- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winnie The P
őstag
válasz @rglaaf #1849 üzenetére
Azt inkább a fejlesztőkön kérd számon. Eleve azt híresztelték, hogy új motor lesz alatta, és semmi.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
LamaCube
addikt
Nézegetem itt a screen shotokat. Mondjuk nem vagyok grafikailag nagy igényű, de ahogyan olvasom hogy hogyan fut milyen configokon és ilyen a grafika... Nem tudom miért kér ilyen konfigot ehhez a grafhoz. Mw3 -as garfika bf-es gépigénnyel.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
v!ct0y
veterán
Nekem most állandóan lefagy..single és multi is..
-
attos71
tag
válasz freelanced #1841 üzenetére
Semmi gond! Levontam ismét a tanulságot és húzok a bevált 'torrent bótomba' lerántom valamelyik 'virágbolti' verziót, a hozzájuk tartozó ramfix patch-el...ennyi... Ha a steam-en keresztül meg nem lesz az eredetihez valami 'kiengesztelő' patch -belátható időn belül- akkor lesz 2db eladó lemezes CODG-om, óvodás méretű pólókkal!
bera
-
tDr1v3r
veterán
válasz MoRT2195 #1850 üzenetére
Ahhoz a Quake 3 Engine-hez már sok köze nincs... annyi hogy pár dvar meg néhány alapfunkció megegyezik, de ezeken kívül teljesen át lett dolgozva.
De ezeket a problémákat látva nem bánom hogy lemondtam az előrendelésem tegnap...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
nanus
senior tag
válasz attos71 #1858 üzenetére
Ha igy lesz keress meg ,ha multinál nincs laggkomp,estleg ded szerver hiányt is megemésztem lehet érdekelne majd az egyik csak hogy meglegyen pc-re is..ha már az összes eddigi megvan. ..
AAntii : köszi , akkor már csak ded szeró kell bele
(1863)atidzsiforc: szar az ssd nem pörög benne semmi
[ Szerkesztve ]
-
laca000
őstag
Hát..
Lenyomtam néhány domination-t..
Első megállapításom, hogy ez a játék sajnos: gagyi.
Őszintén szólva, két giga ramot nem indokol, nem a már oly sokszor felemlegetett hatot.
Amolyan BO-MW korcs, mintha egybe szerették volna gyúrni a kettőt..
Tényleg nagyon csúnya, én nem is tudom milyen, de otrombán randa, pedig aztán minden max-on, ultrán..
Már azt hittem kezdem szokni, hogy szinte minden évben ez van, de ez nem az a játék, már megint nem, kár értelehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
atidzsiforc
őstag
SSD-vel rendelkezok tapasztaltak olyat, hogy baromi lassan tolt es szetakad minden? Haveromnak csinalja, meg TS-rol is ledobja. Nekem meg 5400rpm-es vinyon tok gyorsan behuz mindent.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Con Troll
senior tag
válasz atidzsiforc #1863 üzenetére
SSD-vel nekem is baromi lassú. Viszont haveromnak sima vinyóval (azt hiszem 7200-as) szintén, őt még ki is dobálja a játék.
-
laca000
őstag
Próbálkozom azért, ha már egyszer megvettem, az elején még hazudok magamnak, hogy ez bizony jó!
Kíváncsi vagyok, meddig fog menni..
Aztán előfordulhat, megszeretem, tudja fene..
Mindenesetre nem dobtam hanyatt magam tőle.
Egy globális-inter galaktikus átverés résztvevőjének érzem magam, már megint.
Fegyverek rendben vannak, de a táj, a környezet, a házak..
Csúnyák, elnagyoltak, nem tudom hogy magyarázzam, jellegtelen, talán ez a legmegfelelőbb szó rá..
Ejj, hogy minden arról a kurv@ pénzről szól csak..
Miért nem dolgoztak vele egy kicsit..
A single-t nem próbáltam, majd, egyszer, nem érdekel.
Multi miatt vettem meg.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
mahoni
tag
létezik ha 576 ba vettem ma nem előrendeléssel , nincs benne free fall Dlc??? azt hittem mindhez jár
bár tök mind1... 4Gb van csak...be se raktam a Dvd -t installozni... csak kb 300 napja várok rá42
-
tarti19
senior tag
Halihóóóóó!
Nos mindjárt kezdeném egy érdekességgel, miszerint adott lemezes telepítés következtében szépen beírtam a kulcsot a steamre, majd közölte velem, hogy a játékot nem tudom telepíteni. Mondom egyet sem pityegek, majd újból nekiesek. Ez csodálatos is egészen addig, hogy a steam könyvtáramban nincs semmi a ghostból, de a steam örömtelien írja, hogy rendelkezem a példánnyal az ismételt kulcs megadásával. Poén, hogy továbbra sem lehet a játékot telepíteni a steam szerint
Valaki akar-e gombot varrni erre?PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
Chereiose
addikt
Egyébként mi a tapasztalat? Itt végre normálisan beadja ha rálövök egy tárat, vagy megint az van, mint a black ops II-ben, hogy még én döglök meg amikor előbb elkezdem lőni?
+ A mapok milyenek? Nagyobbak, vagy az is hozza a BO II-es szintet? ( ja és a beígért dedikált szerver sehol mi? ) -
freelanced
addikt
válasz laca000 #1868 üzenetére
Mellesleg teljesen igazad van vicc a dolog...
És hát én nem vagyok grafika mániás vagy bármi ilyesmi de ami csúnya az csúnya, nekem a textúrák azok amik gyengék. Persze multiba ez a legkevesebb, de akkor is.
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
wwenigma
Jómunkásember
SSAO + DOF + DISTORTION és valami normalis élsimitas, az még rengeteget dobna rajta látványilag de így is bőven szebb mint nekem.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
szami777
addikt
válasz Chereiose #1874 üzenetére
A mapok sztem túl nagyok, és szerteágazóak
Viszont jól kidolgozottak és eléggé változatosak.
Nekem az mw3-hoz képest úgy tűnik, mintha kevesebb golyó kéne az emberbe, és végre nem kell egy egész tár.
Sajnos a térképek összevisszasága miatt kb 100 felől lelőhetnek, néha esélyed sincs.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
laca000
őstag
válasz freelanced #1876 üzenetére
Meglátjuk, otrombának valóban otromba, sőt, nagyon, de még nem szeretnék áment mondani rá.
Korai.
Megpróbálom "megszeretni".
Most pl valami dzsungeles pályán voltam, és az tetszett.lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
jegenye77
addikt
Az járt a legjobban aki megijedt a gépigénytől és nem vette meg ezt a sz..t!
Nem tudom még eldönteni melyik a rosszabb ez vagy BO2Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
kribe
őstag
Na, egyelőre elég érdekes... volt pár gyanús, lag-kompenzációra hajazó instant halál, meg persze állandóan hátulról-oldalról szednek le, de ez utóbbi nem csoda hiszen még nem ismerem a pályákat rendesen.
Az egér beállítása elég érdekes, ADS-sel is elég gyors marad, és gyakran túlrántom a célponton. Ha meg annyira leveszem a sensi-t hogy ads-ben jó legyen, akkor anélkül túl lassú. Ezt még ki kell kísérletezni.
Grafika elmegy, de nem egy BF4, vagy Crysis 3.Gyakorolni kell na...
Az én játékom 576-ból van, free fall-os limitált kiadás, előrendelve is olyat kaptam (csak kód nélkül ) és ma du. a boltban megvéve is olyat adtak.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz jegenye77 #1884 üzenetére
Félőseknek nem való.
kribe: kódnélkülivel wtf? Hajukrakented?
Juteszembe, MW3/BO2 cuccokat megkaptátok a gaméhoz? (hatterkep, ilyenek) Nekem nem oldodtak fel.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mahoni
tag
van egy laposom
i5
4gb (ez a gond igaz)
5650 es ati kártya 1gbha holnap elmegyek és veszek 2gb ramot bele , szerintetek menni fog mert elméletileg a vid kari is alatta van
fölslegesen meg nem vennék ramot... nem zavarna ha gyengebben futna bo 2 majd 100 fps megy mediumon ha alatta van az se zavarna csak menne már mig nem jön meg az új gépem42
-
Casanova*
veterán
fullon alig van fps. kibebaszott gépigényes a game.
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
kopaszqtya
tag
Na ez mi ?
Lemez be mondom felteszem, beírom a Cd kulcsot erre " Ezt a játékot nem lehet telepíteni "WTF ???
-
Delta×
senior tag
Ha valaki vett hardened edtion-t én vevő lennék a túlélő kötél-karkötőre
6 giga ide vagy oda 3x jobb mitn az okádék Battlefail 4 nek a MOSTANI állapota Kipróbáltam és egy fos kidob fagy sötöbö.. és semmit se számít ha 7870 + 3770k van a gépben ugyanúgy lefagy minden.
DICERúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest