Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • greenmelon94

    tag

    Sziasztok!

    Egy olyan problémával fordulok hozzátok ami nekem eddig nálam csak Windows 7-nél (32 bit) jelentkezett.
    Mégpedig azzal, hogy mikor teljes képernyős alkalmazást (értsd: játékot :) ) futtatok kisebb felbontásban, mint a laptopom képernyőjének natív felbontása (1280x800), akkor nem egy pixeles széthúzott képet kapok mint eddig, Vistán és XP-n, hanem kapok egy az adott felbontás méretű szép képet, csak épp körülötte nagy feketeség van. Tehát kb úgy kell elképzelni, hogy adott egy 1280x800-as felbontású fekete háttér, és ezen van középen mondjuk egy 800x600-as kép.

    A neten utánaolvastam és több helyen is találkoztam ezzel a hibával, de megoldást igazából sehol se találtam rá.
    A Microsoft hivatalos oldalán az egyik fórumban valakinek úgy sikerült megoldania, hogy Catalyst Control Centernél átállította minimumra, majd ismét natívra a felbontást, és utána már széthúzva jelent meg neki a kép. Olyasmit is olvastam, hogy be lehet a Control Center-be állítani azt, hogy széthúzza a képet. Oké, de a varázslós változatba nincs ilyen, mert ott csak felbontást lehet változtatni, a Speciális változat meg meg sem nyílik nekem.

    A Control Centerem régi, 2007-es, mivel Mobilityből csak ezt találtam működőt (csak a driver friss amit a Windows telepített magának), a friss CCC pedig el se indul, mert azt írja, hogy a gépembe lévő GPU nem támogatott (ATI Mobility Radeon 2300HD)! Mobility kártyákra pedig SEHOL nem találtam a neten működő, friss Control Centert.

    A gépem típusa: Acer Aspire 5710G

    Remélem érthetően írtam le mindent :))

    A segítséget előre is köszönöm: greenmelon

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák