- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BIOS frissítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
-
PROHARDVER!
A Call of Duty sorozat a második világháború után ősszel már a jelenben folytatódik. A Call of Duty 4: Modern Warfare-ben egy amerikai tengerészgyalogost vagy angol S.A.S. katonát irányíthatunk. Több mint hetven valós fegyver másával találkozhatunk majd, pisztolytól kezdve lézeres célzóval ellátott fegyveren és távcsöves puskán keresztül M-249 SAW gépfegyverig. Ha szorult helyzetbe kerülünk, légi támogatást is kérhetünk, taktikai helikopterektől choppereken keresztül vadászgépekig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Pam helyett akkor már inkább promod
[ Szerkesztve ]
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Undoroid
őstag
-
pr1mzejEE
addikt
Szerintem, ha sok xp-t akar szerezni az ember, mindenfélével játszik és akkor really kijátsza a játékot, mert sd-ben meg ffa-ban is pl külön challengek vannak.
-
zalman90
őstag
gyertek főnökúr kolléga szerverére: 79.172.195.191:29037
HC tdm megy rajta, tuti csaló mentes
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
pr1mzejEE
addikt
-
Undoroid
őstag
válasz zalman90 #24706 üzenetére
Szia!
Most néztem rá az általad megemlített IP-re,de sajnos üres volt a szerver!Talán majd később...Viszont elég barátságos a ping! 18
* * *
Nagyon úgy tűnik,hogy félre értettelek! " SZNTEM " Ez is valami Msn-szöveg?
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz kovsol #24711 üzenetére
Szia!
Még nem csatlakoztam fel (mindössze csak rákerestem/rálestem) oda,de lenne egy jó kérdésem: A szerveren működik a Teamchat?Tehát játék közben hangban tudunk-e kommunikálni beírkálások nélkül?Elég kevés szerveren megy ez a szolgáltatás,pedig igen hasznos lenne... Teamkill és Killcam van?Egyik sem kellene...már ha ezen van?!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
zalman90
őstag
válasz Undoroid #24713 üzenetére
szerintem hozz létre 1 xfire profilt meg tölsd le a programot , ott napközben is elérjük 1mást, kovsolnak is van. és ott lehet beszélni mikrofonon
am a szerveren be tudom kapcoslni az élőhangos beszélgetést, killcam van, tk nincs.
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
SipiBcs
őstag
Ha valaki rászoktatja Undoroid cimbimet az x-fire-re és a TS3-ra, akkor a vendégem egy sörre!!
bocsi
nCore nyitólapja: kecske
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
pckownz
őstag
Sziasztok!
CoD4-be a mapok betöltését fel lehet gyorsítani egy kicsit?
A konfigom az adatlapomon, promodlive által engedett maximum grafikán játszok fix 125-tel, de pubon elég lassan érek be, és mindig harcolnom kell 1-1 csipáért. Elég jó lenne, ha pl a H2K-s szerveren tudnék vele gyakorolni. -
zalman90
őstag
válasz pckownz #24718 üzenetére
szia!
ahogy észre vettem ez függ attol is hogy mien cfg vel jáccasz. pl: a tesom a cfg jével betölti neki a mapot 1-2 ms alatt , én meg néha várok 8 másodpercig is de én általában pubon jáccok énis , néha promod ott azért kicsit gyorsababn tölt be
-
Undoroid
őstag
válasz zalman90 #24714 üzenetére
Szia!
" am a szerveren be tudom kapcoslni az élőhangos beszélgetést " Részemről ez lenne a járhatóbb út!
" killcam van " Mire jó az? Végül is engem nem zavar...
* * *
Szeva' Cimbi!
" Ha valaki rászoktatja Undoroid cimbimet az x-fire-re és a TS3-ra, akkor a vendégem egy sörre! " Nagyon gonosz vagy ma! Időnként Ventrillo-n szoktam beszélgetni a többiekkel,de mostanában még azzal sem,mert egyedül tolom...Nemrégen áthívtam COD4-et játszani egy közös ismerősünket...Tegnap kaptam tőle egy screen-t! Nagyon elsült a keze! Szólok Neki,hogy dobja fel a képet ide!
-
fasirTTT
őstag
válasz Undoroid #24721 üzenetére
kc az több dolog miatt hasznos:
1. ha valaki "kempel" és nem tudod hol van, akkor kc-ból kiderül, hol bujkál.
2. ha valaki furán ől meg (én általában gyanakszom, hogy nem-e csal) akkor kc-ból állatába meglehet állapítani, hogy még is normál player-e.
3. jah és ha netán haverra TS-en, vagy vmi hasonlón zúzzátok és leöl téged a csávó az épp arra járó havernak elmondhatod merre jár és kinyírja .[ Szerkesztve ]
-
-
pr1mzejEE
addikt
Amúgy pck-val megoldottuk már a problémát. Neki sem engedte elsőnek ezt a parancsot, vagy legalábbis a console nem dobott neki ki semmiféle alternatívát. Lejjebb vette a grafikát és már is 2mp volt a load time
-
fasirTTT
őstag
/com_hunkmegs 1024 -ezt nem is tudtam, de már fel is írtam
Stribikém :
-
veterán
Sziasztok !
Lenne egy jo tanacsom azoknak , akik a VES serveren akarnak jatszani .
Nos , ha fentvan a serveradmin (Firefox azt hiszem ), akkor jatszatok szarul vagy kozepesen. Szegeny srac nem birja elviselni ,ha valakinek jol megy .
Engem is perma bannolt , holott azon a seron tolom tobb mint 1 eve .
Nem az elso eset, hogy whval gyanusitgat minden ok nelkul . Szoval ne csinaljatok semmi felreerthetot ,ha ott jatszotok . -
veterán
válasz kovsol #24734 üzenetére
szerintem nem is stat fuggo a dolog. ( kb 50-20-as statom volt ,nem egy extra dolog)
Miutan engem kibasztak, haverom (egyben klantarsam is - ket szemelyes fun klan xd ) fellepett , es megkerdezte miert bannoltak .Nem anyazva hanem rendesen . Erre az admin ot is perma bannolta ...
Szal gyanitom pofara megy ott . -
fasirTTT
őstag
jah, én is jártam már nem 1 szerón így, hogy kibaxtak mert "túl jó voltam"
hát komolyan, az ilyenek elmehetnek az anyukájukba -
SipiBcs
őstag
Help Me!!
Újra szeretném rakni a CoD4-et de a telepítő csak uninstallálni akarja a cuccot. Elvileg a CoD letörölve, uninstallálva. Regisztrációs adatbázis kitakarítva a Your uninstallerrel és manuálisan is átfésülve, törölve. Ehhez képest nem akarja feltenni a cuccot... Valaki megoldást tud e a problémámra?? Nem akarnék újra win7-et telepíteni.
Köszi a segítséget.
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
kovsol
titán
most vágtak ki 90percre egy szerverről kövi indokkal: "koszos a pb shotod kezdj vele valamit, fura jelek vannak rajta!"
ez mit jelent ?May the Force be with you!
-
Krisinto
őstag
Üdv
valaki segítene abban,hogy miért fekete a pb shotom?
win7-et használok,és nem csalok... -
pr1mzejEE
addikt
válasz kovsol #24742 üzenetére
Kérd el a pb shotot és nézd meg te is. Általában ezt a szöveget kamuból szokták benyomni, ha idegesíted az admin-t.
Krisinto: w7 alatt sűrűn előfordul a fekete pb shot, nagyon tenni ellene nem tudsz. Rakj xp-t
[ Szerkesztve ]
-
Krisinto
őstag
válasz pr1mzejEE #24745 üzenetére
Pedig valamit jólenne kezdeni vele...többi havernak is win7 van,és jó a shotjuk
Tudsz pár console parancsot,amivel gyorsítani tudok ajátékon?
Esetleg azt nem tudod megmondani,hogy miután újratettem a rendszert,alig van meg a 250 fps-em... ez mitől van?[ Szerkesztve ]
-
pr1mzejEE
addikt
válasz Krisinto #24746 üzenetére
Mondhatok párat. Kicsit később, de még ma össze szedem, amit tudok és leírom, de most épp a gépemet rakom újra, szóval nem tudok.
Amúgy ez a fekete pb shotos dolog olya, hogy van akinél fekete van akinél nem. Lehet van rá ellenszer, ezt így most nem tudnám megmondani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest