Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kill_switch

    senior tag

    válasz zozika84 #7212 üzenetére

    Gondolom te meg azt hajszolod, hogy random embereknek beirkálhasd, hogy GG WP NOOB. Ha már általánosítunk...
    És akkor itt el is vághatjuk, hogy ki mit gondol, mert teljesen alaptalan.

    Nálam semmi epéniszről nincs szó, tesz eléd a játék egy célt, amit el kell érned. Leírom még egyszer: CÉL
    Nem az a cél, hogy piros legyen a puskád, hanem hogy megszerezd, mert egy feladattal köti össze! Jelen esetben az SBMM rendszernek hála, ha csak játszadozol, az teljesen céltalan, mert sehová nem vezet. Haverokkal jó móka ha sokan vagytok, mint régen a LAN, de random ismeretlen emberekkel... ennyi erővel játszhatsz single játékot is, nem mindegy, hogy bot vagy player? Lősz, visszalő, a rendszer meg eldönti, hogy kinek ad épp igazat. Ha igényled mellé, hogy a 10 éves gyerek vonyítson a fejhallgatóba, akkor a háttérbe youtube-on tudsz betolni ilyet, nyitsz mellé egy chat botot, beírhatod neki, hogy GG WP NOOB, az visszadob valami még nagyobb faszságot és kész a fullos CoD experience...

    KaitouP
    Nyilván az most mást tészta, hogy szeletelik a játékokat és DLC-ként adják el darabonként, hogy megkapd az egészet, ez nyilván szar. Jelen esetben ez vastag ~3500 forintot jelent, max 1 BP-t kell venned és onnantól megvan minden season ami utána jön egészen a végéig (már ha elvégzed érte a feladatot), szóval ezt most ide "lábjegyzetként" jegyezzük csak meg.
    Igen, régen volt bőven időd, nem voltak felnőttkorral kapcsolatos kötelességeid, nem volt munka (jó esetben), nem volt család (amiért te felelsz) és messze nem volt ennyire kinyílva az internet mint ma.
    De most visszamehetünk a cod1-2 korszakba nyilván, amikor jó film max a tékákban volt jó pénzért, néha a tévében elkaphattál 1-1-et vagy ha nagyon nagy warezmatyi voltál akkor szutyok ftp szerverekről bugázhattál és talán azt kaptad, mint ami a fájl nevében volt és nem valami random NDK-s fospornót. Sorozatokat nem néztek csak a nyugdíjasok, mert csodás hazánkba emberi időbe max a brazil szappanopera szint jutott be jószerivel, amit becsúsztattak a balázs és a mónika show mellé levezetésnek, vagy volt jófajta hazai termék.
    Úgyhogy nem volt probléma 2-3 pályát nyüstölni egész nap, főleg ha még a haverok is ott voltak. Igen, élveztük. De azért az már korábban is kibukott, hogy cod2-ben is a szerverszobáknál is folyton ott kellett sorban állni és várni, hogy bejuss, ahol moddolt pályák voltak, hogy játékkatona méretben a konyhapultról meg a fürdőkádból menjen a snipe, nem pedig a ezerkétszázadik toujan szervernél, mert egy idő után már az is unalmassá vált.
    Most viszont ott tartunk, hogy halom filmet tolok magam előtt, mert nincs idő nézni, sorozatokról nem is beszélve, mert abból már többet tolok mint filmet, kell dolgozni, van háztartás, van egy szekrénnyi olvasnivaló amit megintcsak nem dísznek vettem, a játékokról nem is beszélve, mert annyi van, hogy halálomig se végeznék minddel amivel szeretnék. És akkor még a kreatív hobbik amik jóval időigényesebbek a sarokba vannak lökve. Ha a játékidő túlmegy, akkor az valami más rovására megy, ami tovább halmozódik, és ha már negatív hatása van, akkor jobb érzés kicsit, ha úgy teszem, hogy utána a játék azt mondja, hogy nesze itt van, ezért mentél. Nem pedig csak annyi, hogy na lőttem 2 órát, jó volt vagy épp rossz.
    De a lehetőség feltételezem nyitva van még, valószínűleg ma is meglehet oldani pár játékossal a CoD 2-t, de ennek ellenére, ti is a színes szagossal játszotok, nem pedig azzal ami milyen jó volt. :)
    Tudod mennyien és mennyit játszanának ma egy CoD2-vel amibe annó több ezer óra bepörgött fejenként? Gondolhatod... de a lehetőség szerintem meg van, lehet pörgetni.

    30+ vagyok és igénylem a rewardot is az élmény mellé, kifizettem... mea culpa.

Új hozzászólás Aktív témák