Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz Deller2010 #3242 üzenetére

    (#3239) Drenadar válasza TOBY29 (#3238) üzenetére
    „tudtommal a nagy usában hasonló működik már... csak ott egyszerűbb és jobb...”
    Lehet, hogy igazad van, de valószínűleg nem kapott ott országos visszhangot. Én egy kis amish közösség szintjén képzelem el ahol áram és net híján élő szereplők játsszák el, ahogy Roy Munson megfeji Ishmael -ék bikáját.Utána a nézőknek helyesen kell válaszolni a kérdésre. Viszont ha az USA-ban tényleg van ott nem érvényes a „világszabadalom”.
    Azért gondoltam, hogy a szerencsi fenegyereknek köze lehet az xprime-hoz mert a BTEL Technologiesnek a főtevékenysége 7490 M.n.s. egyéb szakmai, tudományos, műszaki tevékenység. Ebbe beletartozik a szabadalmakkal kapcsolatos ügynöki tevékenység (szabadalmak vételének és eladásának intézése) Lehet, hogy ő a szabadalomnepper?

    Nem tartom valószínűnek, hogy ez a pénz valóságosan bekerül a cégbe. Az októberi kötelezettségvállaló nyilatkozatot lobogtatják R úrnak, hogy nagyon kellene a pénz. Igaz azóta minden a szöges ellentéte szerint alakult, mint amiben megegyeztek. R úr már nem akar főnök lenni, amin nem csodálkozom. A goré viszi a balhét. Interim menedzsment sincs már. Ők is elmenekültek.
    A bejelentés a hitelezőknek is szólhat, hogy van, itt pénz ne aggódjatok. A portfolio fórumot olvasva a tőzsdén is nyomják a szélhámoskodást rendesen. Kíváncsi vagyok, zörgetnek a valamikor a TEK-es fiúk?

    Na de ma buli van, úgyhogy gyerünk, DJ szedd alá!
    BUÉK

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák