Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Abu85 #9200 üzenetére

    Bakker, a drivernek kell felismernie a VGA-t, nem a programnak, az még a DOS-os időkben volt. :Y
    Egy rakás játék nem fut semmiféle kompatibilitási móddal!!! Star Wars Rebelliont haveromnak úgy tudtam feltelepíteni, hogy XP-n az én gépemen installáltam, onnan ki kellett szedni a registry kódot, és egy dx fájlt, aztán W7-re fel kellett másolni a programot, a 64-bitesre átírt reget betenni, illetve bemásolni az XP-s DX fájlt, és utána futott csak a játék, de még akkor sem lehetett kilépni a robotok pofázásából az elején! Ez ám a Windows-fejlesztés!!! :C :W (Viszont ez nem AMD-hiba! :R ) FIFA2002-t szintén csak XP alól telepítve és átmásolva lehet használni. :(((

    Na ez új, régebben X2-nél is kellett CF-t kapcsolni, legalábbis HD3870 topicban anno még így működött. Ha most valamelyik játék szar CF-ben, akkor hogyan kapcsolod ki az egyik GPU-t? :F

    Azt nem tudom kari híján, hogy ATT tudja-e a hibernálást, viszont a profilokkal takarékosabbá tehető a VGA, mintha 1 mag menne gyári beállításokkal.

    Ace Ventura: Na, most nézhetem azt is! :W (Az még talán Guru mellékletből van meg). Egyébként AoE1-et megnéztem, és nálam nem voltak hibák. Csak a vízen volt fura a fodrozódás, szárazföldön minden rendben ment. Lehet, hogy megint egy hardver-specifikus hiba? (Intel vs. Phenom?)

    1hijjanhusz: Haverom asztali gépe ma is ME-vel fut. :DDD Minden jó játék fut rajta (egy csomó ugye DX7 felett kapitulál). Sajna Virtualbox-on nem települ a ME, és még XP-n sem tud normális 3D-t, ha az kéne. Még jó, hogy NFS1SE-nek és IG1-nek van DosBox, különben ezeket a remek játékokat is cseszhetnénk.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák