- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Home server / házi szerver építése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
válasz fenergie84 #21343 üzenetére
Mit nem értesz rajta?
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
törölt tag
válasz Arkennys #21349 üzenetére
Hát ez az, én se játszom a felsoroltakkal, de minek kell ilyen gyakran új Drivert feltenni? Most minden egyes játékhoz külön kell Nem hogy úgy csinálnák mint az nVidia-nál, hogy időközönként jön ki, és az legalább stabil. Itt meg az ember, nem győzi tesztelgetni, na melyik is a nyerő nálam
-
tag
válasz fenergie84 #21353 üzenetére
Előbb leírtam hogy csak teszt céljából tettem fel hogy láthassam hogy jobban futnak e rajta a játékok de nem. Ezért már most is Win7-ről írok.
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
vlevi
nagyúr
válasz fenergie84 #21355 üzenetére
Sőt, hát egyre több játék jön ki úgy, hogy XP alatt már nem fut. Másik érv a hetes mellett, hogy az XP-vel ellentétben tökéletesen működik a 64 bit. Persze nem mondom, hogy XP 64bitet lehetetlen használni, de hetesen egyetlen apró bizbasszal sem találkoztam még a saját gépemen, ami a 64bit miatt ne ment volna.
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Próbálta valaki az új 13.3-as béta catalystot? Nekem random újraindítja a gépet. Visszaraaktam az előző bétát és megszűnt a gond. Azt elfelejtettem írni, hogy terhelés alatt indította újra a gépet. Valaki valami ötlet vagy inkább ki kell hagyni ezt a verziót?
-
CsonkaImo
addikt
Köszi a tippet, ellenőriztem a hőfökokoat vga és cpu-n is mindegyik rendben volt.(Linx+Valley Benchmark) Érdekes módon Valley Bechmark alatt nem indult újra pedig az izzaszt rendesen, persze lehet játék alatt más terhelést kap. Mind1 előző verzióval megy gond nélkül, most ezt a bétát kihagyom.
-
L4CI2
aktív tag
hi
nem lesz 13.2-böl whql driver ?
-
vlevi
nagyúr
Szerintem nem.
Régebben mintha olvastam volna olyat, hogy az AMD leáll a havonkénti driver kiadásokkal, helyette inkább ritkábban, de normálisabban összerakott drivert akarnak csinálni. Valahol van is benne logika, mert a hitelesítés gondolom nem 5 perces folyamat, és a havonkénti driver kiadással csak annyit érnek el, hogy összedobnak valamit 1-2 hét alatt, aztán már mehet is hitelesítésre, és már el is telt 1 hónap, a következő havit megint gyorsan össze kell dobni. -
Winnie The P
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #21352 üzenetére
Hát én se fogom felrakni az újat most, mivel amikhez jó, nem játszok. Mármint amihez javulást hoz elvileg. Legalább lesz tartalék, ha a jelen driver valamiért elkezdene szórakozni. De tény, mocsok gyakran jön ki új, mindig váltogatni olyankor már hülyeség kb.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Dot
őstag
HD4890, ccc13.1
CoH:ToV a kép helyzete a monitoron. Hogy tudnám középre varázsolni?
Elvileg 59Hz-en megy, ez lehet a bibi. 75Hz szeretnék! De 60 is megfelel. Azt azért megjegyezném, hogy gtx275, gtx295, 8800gt nvidiákkal és HD3000 intel igp-vel semmi gond nem volt.
Bár ez óta már el sem indul, indítás után fekete képernyő.H.A.W.X.2: Valamiért nem tölti be a játék a pályákat, menüben ha elindítok egy single-t vagy az optionsaban a benchmark-ot loading... és utána menü. Benchamark-nál a result 0fps/0fps (mivel nem fut le)
(dx9-ben van indítva)élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
Spet
addikt
Üdv mindenkinek.
Nemrégiben (tegnap) visszakaptam a régi gépemet, amely driver hibával mindig kifagyott kék halállal (ati2dvag hiba, nem az első eset volt, 2600XT AGP). Csökkentett módban eltávolítottam a drivert és a hozzá tartozó kiegészítőket, és újra is szerettem volna rakni...és itt kezdődtek a gondok. A driver egyszerűen kijelenti, hogy nem találja a telepítendő kiegészítőket (wtf kategória).
Gépet újraindítottam normál módban, betölt a Windows, nem omlik össze a gép mindent lehet csinálni rajta, csak hát hiányolja az ATI drivert (nem található, vagy nincs megfelelően telepítve ATI driver vagy hogy is volt ).
Próba cseresznye driver telepítés indítása, szépen indul felmegy, csak az a probléma hogy túl gyorsan, nem villog a képernyő szóval semmi szokásos driver telepítéses reakciót nem váltott ki a géptől. Azonban ez a hibaüzenet ugyanúgy fennmarad, hiába van "feltelepítve" a CCC.
Szóval a kérdés, hogyan oldhatnám meg a problémát windows újratelepítése nélkül (már csak ezen tudok gondolkodni)?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
vlevi
nagyúr
Véletlenül nincs telepítve Visual C++ runtime?
Nekem akkor csinált ilyet (mármint, hogy furcsa hibával nem települt a driver), amikor valami más verziójú Visual C++ runtime telepítve volt. Egyik játék biztos felrakta. Nos, én uninstalláltam ezt, és utána tökéletesen felment az Ati driver. -
neight
csendes tag
Sziasztok!
A segitségeteket szeretném kérni.
van egy Hp Pavilion notim ATI HD6470 videókarival, op rendszer Win7 és nem sikerül feltennem a videókarit. Azt irja hogy "Frissitse az AMD grafikus illesztőprogramot, vagy engedélyezze AMD adapterét a kijelzőkezelő használatával." Próbáltam a HP Support Assistan-al frissiteni de az meg folyamatosan hibát észlel és leáll.
valaki tudna nekem segíteni mi tévő legyek?
Előre is köszönet. -
-
bozont
veterán
Tedd fel a 12.4-et, én azzal használtam a 4870 kártyámat amíg el nem adtam tavaly ősszel, nem tapasztaltam vele komolyabb problémát. Ezekre az újabb legacy driverekre sok a panasz.
Mondjuk többek között pont a legacy státusz miatt adtam el a kártyát és így utólag, úgy tűnik jól is tettem. A win8 miatt szívnék lehet én is, oda már nem megy fel a 12.4.[ Szerkesztve ]
-
Dot
őstag
válasz radi8tor #21381 üzenetére
Nem, nekem nincs ilyen! Analóg monitoraim vannak!
Youtube-bal való kifagyasztás receptje! 4-ből 4-szer működött!!!:
Ezt állítsd "Eredeti" felbontásba, ekkor kifagy a vga driver.
Marj a related-ből az 1-re kattints nekem ez: Code Black - R.E.V.O.L.U.T.I.O.N (Official Hard Bass 2013 Blue Theme). 2 másodpercen belül kifagy a gép!!![ Szerkesztve ]
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, azt meg lehet valahogy oldani, hogy a CCC-ben profilt csináljak?
konkrétan így:van 1 játék, ahol a színkorrekción belül a Telítettséget felhúztam 150-re és azt karom elérni, hogy ha elindul a játék automatikusan feltegye erre az értékre, de ha vége/kilépek, akkor levegye 100-ra
előbeállításokat próbáltam de nekem nem sikerült összehozni.
esetleg valami külön program erre ?
[ Szerkesztve ]
-
Spet
addikt
válasz InfiniteReality #21372 üzenetére
Köszönöm a linket ezzel próbálkoztam én is, illetve 13.1-es verzióval is, de ugyanez a probléma fennállt (gép működik, csak felvillan a hibaüzenet, az oldalak pörgetése meg ilyen mint a régi filmvetítések a 20-as években). Sajnos még az előző tipphez sem jutottam még el (Visual C++ runtime probléma) önhibából, de ha az sem lesz jó akkor marad a reinstal.
-
stalone
csendes tag
Sziasztok.Szeretnék egy kis segítséget kérni. Van nekem egy asus hd 6870 kártyám,amiről nem tudom hogy hibás-e.Amit produkál : újabb AMD-s játokoknál indítást követően kivág ezekkel:app crash,app hang b1,de ha újratelepítem a kártya driverét hibátlanul működik a következő újraindításik.Ezekkel a játokokkal csinálja BF3,Warfighter,Tomb Raider. Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
-
vlevi
nagyúr
A Visual C++ dolgot csak a driver telepítésre értetem. Ha már fenn a driver, akkor elvileg nem kellene, hogy öze legyen hozzá.
Esetleg ezt a videót megpróbálhatnád más böngészőben is megnézni. Internetexplorer gondolom van, abban hogy muzsikál, illetve Firefox, Chrome, Opera, mindhárom telepíthető portable változatban, azaz nem firkál bele a gépbe, a teszt után nyomtalanul törölhető. Azért javaslom a több böngésző kipróbálását, mert az IE, FF, Chrome mind más-más flash playert használ. Sajnos a Flash player az az utóbbi évek egyik nagy kib****sa a netezőkkel, egyre vacakabb, de nincs más helyette. -
Spet
addikt
Hát a legújabb dolog amit produkált: beraktam egy fapados MX440-est feltettem a driverét (elötte természetesen eltávolítottam feladatkezelőből az atis dolgokat), erre mi fogad, amikor restaltoltam a gépet? Milyen nézetben akarom indítani a CCC-t. Gondoltam, na akkor ki a f@sza gyerek vissza a 2600xt, erre újra a hibaüzenetek, ekkor köszönt el a régi XP és raktam újra a rendszert. Most fenn van a CCC (programok között telepítése/eltávolításában látszik) azonban asztal jobb click és nincs a listában, se nem lehetett parancsorral elindítani a CCC-t mert nem találja, na és itt adtam fel mára a dolgot
Remélem elég érthetően leírtam mindent, hátha kiderül hogy anomáliába ütköztem.
-
Katana28
csendes tag
válasz stormy8906 #21386 üzenetére
Már sikerült. Revo-val leszedtem a sweepert és törölgettem az ati/ace mappából a dolgokat. Aztán driver install.
-
Dot
őstag
válasz radi8tor #21397 üzenetére
2 eredeti steam-es játékom nem megy rendesen:
H.A.W.X. 2: A játék elindul, menüben minden rendben. Mikor elindítanám a küldetést, a töltés után visszadob a menübe! A grafikus beállításoknál van egy benchmark, az sem fut le!
Összehasonlítás képen: HD3000 IGP HD4890
A játékot a windows telepítés után újratelepítettem.Company of Heroes: Tales of Valor
Indításnál fekete képernyő. Csak feladatkezelővel tudok kilépni!
(igen itt volt a monitoron lévő helyzet gond, de most már el sem indul)
A játékot a windows telepítés után újratelepítettem.Ezekkel a driverekkel próbáltam: 12.1, 12.4, 13.1 (jelenleg 12.4)
élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest