Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maestr0

    tag

    válasz BandiHUN #4909 üzenetére

    Meg mire fel ez a nagy gépigény? Mert a grafika nem fejlődik... Bo1-et C2D E8500+ Nvidia 9600GT (vram 512MB) kombóval toltam selymesen. MW3-at ugyanezzel a cpu-val+már 6850-nel hiba nélkül. Most meg ugyan fut rendesen a bo3, de sokaknak problémát okoz az alacsony fps.

    Konzolon én is gondolkoztam, sőt 1 hónapra kölcsön is vettem (x360) mikor egy haverom elutazott, Ghosttal toltam akkor. Nem ment vmi jól a multi, a hónap végére elértem a 1.00 KD-t ugyan, de vissza kellett adnom, mire úgy ahogy belejöttem. De még pár hónap után biztos ment volna jól.

    Vonzó, hogy konzolon nincs annyi cheat, nem kell évente többtízezerért fejleszteni, megveszed a legújabb konzolt, és jó lesz 5-6 évig. Ja meg kb. 50-100-szor annyi játékos. Különbség sincs vasakban, nincs előnye senkinek.Játék lehet drágább rá, de én úgyis csak 1-2 játékkal játszanék. Mostani gépem nem rossz, monitorral együtt szerintem el lehetne adni majdnem egy új konzol áráért. Egy fasza HDTV kellene utána csak.

    Mapszerkesztés: Régen Delta force-szal toltam, ahhoz volt mapkészítő program amit futtathattál a saját szervereden. Na ne tudd meg, jó ha 50 pályából 1 tetszett azok közül amit mások csináltak. Bűn szar mapokat csináltak az emberek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák