Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz stopperos #1725 üzenetére

    de akkor meg milyen 1.3-ról beszélt vajon a csávókám? nem értem, most akkor mit kéne nekem ezen 1.3-ra frissíteni? de miért nekem kell egyáltalán ezzel copni? Mi a cart üzenget nekem? dejó, hogy apámmal beszélt, aki egy kezdőlapot nem tud beállítani, isteni

    Van a fogyasztóvédelemnek valami elérhetősége ami ezzel foglalkozik? Ma mértem 1,1 megabitet a 20 megabites vonalamon, amiből 10 megabit szerződésben garantált minimum sávszél, tegnap is volt 3 és azelőtt is. Én ezt nem fogom fizetni, össze-vissza ugrál, most éppen 15, de a motorolával 20 volt stabilan és soha nem esett le.
    Most vagy központilag buzerálják és akkor pláne felmondom ha így árulják túl a sávszélt, hogy limitálják az ügyfeleket, vagy szar ez a modem. Én nem óhajtok egy 1.0-ás emberrel telefonon vitatkozni azon, hogy ő látja e a végpontot vagy nem, meg hogy biztos nálam rossz a koaxosztó meg a többi süket dumát hallgatni, nekem ahhoz nincs türelmem.

    Nem hiszem el, hogy ezt egyoldalúan nem lehet felmondani hűségidőn belül ha ilyen durva szerződésszegés áll fenn. Valaki rágott már be? Mi a menete? Axelero-s idők óta ügyfél vagyok, ha nekem ilyen [moderalva] kihoztak akkor [moderalva], nem vagyok hajlandó intézni, én felmondok nekik. Elegem van.

    [ Módosította: 7 ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák