Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz katt777 #11236 üzenetére

    Az Asus nem vállal garanciát, le van írva a manualban, hogy a lehetőség adott, ha élsz vele, akkor a garid nem veszik el, de arra nincs garancia, hogy működik. Az AMD is ugyanezekkel a feltételekkel biztosítja a tuningot a CCC-n belül.
    Ez természetes. Az Overdrive skála is egy tesztelt határon belül mozog. Amilyen határt nem teszteltek, arra nincs is lehetőség. Ez alapvető szempont, a tuning eleve kényes téma, de az AMD a saját beállításaiért valamilyen szinten felelősséget vállal. Természetes, hogy a hardverek mások, így nem lehet biztosra menni a stabilitással, de amennyire lehet, arra kell törekedni.
    A tuning egy extra szolgáltatás a CCC-n belül. Azért van le lakatolva, mert nem biztos, hogy stabil működést hoz. Ezt az AMD a lakat feloldásánál le is írja, és azt is részletezi, hogy meddig él a felelősségük. Ha elfogadod, akkor egyetértesz a cég mondandójával, ha nem fogadod el, akkor az sem baj, mert a lakat nem oldódik fel.
    Természetes, hogy a proci fog dolgozni, ha kikapcsolod a GPU-s gyorsítást. Ez lenne a lényege a szolgáltatás tiltásának.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák