Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kábelek - Kérdések és válaszok minden kábelt érintő dologról
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Ezt lehetne magyarul is?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
A topik neve melletti kis kukára kattints, ha jól értem, és törölni szeretnéd.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nem, én véletlenül sem hagyok ott sem gépet, sem telefont, se semmi mást, hogy be vagyok jelentkezve a fórumra (meg máshova sem). Sőt jelszót sem jegyeztetem meg semmivel, minden alkalommal mindenhova külön belépek. Na de ez más téma, legyen az én gondom.
Maga a fícsör akkor is hasznos, többen használják munkahelyről is a fórumot, és ha mondjuk épp ott felejti beléptetve magát, akkor nem okoz problémát annak kiléptetése, akár hazafelé útközben egy telefonról, akár az otthoni gépéről.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
A 6 is messze van a 10-től. De sorolj még ide néhány dolgot hogy elérd a nagyotmondás számát. A 9 az majdnem 10, a 6 az messze nem az.
ha olvasni akarom a forumot akkor nem kell ujra bejelentkezni - fórum olvasásához nem hogy bejelentkezni nem kell de regisztrálni sem.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
MODERÁTOR
Az nem világos, hogy pontosan mi az ami nem működik rajta. És főként azt honnan veszed, hogy sok embernek nem működik? Én még sosem olvastam ilyenről, egészen tegnapig. Ha megkérlek, elküldöd nekem privátban a screenshot-ot, hogy mit látsz ott most? De mindenképp egy olyan böngészőből nézve, amire nincs telepítve semmilyen AdBlock.
-
nagyúr
Én is teljes nézetben használom telefonon, Safarival, legújabb iOS alatt, és nem tapasztaltam az általad említett problémákat.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
-
-
MODERÁTOR
"Egyebkent nem tudom mikoze lehetne az adblockernak hozza"
Hogyan vágjuk tönkre a Prohardvert?
Piros betűs szöveg:
"Ha valami nem működik jól az oldalainkon, egy megszokott funkció nem vagy nem jól érhető el, próbáld ki, hogy kikapcsolod az adblockert és úgy nézed meg, mert nem először akadnak össze!"Nem véletlenül hangsúlyoztam ki, nézd meg olyan klienssel / böngészővel, amin semmilyen AdBlock nincs telepítve.
-
ITT a "Duplikált témák megjelenítése" beállítás a "csak a kedvenceknél" értékre van állítva, így ami kedvenc téma, az nem jelenik meg nálad az itt szóltam hozzában. Összesen 27 topikban voltál valaha aktív, s ebből 21 nálad kedvenc topik, szóval nem csoda, hogy ilyen rövid az itt szóltam hozzá listád.
Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest