Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Oliverda

    félisten

    válasz katt777 #10894 üzenetére

    Ahh...sejtettem, hogy innen fúj a szél. :) Mert ugye ha én meg tudok írni egy minigolf szintű akármit hibátlanra akkor nehogymá' mások ne tudjanak megcsinálni bármi mást ugyanilyenre. Logikus. :) Az pedig hogy x ember nem talált benne hibát még nem jelenti azt, hogy hibátlan. Példának ott van a Catalyst. Elég sokan nem találnak benne maguknak hibát (a sok igénytelen júzer!!) neked mégis marékszámmal sikerül. Persze ez is nyilván azért van mert mindenki hülye csak te vagy helikopter. :))

    "amikor még ilyesmivel foglalkoztam (tehát tény, nem képzelgés)"

    Gondolom annyira tökéletesek voltak ezek a szoftverek, hogy a cég vagy az ügyfél már nem találta méltónak rá magát és ezért inkább nem tartott igényt a további szakértelemre. :))

    Abban viszont egyetértünk, hogy felesleges vitázni. Ilyen és ehhez hasonló meghajtócsomagokban mindig is lesznek hibák ameddig világ a világ. Mint ahogy kivétel nélkül az összes CPU-ban is van és lesz egy marék errata. (Nem is tudom, hogy hogyan tudsz úgy nyugodtan aludni hogy a CPUdban is van 141 darab.:D) Ez az egész folyamatos teátrális hőbörgés csak arra jó, hogy bohócot csinálj magadból mert változtatni nem fogsz rajta semmit az 100%.

    Vagy esetleg jelentkezz a Catalyst fejlesztőnek. Biztos felvesznek...

    ...aztán 1 hét múlva úgy rúgnak majd ki páros lábbal ilyen mentalitás mellett, hogy csak úgy füstöl. ;]

    "Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."

Új hozzászólás Aktív témák