- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
-
PROHARDVER!
Ide írjátok meg a PROHARDVER! lapcsaládon tapasztalt hibákat! (Míg az ötleteket ide!)
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️Beírás előtt próbáld meg ezt: ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
● Kapcsold ki a reklám/scriptszűrést oldalainkon
● Frissítsd le a böngésződet (és ellenőrizd, hogy támogatjuk-e a böngésződet!)
● Engedélyezd a böngészőben a sütik 3. féltől történő elfogadását és nyomonkövetést (így)
● Töröld a böngésződben a sütiket (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, hardverapro.hu, logout.hu, gamepod.hu) és a helyben tárolt tartalmat
● Frissítsd az oldalt (CTRL+F5)
● Lépj ki, lépj be
Ha nem megy, akkor riportáld a szükséges adatokkal:
● pontos link a hiba helyéhez
● operációs rendszer és böngésző pontos típusa és verziója
● célszerűen screenshot (képernyőmentés) a hibáról
● a hiba rövid és jól érthető leírása
Új hozzászólás Aktív témák
-
akela91
addikt
válasz lezso6 #19495 üzenetére
Újraindítani szoktam néha, de hogy pontosan mikor és, hogy volt-e köze November 9. körül ehhez azt nem tudom. Alaphelyzetbe sosem állítottam a telót. 16.1.1-et meg tudod nézni mikor tettem fel?(akkor újra is indul a teló automatikusan)
#19500 lezso6
Nem Blink-et használ már a Chrome iOS-en kívül WebKit helyett?(bár az is WebKit fork)[ Szerkesztve ]
-
válasz akela91 #19501 üzenetére
Csak a 16.0 és 16.1 verziókat látom, ott a frissülés október 30 körül volt nálad. De most hogy mondod, tényleg lehet a 16.1.1 frissítéstől javult meg, mert az pont november 9-én jött ki, s ha aznap frissült nálad...
Kár, hogy az iOS / Safari nem írja bele a User Agent Stringbe a teljes verziót, lehet ha látnám, akkor egyből meglenne a hiba. De a franc tudja. Az a kérdés, hogy vajon van-e 16.1.1 verziót használó, akinél rossz az oldal? Mindenesetre ez a random elromlás / megjavulás nagyon fura.
Ja, valóban Blink, csak az egy WebKit fork, ezért kavarodtam meg.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
Gardaai
senior tag
Én csak Firefoxot használok mindenhol és ha éppen az iPhone vagy iPad kerül a kezembe, akkor rendszerint újra be kell lépnem. Egyes esetekben ki is vágja a többi eszközöm. Pipa bent van.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
árus
újonc
az is hibának számít szerintem ha egy alza (black friday) rekálm fogad a hardverapró oldalon , vagy nem ????? (nem testre szabott hirdetés ezt fontos megjegyezni) hogy van ez most akkor ????
El tudja valaki magyarázni ezt az ellentmondást ???
senkinek nem tűnik fel ??????? -
-
tomtomka
újonc
pontatlan a keresőmotor
feldobom a keresendő szót és rengeteg felesleges dolog között találom, ami egyáltalán nem érdekel
így elmegy a kedvem az egésztől, remek potenciális vásárló elriasztó
vaterán ez elképzelhetetlen és nincs is
ott jól megoldották -
MODERÁTOR
-
gynorbi777
újonc
Üdv, miért dob ki ha be van pipálva a maradjon bejelentkezve?
-
MODERÁTOR
válasz gynorbi777 #19520 üzenetére
Udv!
Safari... Ha visszaolvasol láthatod, az utóbbi időben erről szól a topik.
-
csabiks
senior tag
A mai nappal nálam megjavult a safari ios kijelentkezés bug, semmi nem frissült 😀 ki érti
[ Szerkesztve ]
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
marec1122
senior tag
Sziaszok!
Élő fórumot kerestem és ezt találtam az alábbi ügyben. Szeretném megkérdezni, hogy a már jelentősen elavult citromail-es bejelentkezési email megváltoztatható e valami működőre pl gmail?
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
gynorbi777
újonc
válasz Intruder2k5 #19521 üzenetére
De ez most Chrome nem szafari.
-
Shiku
aktív tag
Sziasztok!
Ha itt hozzászólásnál átváltottam a "régi szerkesztőre", hogy tudok visszaváltani az újra?
Nem találom(Bocsi, ha rossz helyre írok, csak ebben a topicban láttam egy korábbi kérdést arról, hogy hogy lehet a régire átváltani)
[ Szerkesztve ]
-
Shiku
aktív tag
válasz Intruder2k5 #19528 üzenetére
Én csak ezt látom:
[kép] -
MODERÁTOR
válasz gynorbi777 #19526 üzenetére
Én nem látom, hogy ma Chrome-al lettél volna bejelentkezve. De talán majd lezso többet tud mondani.
-
MODERÁTOR
-
Shiku
aktív tag
válasz Intruder2k5 #19531 üzenetére
Hm. Akkor valamit nagyon elnéztem.
Köszi! -
őstag
válasz gynorbi777 #19526 üzenetére
olyannyira elő a süti probléma, hogy 1 hete váltottam brave-re, mert elegem lett, és ugyanúgy folyamatosan kijelentkeztet 😄 kezdem feladni
it never gets easier, you just go faster
-
válasz redbiro #19533 üzenetére
A Brave az egy orwelli böngésző: bátornak hívja magát, miközben valójában az egyik legparanoidabb böngésző. Szóval nem csoda, ha nem rögzíti a sütiket, próbálj ki valami mást, pl Chrome, Firefox, Opera, stb.
Esetleg még azt meg lehet próbálni, hogy a Safari beállításokban a kísérleti funkciók (experiment features) részt alaphelyzetbe teszed.
[ Szerkesztve ]
Make Asia Great Again!
-
p-viktor
csendes tag
Sziasztok
A beállításaim között engedélyezve van az "itt szóltam hozzá" lista, ennek ellenére nem jelenik meg a lapcsalád egyik oldalán sem. Próbálkoztam a legfrissebb Chrome ,a legfrissebb Opera és még az Edge böngészővel is, egyiknél sem. Reklámszűrés kikapcsolva! Mit tehetek még, hogy elővarázsolódjon?
KöszönömUtasok nincsenek a Föld nevű űrhajón - mindannyian a legénységhez tartozunk.
-
p-viktor
csendes tag
Tárgytalan, az előző HSZ megjelent. Akkor csak a régebbieket nem jelzi nekem.
Utasok nincsenek a Föld nevű űrhajón - mindannyian a legénységhez tartozunk.
-
-
Viktor77
titán
Belépéskor hibát ír, hogy 2 mező nincs megfelelően kitöltve.
Nem csinálok semmit, csak újra rányomok, minden ok, beenged.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
DigitXT
nagyúr
-
-
UserX
addikt
Sziasztok!
Keresnék egy modit...
Feladtam ezt a hirdetést: [link]
Kértem az 'Extra' funkciót, ki is fizettem, de nem jelenik meg. Kérem szépen a probléma korrigálását!Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest