- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
-
Petyyyyy
addikt
Nem csak a gombos Nokia huszárok figyelmébe ajánlom:
[ Szerkesztve ]
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #84458 üzenetére
Az a baj, hogy utálok szívességet kérni... Szóval az lesz, hogy elsétálok a sarki akkus boltba és kicseréltetem vele az akksit és akkor a régit se kell a kukába dobnom. Bosch-ról amúgy is elég vegyes véleményeket olvastam...
Geprád barátunk 64Ah-ás akksit vett az lehet nekem el se férne. Botrány mennyire kicsi helye van nálam az akksinak.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
rgeorge
addikt
A Bosch akksik nem sz@rok mostanában? Az enyém 3 évet bírt ugyanazzal a felhasználással, amivel a gyári 7-et. Azt mondták az okosok, hogy a Bosch már nem a régi.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
tomcsi23
veterán
Ám igazad van, intézd magadnak, még a végén ő is kérne valami szívességet.
Bosch-t nem vennék én sem, úgy kb semmiből sem. Exide premium, karbonos, azt csókolom.
Amúgy semmi baj nincs, ha pont akkora méretű és kapacitású lesz az új akku, mint a régi. Bár kapacitásilag azért szokott lenni fejlődés az évek alatt, de ettől még nem feltétlen kell a legnagyobbat választani.
Most bubunál haldoklik az akku, vannak jelek vagy csak régi...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Ace owner
addikt
Eladó!!
Független LG G2 30.000ft
Galaxy Fold 4
-
Qru
MODERÁTOR
válasz rgeorge #84461 üzenetére
Na ez a bajom nekem is, hogy rosszakat is olvastam róla. Hiába kapnám esetleg jó áron, ha sz@r nem kell.
mod:
Saint: 20k alatt ez van a sarki péknél:
Banner PowerBull Professional 50Ah (420A) - 18,9k
tomcsi: Bubiban 1,5-et teker mire indul (néha meg pöccre). Most ezzel nem vágnék neki a télnek, mert sztem nem örülnél ha egy szép decemberi vasárnap este a -10-ben fel kéne jönnöd a telekre bebkikázni a verdám mert nem indul...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tomcsi23
veterán
Bubiban 1,5-et teker mire indul
Ott a motorral lesz valamiEgy feszkót mérjél már indítózás közben valahogy, akár ilyen szivargyújtós bizbasszal, ha van.
Mondjuk pár napi állás után először indítva.Ó, elmegyek én szívesen
csak legyen időd kivárni.
[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
DeFranco
nagyúr
válasz rgeorge #84461 üzenetére
nem mindegy a technológia sem...
a 2004-es focusomba sem volt már mindegy, hogy milyen akksit rakok, mert a sima nem bírja az átlagosnál magasabb töltőáramot. csak ca-ca vagy ca+ akksi való bele, a simát pár év alatt megeszi.
sokan vesznek ilyen autókba egy amúgy jó akksit, aztán kutyázzák, hogy milyen rossz minőség, milyen hamar tönkrement.
@Qru: tudsz is mérni vele?
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz DeFranco #84470 üzenetére
Ok. Nem értek az akksikhoz sem, ilyet vettem: Bosch 0 092 S40 010. Ha ez rossz, akkor rosszat adtak a bótban, pedig szakbolt volt. A gyári Motorcraft bírta 7 évig, kíváncsi vagyok, meddig bírja ez most, amit egy éve vettem (nagyjából a Bosch árában) a szervizben.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
lorcsi
veterán
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Magnum_
nagyúr
Ha nalad lesz, akkor pls nekem is olvasd ki
Ja es csut hozd pls a BT-s csodaherkentyud. Torlunk egy service intervallumot, ok?
Tomcsi: csut veled kezdek. Rogton odajossz hozzam, megnezni az oil temperaturat, ok?
Petyyyyyyyyyyyy: akkor majd gyere oda hozzam puszira, pacsira. Megismersz.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
Munkahelyi hirek:
Dolgozom ugye itthon. &#%@$$#%!!!!!!!!. 2014ben csodegyezseg volt, elengedtek a tartozas felet. De elfelejtettek leirni az elengedett kovetelest. Ez most felmerult es az ugyintezo hozzam fordult, mert a fonok nem engedelyezi azt, amit mar ket eve kellett volna. + Emellett a masik fonokom ezt a ceget egy honapja felszolitotta, h fizesse ki azt a reszt, amit elengedtunk ket eve. Az ugyfel meg nyilvan megkifogasolta, de mindket dolgot szajbaragva elmagyaraztam de nem ertik meg....
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
Huawei P9 Lite -> ez mennyire elgya telefon?
Ősöknek kéne egy rookie okos teló.
#nincsbennetarcsi
-
rumos XIII
aktív tag
Zuglón, a bagolyvár koli környékén van valahol egy kinai bolt, ahol tudnék venni párszáz forintos tornacipőt?
-
Spet
addikt
válasz rumos XIII #84493 üzenetére
Cédrus piac, vagy kimész a Kőbányaira, (nincs az messze ne merj panaszkodni ) és ott akár bele is fulladhatsz a cipőkbe
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
DeFranco
nagyúr
mi ez a nagy csend?
mindenki nyaral?
-
DeFranco
nagyúr
válasz Ace owner #84499 üzenetére
á, felejtsd el, azóta már hatszor átrendeződtek.
meg olyan helyen alapból nem eszek, ahol az pénzezik aki csinálja a kaját. védőkesztyű nélkül ofc.
most ahol a jó hambi volt ott valami ratyi lángos-fánkos van, elég kérdéses higiéniával, az amerikás bódéban meg vicc a burger.
senkiháziak kezében a burgerszakma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Playstation 4 PRO 1TB
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs