- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdigit
addikt
válasz zalman90 #24950 üzenetére
hát ja játék közben is olyan fps drop van mint amikor a cod4 először betölt.itt a fórumon sárpac kolléga említette állítólag a júniusi directx frissítés miatt van.lehet nem érint minden vga-t de nálam a 480 bizony szarakszik vele.
betölt....fps pirosban ahogy lenni szokott 1-2 sec...utána kb 1-2 percig 250-170 között folyamatos ugrálás....innen beáll az fps mint katiban a gyerek de olyan kb 20 percenként pirosba fps drop.
az összes többi cod fut rendesen(még cod1 is). -
lovag05
aktív tag
válasz zalman90 #24950 üzenetére
Ismerős.... már néha az a nagy szó, ha nem anyáznak orrba-szájba.... cb-n annyival "jobb", hogy legalább nem lépnek le a második kör után. :]
(#24953) Phvhun : Pedig mekkora lenne már felvágni az xxxxx órákkal, nem de?
[ Szerkesztve ]
So many demons, so little time...
-
lovag05
aktív tag
válasz pr1mzejEE #24956 üzenetére
Hát... bizonyításnak a másik felhasználó jelszavának megadására gondoltál? Végülis... kicsit sem néznének hülyének... :_DDDDD "ezeknek is csak az óra kell..." Talán egy próbát megér. . . bár. . . pesának lehet igaza van. De a remény hal meg utoljára.
-
Suffocation
csendes tag
Hali mindenki!!
ilyen gépem van: intel pentium dual core D 930 2x3000 mhz
p31 ds3l ultra durable gigabyte
asus hd 5670 1 GB GDDR5 128 bit
4 GB Ram (3.5 öt ismer fel)
vinyó mindegy xD
táp 350 w Delta
op: xp sp3na és a probléma: minden felbontáson és cfg vel egyforma fps 110-200 között
1920x1080 ba meg 640x480 ba is ugyan annyi--.--
és nem értem h miértelőző kártya gigabyte 9400 GT 1 GB DDR2 128 bit
fps: 1024x768 fix 143
640x480 220-240
elvileg a 5670 nek adni kellene a fix 250 et 1 elfogadható felbontáson pl 1024x768 ban
vagy mi lehet a probléma? mert én már nem tudom
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Sziasztok esetleg nincs valakinek klánja ? nagyon szivesen mennék és waroznék vagy esetleg még cb-znék is. természetesen eredetibe meg van
privibe iratjok vagy esetlegxfire:nepszter123
köszönöm
-
skótocska
csendes tag
csáó,
ha patchelni szeretném a játékot, mert szeretnék vele online játszani, akkor hanyas patch-csel kell kezdeni?
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Nemreg vettem +2 GB memoriat a gepembe (konfig az adatlapomnal). Eddig elment stabil 125 fps-sel a jatek, ugy hogy az elsimitast kikapcsoltam.
Miutan bepakoltam a Ramot valtottam Win7 64 bitre, az fps most 81 es 91 korul mozog es akarmit csinalok nem tudom feljebb tornaszni. Bevallom eleg erdekes, lehetseges hogy az uj oprendszer jobban terheli a gepet es amiatt esik az fps?
Nem mintha igy nem lenne jatszhato de azert fura.
Let the Zone take me if I am.
-
lovag05
aktív tag
válasz Suffocation #24958 üzenetére
Szerintem elég komolyan CPU limit van jelen....
(#24962) asound: mondjuk console-ba ( 0-val hozod elő, NEM a numerikuson... ) és /com_maxfps 125 / com_maxfps 250 ? DD( na meg vsync disabled persze ) 64bit-en nekem az fps ugyanúgy maradt... nem hiszem, hogy sok köze lenne hozzá... esetleg bepróbálhatsz egy két régebbi drivert is, jobbat nem tudok.
(#24963) asound: Sok marha játszik ( velünk az élen ), hogy pontokat szerezhessen különféle játékmódokban... pl search and destroy-ban.... aki nyer az pontot kap és megy fel a ranglétrán... stb... ugyanúgy csal ott is a legtöbb playa mint pub-on. :]
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz lovag05 #24968 üzenetére
Ez nem hangzik rosszul, leszámítva a csalós részt.
Ez akkor olyasmi mint a Blizzard féle ladder. Lehet én is regisztrálok, bár most leginkább azon vagyok hogy visszaszerezzem a korábban elért szintjeimet és az unlockokat, mert az oprendszer váltás előtt elfelejtettem kimásolni a profilom.
-
lovag05
aktív tag
Külön promod van, ahol nincsen már ez a szintes rendszer. Egy eléggé lebutított mód, minden felesleges zavaró tényező kiszedve, pl pályafüst. Meg persze nincsenek már "képességek" sem, mint a deep impact, meg ezek. Adott csapatonként 1 mesterlövész, 2 spec-ops , 1 shotis, a maradék pedig mehet Assault-tal. Bekell regisztrálni a GUID-od CB-re még, de levan minden pontosan írva.
-
kutga
nagyúr
válasz lovag05 #24972 üzenetére
Promodot ismerem, de nem jött be. Pont az tetszik a CODban hogy lehet kombinálni a képességeket, fegyvereket, promodból kiszedtek mindent, olyan mint a CS nagyjából (a CS-t amúgy imádom, sokszor nyomom most is, de a COD4 pont az újfajta multi miatt olyan jó sztem).
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Suffocation #24975 üzenetére
Nem feltétlenül 4 magos procidnak kell lennie, hanem egy erősnek (akár 2 magos is). A cerkák, ami neked is van mindig gyengébb intel procik. Vegyél egy intel e2180-at (minimum) húzd meg jól és ott a fix 250.
Amúgy érdemes tudni, hogy kisebb felbontásban a proci dolgozik többet, minnél nagyobbra teszed a felbontást annál több szerep jut a vga-nak.
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Rübe
csendes tag
Tud valaki valami origi akár magyar akár külföldi promodos szerót? Mert tört pubon majdnem mindig lecsalnak....
-
lovag05
aktív tag
válasz zalman90 #24973 üzenetére
Most vmi 1200-on, plusz még 3 elfogadatlan win... sajnos a régi jól megszokott csapat ugrott, haverom meg törölte a reget, így most 3on3-ba nyomulunk "frissen". Meg esténként másik haverékkal preinvite-ozunk... nagyjából ennyi, kis lazulás.
-
Rübe
csendes tag
Utána néztem origi szervereknek, a probléma ott kezdődik hogy ami origi szeró ott alig vagy egyáltalán nem játszanak (legalábbis magyar viszonylatban), gondolom amiért ki kell csengetni kemény 4 ezer forintot, az már nem éri meg .
Külföldi viszonylatban ami nekem jó, tehát max német szeró legyen, az h2k sd promod szeró, de oda meg sose lehet feljutni . -
lovag05
aktív tag
Pedig elég sokan tolják , meg kell hagyni... Am érdekes, mert szerintem ha mást nem is , ezt sztem érdemes megvenni annak, aki kicsit jobban benne van a játékban. Most jó pár száz óra játékidőért 5 ezer forintot kiadni.... vagy legyen 10... még akkor is simán megéri szvsz.
-
Rübe
csendes tag
válasz lovag05 #24983 üzenetére
Sokan tolják, de én még magyar origi cod4 szerót sose láttam fullon, és van egy olyan érzésem hogy nem is fogok... Amibe beleölsz hónapokat/éveket szerintem arra érdemes áldozni. Nekem megvolt eredeti cod2, most eredeti cod4 van meg, egyrészt jobb érzés hogy feltudok menni origi szeróra, ahol kevesbben próbálnak csalni, ezáltal kockáztatva az origijüket, másrészről meg kelleni fog vagy cb vagy esl miatt...
-
lovag05
aktív tag
ESL-t sajna nem tolják annyian, mint a CB-t.... bár már CB-n is inkább az ESL mapokat játszák, és hanyagolják javarészt a többit. Az a gond, hogy eredeti szerveren is legalább annyi a csaló, mint a tört szerókon. Most lebannolják, na bumm, megy a másik 15000 szerver egyikére, ahol szétcsalhatja az agyát megint. Nem olyan, hogy GUID ban, azt akkor már érezhetően nehezebben fog játszani azzal a key-el. Aki meg ilyen empécsítes prógémer fórumos csalásokat használ origi szerveren, annak megint megy a grat. ( persze ilyenből is van egy pár ) A csalók egy jó részét a pb sose fogja kivágni, mert egy fokkal normálisabb cuccokal tolják.
-
pr1mzejEE
addikt
Origi szerókon a csalás mesterfokáról tesznek tanubízonyságot egyesek crackeden meg a fun empécsítes mezei csalók vannak.
-
skótocska
csendes tag
tudtok mondani nekem promod-os pub szerókat?
A true lad fights. Not because what's in front of him, but because what's behind him!
-
Undoroid
őstag
válasz pr1mzejEE #24986 üzenetére
Szia!
Mindjárt előkerítem Neked az egyik ilyen demo-gyöngyszemet és átküldöm az adatlapodon szereplő e-mail címre!Régen láttam már ennél szánalmasabbat... ...persze csak,ha érdekel?!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Rübe
csendes tag
Nem játszanak annyian esl-en mint cb-n, ez így van, de valószínűleg kevesebb csaló is fordul meg, mondjuk sajnos uac2 ellen is van bypass és/vagy x22, de amióta van uac2 talán kevesebben csalnak netes ligákban...
-
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Undoroid #24988 üzenetére
Jöhet nyugodtan Úgy sem láttam még cheaterről demo-t.(valahogy nem tud érdekelni) Ritka az olyan játékos, mint te.
Én nem fáradozok sajnos ilyen dolgokkal, szóval minden tiszteletem a tied.[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz pr1mzejEE #24991 üzenetére
Szia!
Máris küldöm!
" Én nem fáradozok sajnos ilyen dolgokkal, szóval minden tiszteletem a tied. "
Köszi,de szerintem ez így korrekt mindenkivel szemben!Nem az azonnali @nyázás,hanem látni is fogod,hogy többször is kérem,hogy kapcsolja ki...Bár azt is látni fogod,hogy ebben az esetben nincs magyarázat és félrebeszélési lehetőség!Viszont a játékélmény zéró.
A demo lejátszásához szükséged lesz ERRE is!
Kérlek,hogy ne add tovább másoknak a demo-t,mert a csaló keményen hirdeti a csalásának a letöltési helyét!
Várom a véleményedet a látottakról...
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
pr1mzejEE
addikt
-
lovag05
aktív tag
válasz zalman90 #24993 üzenetére
Demo-ra mióta bannolnak, ha nem CB meccs az, amin játszottak? Csak mert GV-n is volt, hogy belinkeltek egy emberkéről 2 db demo-t,meg a GUID-ját, és csak annyi válasz jött, hogy demo-ra nem bannolnak...
#24989) Rübe: a számok törvénye. Ha én most 1000 CB meccsen 100 csalóval találkozok, de 100 ESL meccsen meg 10el, akkor is ugyanaz arányaiban. UAC2 meg semmit nem ér, arra jó, hogy megegye az am se erős gépemet... ugyanannyi nyomja ott is, max nem a pb álló pub wh-val... csak egy jó kifogás, hogy UAC2vel tuti nem csalnak... dehogynem.
OCSI-PC PROMOD: na ez meg egy igazi fos szerver, már vagy 25x bannoltak le. Aranyosak.
[ Szerkesztve ]
-
-
Undoroid
őstag
válasz zalman90 #24993 üzenetére
Szia!
Nem szeretném továbbküldeni a demo-t,mert előbb-utóbb kiszivárogna a csaló oldala...Eddig két néven láttam!Első alkalommal kb. 1,5éve...azóta többször is láttam és volt egy alkalom,hogy még a szerver Adminja sem tudta kickelni/bannolni!Valami spéci hack-et használ!Az említett demo-ban is látszik,hogy olyan helyeken lő át,hogy az valami hihetetlen!
* * *
Nincs mit!Nézd meg,mert ilyet nem mindennap látni...szerencsére!
* * *
Szia!
Nem CB-meccs volt,hanem egy egyszerű public...Nagyon félre értettél!Ezt Én @nyázás helyett szoktam csinálni.Rögzítek egy 'szép' demót a csaló tevékenységéről és mellé teszem a GUID-ját is,majd küldöm is az aktuális szerver Adminjának!Ő majd dönt a csaló (?) sorsáról!A játék alatti @nyázással/noob-ozással úgysem megyünk semmire,ezért választottam ezt a módját a csalók eltávolításának!Ennek legalább van valami értelme...
* * *
Elnézést a hosszú postom miatt!
-
-
lovag05
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs