Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz HSM #11147 üzenetére

    Ja, le van írva, hogy X program Y%-ot gyorsult, ha meg leméred, kiderül, hogy pont lassult a te VGA-don éppen. Persze, oda van írva pl., hogy HD5-ön, csak a delikvensek többsége azt hiszi, hogy ez feltétlenül javulást, v. max. stagnálást eredményez régebbi kártyákon. Ugyanakkor tapasztalható gyorsulás olyan szoftverekben, amelyeket nem is jelölnek meg. Hát én ezért tesztelem mindegyik meghajtót.

    Sztem 1 hiba sem fér bele. Nekem ATT-szal sosem volt kék halálom egyetlen ATI driver miatt sem, és 10.6-tal is csak az volt a bajom, hogy lassssúúúú volt. Persze, nem feltétlenül érezni játékban, de én már csak leméregetem. :B Ha valami miatt valamelyik játék nem működik rendben, az jóval zavaróbb. 9.12hf-et, amely egy gyors és stabil driver volt, pont azért kellett frissíteni, mert egyre több újabb játék bugzott vele, és akkor hiába gyors..

    HD4870 miatt sem kell aggódni, most hoztak pár új játékot, mind leszabályozott órajelekkel fut akadás nélkül.

    kranazoli: Direkt megkérdeztem az új, és HD5-optimalizálást tartalmazó ATT-ról HD5-tulajokat. HD57xx és 58xx karikkal megy, és még az újdonságokat is megtalálták benne. HD56xx már nem OK, a HD46xx sem volt az, de azoknak bőven elég egy RT is.

    AA nélkül biztosan, de sok játékot még AA mellett is. Mint fentebb írtam, csökkentett órajelekkel (500/600@1.143V) játszom minden újabb játékkal, és MoH még így is CPU-limites AA híján. Metro2033 és CoP persze nem tartozik ide, de azokat is meg lehet ügyeskedni feltűnő grafikai butítások nélkül (előbbi graf. marhaságainak direkt jót tesz :DDD ).

    ...

    Annyi itt a hiba, hogy abu85 szólni sem mer. :DDD Lehet, hogy nekem azért nincs hibám egyik programmal és egyik driver-rel sem, mert CC nincs fönt? :F :U

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák