- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
~Ph'vEscha
aktív tag
válasz ~Ph'vEscha #24091 üzenetére
Aki letöltötte a leirásomat az mondhatna róla véleményt , köszi .
Uj nickem : Phvhun
-
pronyó
tag
Sziasztok!
Ezt feltétlenül nézzétek meg, jó kis csipa összeállítás: [CoD sniper movie]
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.”
-
Möhe
addikt
Szerver tulajok!
A Modern Rcon nálam kezd megzakkanni. A játékos listát egyszerűen nem képes rendesen közölni (ip-t rendesen de a nevet már nem írja ki) ,és a ban-listát sem.Másnál hasonló helyzet?
-
pr1mzejEE
addikt
válasz pronyó #24102 üzenetére
Nem rossz, de lehetne benne pár olyan frag is, ahol egymás után pár ember van el lőve
Gondolom te állítottad össze. Grafika sem mondható fullosnak, de gondolom ez a videó nem is arra van hangsülyozva.[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
-
bognar110
őstag
Hellosztok nekem az a problémám hogy be akarok lépni multiba és kiirja egy hibajelentés! MiérT ?
-
Padisah
tag
Sziasztok!
Egy már általam régóta ismert, de az utóbbi hónapokban már tűrhetetlenné váló jelenségre szeretnék gyógyírt kérni.
Létezik a no guns way nevű kis okosság, aminek következtében a fegyver nem szór, hanem pontosan lő.
Életemben nem csaltam még ebben a játékban sem, de egyre többen használják és ezzel tisztességtelen előnyhöz jutnak.
Láttam, hogy fent van CB-én is a fájl, valami 14-150 kb-os iwd fájl, engedik általában használni a szerókon, nekem nem sikerült letöltenem, szóval valaki ezt elküldhetné nekem.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
jozefgucci1
addikt
válasz Padisah #24111 üzenetére
Nem szór vagy nem rángat mert van közötte külömbség. A nem rángat aszem Norecoil ami már a kezdetek óta jelen van sajnos de a másikról még nem halottam soha.Mostanában egyre több embert látok ( PB Shoot) ,hogy használ ilyen piros célkeresztet a képernyőjén. Az mire jó ?
Mostanában elég kihalt amúgy ez a Topik , mindenki áttért a Cod6 -ra vagy mi ?Vagy esetleg a Noob Klán oldalán szemetel mindenki ?
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Padisah
tag
válasz jozefgucci1 #24115 üzenetére
A fegyver csöve úgy mozdul el lövés közben ahogy kell, de a megjelenő hagyományos fehér célkereszt mocanatlan és a lövedékek is a célkerszt által kijelölt célba mennek.
Engem legjobban az LMG-sek zavarnak akik ilyent használnak, mert a pálya másik feléről lőnek hajszálpontosan mint sniperek.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Padisah
tag
Sajnos már kicsúsztam a módosítási időből, de adok hozzá linket is.
Ha valaki letöltené legyen szíves küldje el nekem is emailben.Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
-
Balinov
titán
válasz Padisah #24117 üzenetére
udv Padisah, ha nagyon kell sztem probald meg errol a Megauploados linkrol
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
-
pr1mzejEE
addikt
Nem szeretnék hülyeséget csinálni, ezért előbb megkérdem: Hova kell másolni a fájlt? Simán a main-be? Előre is köszi
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Möhe
addikt
válasz jozefgucci1 #24115 üzenetére
Nálunk sincs mozgás,szóval nem én vótam.
Igen ha nincs visszarúgása a fegyvernek az a norecoil. Az hogy ha van a kép közepén kis kereszt (én eddig kék ponttal,vagy X-el találkoztam a PB képek alapján) akkor ha közelebbi cél van vagy esetleg beesik eléd az ellen,nem kell zoomolnod,ez is idő. De ezt úgy is meglehet csinálni ha a monitorodat filcezed be és letörlöd ha végeztél.
-
Möhe
addikt
válasz ~Ph'vEscha #24124 üzenetére
átgondoltam, oszt?
szerk: Lovag! annak idején még Americas Armyban (2.5 ös verzió környékén) volt pár csóka akik mondták hogy egyszerű ez a fordulok és bumm fejbe csípőből,igazgatás nélkül,mert be volt pontozva a monitorjuk (több CRT volt mint LCD ). szóval nem kell messzire menni hülye ötletekért
[ Szerkesztve ]
-
phanzetomox
őstag
Úramisten milyen témák vannak itt xDD
Most sírjak vagy nevessek ?!?! -
Möhe
addikt
válasz phanzetomox #24126 üzenetére
ááá ne is törődj velem ( se ) ,összefújta a szemetet a szél
[ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ha megveszem a játékot és három gépre feltelepítem ugyan azzal a key-el, akkor vannak olyan szerverek, amelyeken egy időben 3-an játszhatunk?
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz t-bali3 #24132 üzenetére
Igen ahol nincs PB oda lehet mennei .Mert ahol van friss pb a akkor ott kidob maj a "cd kulcs használatban" üzenettel.Ahol nincs PB ott meg rengeteg a csaló sőt talán csak azok vannak.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
t-bali3
senior tag
válasz jozefgucci1 #24133 üzenetére
Áhh értem kezdetnek megteszi, aztán ha megtetszik majd max. veszünk még egyet-kettőt...minek a rövidítése a PB?
-
~Ph'vEscha
aktív tag
Ha nem értessz hozzá , minek irkálsz hülyeségeket ?
Uj nickem : Phvhun
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene...megjött a game feltelepítettem, de multiban a punkbuster egyfolytában kidob, nem értem miért? Lehet frissíteni kellene, de hogyan...
És még annyit, hogy fontos feltenni a patcheket, legalábbis az 1.6,1.7-et?[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
válasz ~Ph'vEscha #24135 üzenetére
Ha megfogalmaznád miről is ?
-
nanus
senior tag
válasz jozefgucci1 #24139 üzenetére
A pb-nek mi köze a cd kulcsodhoz?
röviden semmi! a gyerekkel én is egy origi cd kulcsal játszom ugyan azon a serveren , és a magyar pub servereken 99,9% nincs bekapcsolva a cd-kulcs ellenörzés /ami nem azonos a PB-vel/......csaló meg annyi mint égen a csillag![ Szerkesztve ]
-
t-bali3
senior tag
válasz lovag05 #24138 üzenetére
Bocsi!
A szerverekről dobott ki, mert nem bírta frissíteni magát, de sikerült megoldani...
Letöltöm a patcheket, aztán mehet a gyilok(#24140) nanus
Már én is rájöttem mi-mi. A legtöbb helyen engedik, hogy egy eredeti kulccsal többen legyünk fent egy szerveren. (ami igencsak tetszik )[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
kanyarban nem igyvan... a pb csak a csalokat észleli, ahhoz semmi köze hogy a cd kulcsod eredeti-e. egyébként magyar szerverek nagyrésze nem elenörzi a cd kulcsot, tehát tört játékkal is tudsz játszani. ahol kiirja hogy a cd key használatban, ott csak origi cd kulcsal tudsz felmenni. a külföldi szerverek nagyrésze origi..
blade5f:1280x1024-en minden maxon(vsync off) 4870es vga-val a nem mindig, de legtöbbször a250fps akad. namármost az 5770is ilyen teljesitményű, és valszeg neked is ilyen lesz
[ Szerkesztve ]
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok, mitől lehet az, hogy állandóan kiírja a játék multiban, hogy connection interrupted? Két gépen játszunk egyszerre, eddig működött, de most mindkettőre fel lett rakva az 1.6-os patch és az egyik gép teljesen jól viszi a másik egyfolytában ezt írja ki.
A problémás gépen win7 van és csak vista sp1 kompatibilitással tudtam rá felrakni a patchet...[ Szerkesztve ]
-
Padisah
tag
válasz Balinov #24120 üzenetére
Úgy tűnik működik a dolog, a szerverek sem dobtak le, de az is lehet, hogy magán a szerón volt bekapcsolva a dolog, mert szerintem mindekinél láttam, az biztos, hogy már nem voltam hátrányban, a WH-sokat meg erről a szeróról szépen szórták ki, így volt, hogy első is lettem a csapatomban TDM-ben.
Az a baj a világgal, hogy az okosok kételkednek, míg a hülyék tökéletesen biztosak a dolgukban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest