Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabog4

    aktív tag

    válasz reflxx #1705 üzenetére

    Szerintem simán megjátszhatnák, hogy több fegyvert pakolnak bele, de csak mondjuk SKINként,
    Például MP7 és MP5 között lehetne választani vagy mondjuk AUG és G36K valamint L85A1 vagy éppenséggel M4A1 -A4 meg mondjuk HK416 stb. stb. Szerintem jót tenne. Nem kell többet tudniuk, de személy szerint megunom a fegyókat egy idő után.

    Megoldható lenne, mert kör alakban van elrendezve a menü /máshogy is működne.../ és kinyúlna a saját szögébe egy sáv és ott látható lenne a többi fegyver kinézet.

    ------
    A mikrotranzakció publicot megutáltatná a war-t pedig ellehetetlenítené.
    Képzeljétek el! Országos verseny! Amerika vs /mondjuk/ Litvánia / :"D /
    Amerikaiaknak mindenük fullos, mindent megvettek a Litvánok meg tudtak venni csak egy plusz dolgot és totál lealázzák a Litvánokat!
    Sz@r példa, de hát korán van még és a lényeg benne van...persze szabályok tuti lennének, mint most is, hogy nincs sokkoló, amit nemigazán értek, de mindegy is.

    Mondjuk, akik országosra mennek mondjuk első helyezettként 30.000$ nyernek azok szerintem mind-mind megvennének minden kiegészítőt! Valvénak jó lenne a nem FULL GIGA-MEGA SZUPERCSILLAGHARCOS PRO-knak meg nemigazán, mivel tuti lenne jó pár hobbijátékos vagy bánom is én, hogy ki, aki megvenné a cuccokat és ezzel szerezne előnyt. /Én 1 forintot nem ölnék bele/
    /Közösségi szervereken biztos be lenne állítva, hogy mi lehet és mi nem, mint ahogy auto snipert sem lehet egyes szervereken/

    [ Szerkesztve ]

    HUN_Thorpedo

Új hozzászólás Aktív témák