- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
GabN & Me in the H&M = tuti allasinterjus szerko
Egy Makita utvefuro-behajto ara, de remelem jo befektetes volt
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #95089 üzenetére
Van olyanom is ofc
-
7
addikt
Basszus, ezt elcsesztem. Az elmúlt 3 hétben felújíttattam a fürdőszobámat (festőre még várni kell, de azt leszámítva kész), és tegnap vehettem birtokba először a zuhanyzómat. Tegnap óta viszont sokkal tovább tart a reggeli zuhanyzás, mert nem akarok kijönni onnan, olyan jól érzem magam. Micsoda vízszámla lesz ebből...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Esos latyakos jo reggelt mindenkinek.
Live-Die-Respawn
-
CoolBoy323
nagyúr
Morning
-
tomcsi23
veterán
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
JanR
addikt
17/19/41 Margithidfele. A komjadinal egy auto persze, hogy bement a villamos ele. Szoval ott egy darabig nem jar most a tomegkozlekedes
-
Petyyyyy
addikt
Senior MurdR-mek [link]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Erdei88
veterán
válasz macilaci78 #95089 üzenetére
Ha még nem találtál, én tudok egyet kölcsön adni
-
föccer
nagyúr
válasz Erdei88 #95116 üzenetére
eléggé fosul érzem magam. Lassan bekúszok irodába. Hosszú nap lesz így a mai.
üdv ,föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
föccer
nagyúr
válasz macilaci78 #95122 üzenetére
1,8 gramm ibuprofénra.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Erdei88
veterán
válasz macilaci78 #95118 üzenetére
Én a XIII-ban vagyok, valahol fél úton?
Tömeg közlekedsz vagy autókázol? -
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #95118 üzenetére
De kolcson is adhatom, ha a masik felajanloval nem sikerul osszehozni a mutyit
-
Spet
addikt
Na kíváncsian várom kicsi kínai kifizeti-e majd a minimum 25 jurús postadíjat az elcserélt akkumulátorok esetében, vagy inkább postáz egy másikat ő maga
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
föccer
nagyúr
KV valaki?
-
föccer
nagyúr
És egyikőtök se hív meg? De genyák vagytok.
-
föccer
nagyúr
Meg egyébként is télen is használható nyárigumi van rajta.
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
-
JanR
addikt
válasz CoolBoy323 #95140 üzenetére
Most ugy belekotnek az "Orson"-ba, vagy viccelodnek vele. De en is ekezet nelkul irok
Nagyon nap vege hangulat van nalam..
-
Qru
MODERÁTOR
-
Spet
addikt
-
föccer
nagyúr
válasz CoolBoy323 #95140 üzenetére
ah mar keso
-
Qru
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #95145 üzenetére
Ha be van kötve akkor is elszáll csak akkor túléli így meg egy hülyével kevesebb.
#nincsbennetarcsi
-
bandus
veterán
ma elevickéltem ebédelni a keletitől az oktogonig, de hát még gyalog is igen nagy kihívás így közlekedni, nemhogy autóval.. így meg főleg borzasztó az idő, hogy az elmúlt 5 napban egy felhőt sem láttam az égen, csak a szikrázó napsütést a hegyek között meg tudnám szokni, hogy 5 napnál többet síeljek egy évben, jobban kikapcsol, mint egy nyári tengerpartozás.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest