- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #96246 üzenetére
És még egy csomó kis Aladárnak/Elemérnök.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
MasterMark
titán
Még az jutott az eszembe, hogy mi van ha nem a falba vezet hanem eluti a gyalogosokat. De ha tegyük fel es tényleg a fek rossz, akkor utana mi lesz? Ki tudja hany embert ut meg el.
Switch Tax
-
sketchifun
senior tag
Ennél ez összetettebb, ezt te is tudod. Azt leírják, hogy jaj, nem működött a fék. Nade, milyen jellegű hiba is volt?
Az elektronika nem tudott beavatkozni, vagy a teljes fékrendszer adta fel? Utóbbi igen komoly hibának írható fel, de amíg ezt, illetve a többi pontos körülményt nem tisztázzuk, nem lehet ítélkezni, vagyis lehet, csak értelme nincs.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
fant0mi
őstag
válasz MasterMark #96247 üzenetére
Hozzunk ra hazai peldat. [link]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #96254 üzenetére
Ezzel nem vagy egyedül....
Mi van a melóval?
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
válasz sketchifun #96257 üzenetére
Ne szopassatok mar, hogy ennyire nem vilagos a dolog nem akartak megkerdezni direkt modon, hogy szerinted egy kisfiu ertekesebb-e mint egy kislany, egy sportolo mint egy elhizott ember, es krealtak kore ezt a sztorit.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #96246 üzenetére
Boldog névnapot, kedves Aladár, Álmos, Elemér, Paulina, Polett, Amáta, Leó, Leon, Leona, Paula, Szilvánusz!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mercutio_
félisten
válasz macilaci78 #96263 üzenetére
Ez olyan, mint amikor a főni kitalál valami hülyeséget, de szabad kezet ad abban, hogy A vagy B módszerrel valósítod meg
macilaci78: Cool szerintem Rizling-szilvánusz
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
Ha a fékezés valós megoldást adó opció lenne, akkor minden sofőr minden körülmények között a forgalmi helyzet, az időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően vezetne és ebből eredő balesetek nem lennének. De akkor képzelj el egy olyan budapesti utat, amit szalagkorlátok határolnak és gyalogátkelőhelyek kereszteznek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Mercutio_ #96265 üzenetére
Jó döntés valóban nincs és a gyártók, illetve programozók nem vállalják fel, ezért bocsátják szavazásra a kérdést. Majd a társadalom, emberiség eldönti, hogy mi legyen az irányelv.
Még azt is el tudom képzelni, hogy a sofőr, gépjármű-tulajdonos a birtokba vételkor amolyan alapbeállításként is végigvisz egy hasonló tesztet az adott jármű fedélzeti kijelzőjén.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #96263 üzenetére
Esetek tobbsegeben nincsen kisebb rossz, ugyanannyi "emberelet" vesz karba tobb kerdesnel (ha eltekintunk a, hogy van elhizott, idos, bankrablo, nincs hatterinformacio). Jah hogy persze hangjelzes sincs akkor mar az egesz gepjarmu kuka, vagy legyen inkabb az oldal cime Fektelenul 3, de most Sandra Bullock nelkul
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DeFranco
nagyúr
vettem pogácsát a helyi lipótiban, de annyira rossz, hogy nem tudom megenni. puha nyúlós állott vacak.
jó a forró kakaó megmentette a helyzetet, de a pogácsát félreraktam, inkább nem eszem meg.
-
pohár
félisten
-
Tim82
félisten
-
macilaci78
nagyúr
válasz GabN73 #96275 üzenetére
Én is láttam ilyet múlt héten, de már nem emlékszem, melyik sütöde melyik termékének alján. Nem Fornetti volt, az biztos.
Öcsém a koleszmenzán csavaranyával dúsított túrós csuszát kapott. Viszi vissza, hogy ejnye-bejnye, a konyhás néni meg: Jajj, mennyit kerestem ezt a szart!
tomcsi23: nem szeretem a Lipótit, nekem száraz, ízetlen.
Könnyen lehetnek flegmák, munkaerőhiány van, az utca másik oldalán az albán pékségben is pár hetente keresnek felszolgálót.
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #96128 üzenetére
egyeztessünk időpontot, de ha az egyes vilivel jössz, akkor addig kiviszem, ne kelljen még egyet lyukasztanod arra a két megállóra amit tovább kell jönni átszállással.
annyi, hogy akkor idő míg hazaérek meg visszacuccolom a szajrét.
mikor érkeznél kb?
-
tomcsi23
veterán
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #96290 üzenetére
Van CCCP-s amit még a kocka Ladához vett az öregem azt sosem mertem rákötni úgy, hogy a saru rajta van a gépen. Inkább kivettem az akksit töltéshez. Most ugye lett okos töltőm akkor rákötöm a cuccost sarulevétel nélkül.
Btw hosszú idő után az első garázs amit olyan tervezett aki már használt is garázst nem csak képen látott. Mindegy hogy orral vagy farral állsz be mert a falszakasz mind a két végén van dugalj.
mod:
macilaci: Hát a Bikázás kicsit más tészta...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Ace owner
addikt
Btw megint megbüntettek a rendőrök az este... Ez már ilyen vasárnap esti program lesz.
Galaxy Fold 4
-
rizso
addikt
Urak!
Öcsém munkát keres, a mostani "gyakornoki" pozi megszűnt. BME villamosmérnök, most még csinálja a mestert, heti kb 20 órát tudna melózni júniusig, onnan meg már tud többet is, fő-/teljes állásként is akár (utolsó féléve a mesteren).
Ha tudtok olyan helyet, ahová felvennék, és ajánlani is tudjátok a céget, ne tartsátok magatokban
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Ace owner
addikt
válasz DeFranco #96296 üzenetére
Múlthéten átgangoltam 90el egy piroson, az teljesen jogos volt, jófejek voltak megértették hogy 12óra meló után már csak haza akartam érni, legyen sárga 5k minusz.
Tegnap kifog egy 25körüli nő, tisztában vagyok-e hogy nem ég a bal első és hátsó lámpám. Mondom hátsóról nem tudtam, elsővel meg valami kábel gond van (igazából törött belül a foglalat és kontaktos) csak még nem jutottam el az autóvillamosságishoz mert folyton dolgozok meg iskolában vagyok. Jó elmegy a papírokkal, visszajön. Elismeri a szabálysértést? Mondom milyen szabálysértést.. Hát hogy nem jó a lámpája.
Remélem ez az 5ezer forint kellett a napi kvótádhoz, emberségből 5ös.. Ez szerencsére hülye volt a kocsikhoz észre se vette hogy radar alatt repülök. Előző megkérdezte de jó arc volt.Ugyanitt keresek bal első Hella lámpát jetta 2höz
(#96299) tomcsi23: Hát az pedig jól esett volna Hölgyike amúgy nagy parkolóbajnok lehet az Astrával, úgy levolt tolatva a segge hogy csak na..
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest