nevetséges, ha jobban belegondoltok. Pláne, hogy a Valve 100%, hogy olyan skint ad oda a pro teameknek, amilyet csak kérnek. Nekik ez jó reklám, látod a meccsen, hogy milyen fasza vulcanja van, ennek a srácnak, és mész megvenni. A Valve-nél meg csilingel a pénztár 0 befektetett melóval (még csak nem is ők csinálják a skineket). Gondoljatok bele, mint bármilyen más sportban meg akárhol a szponzorok. Ronaldo is mindig Nike-ban jár... és nyilván nem kell érte fizetnie, sőt a Nike fizet neki, hogy hordja. A skinekkel is valami ilyesmi lehet.

    Az meg, hogy pénzzé teszik a rare skineket, az egy fokkal már hihetőbb, de ez se nagyon elképzelhető. Az emberek nagyja lounge-on kulccsal fizet (erről ti is tudnátok mesélni), mert nincs az a bolond, aki több száz eurókat adjon egy késért. Ezek nem Botticellik, hanem rongyos pixelek :U . És valószínű, hogy a több száz kulccsal egyenként nekiállnak csencselni... nem éri meg a befektetett melót. Jó, persze előbb-utóbb lesz egy olyan idióta, aki irl pénzzel fizet egy ritkább skinért, de azt ki is kell várni, ha egyáltalán akad egy ilyen marha. Te ezért kockáztatnád, hogy lebukj, és befeketítsd a neved, egy ennyire valószínűtlen megtérülési biznisznél? Ráadásul az a pár skin nekik aprópénz.

    El kell fogadni, hogy az esport-ban nagyon ingadozó teljesítményt nyújtanak a játékosok. Minden a reflexeken múlik, szerencsén, meg teamworkön. Ha valaki már egy órával kevesebett alszik a verseny előtt, az máris igen negatívan hat ki a teljesítményére. Ezen kívül meg van még kismillió faktor. Itt milliókat sem ölnek az utánpótlásba, mint a fociban, ahol jó edzéstechnikával meg csapatmunkával évekig kitartó sikercsapatot lehet kovácsolni. Már holnap jöhet egy 18 éves Pistike, aki százada legjobb reflexeivel rendelkezik, és egymaga (!) boríthatja az egész cs szcénában az egyensúlyt.
    Többek között emiatt a random, bizonytalan és kiszámíthatatlan faktorok miatt nem lesz soha ténylegesen elismert sport az esport, bármennyire is jó lenne. De ez már más téma, és más vita :)

    Ha meg vesztesz fogadáson, nyilván te láttál mindent előre, de a szemetek eladták a meccset. Én is mindig ezt mondom, ha bukok tippmixen :D . Lehet, hogy igaz, de 99%-ban sajnos nem. De jó ezzel nyugtatni magam :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák