- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomcsi23
veterán
válasz macilaci78 #83251 üzenetére
Gondolom tavasszal a szundi funkció is kevésbé működött.
Reggelt!
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
lorcsi
veterán
aliexpress-ről milyen fizetési formával a legbiztonságosabb vásárolni?
paypal-t nem látok
hogy szoktátok?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
bandus
veterán
saint mester, ha már a közös kocsimosás nem biztos hogy összejön, akkor mondd már el merre is van ez a mosó? illetve itt mit adnak? csak melegvíz, vagy legalább vödör akad ott?
köszkee
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
válasz lorcsi #83258 üzenetére
Bankkartyaval.
Bandus: osszejohet, mert holnap reggel mar nalam lesz a kocsi.
De ez DIY moso a Huszti uton (korforgalom, Aldi mellett). Felszerelest nem adnak, neked kell vinni.
Lehet, hogy jobbam jarsz egy kezimosoval, a pap karoly utcaban van egy jo, ahol 3000-ert kivul belul megcsinaljak neked es nem is kell nagyon rajuk szolni.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Ace owner
addikt
Csak pomaz csobanka pilisszentkereszt trioba szallitok
Galaxy Fold 4
-
lorcsi
veterán
válasz werszomjas #83259 üzenetére
egy ilyen tokot néztem ki, de a többi helyen drágább..vagy nincs is
viszont a sima bankkártyást nem érzem túl biztonságosnak
eladó: vadi új soundcore motion+
-
macilaci78
nagyúr
válasz lorcsi #83269 üzenetére
Egy-két alkalommal már rendeltem Aliról főleg kisértékű cuccot, minden megjött képek szerinti állapotban, biztonságosan csomagolva, a jósolt érkezési intervallum elején.
Egy kollégám főleg Aliról rendel havi több tételt, kis értékű cucctól kezdve 100k laptop, autóalkatrészig mindent. Nincs vele kezelhetetlen gondja. Nyilván a nagy számok törvénye alapján becsúszott pár kellemetlenség, de gördülékenyen zajlott az ügyintézés és megnyugtatóan zárult a történet. Ahogy ebay-en PayPal, úgy Ali-n AliPay a bevett, saját, biztonságos fizetési platform. Nekem nincs, így kártyáztam.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #83274 üzenetére
En is igy vagyok vele. Azzal a kulonbseggel, hogy sok eselyem nincs nincs is jelenleg arra, hogy 100k-nal tobb feles love legyen a kartyan
-
macilaci78
nagyúr
Két rövidgatyás, hátizsákos fiatalember távozott tőlem az előbb, adóellenőrök. A XI. kerületet járják, a Szerémi út elején vannak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
werszomjas
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Magnum_
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Magnum_ #83279 üzenetére
Bementek, vettek két deszkát, fizetés után mondták hogy "Hejj, ez e próbavásárlás", mire Medve László Úr azt mondta, hogy "Ok, jöhet akkor most élesben"
(#83281) Saint_
Nem volt még tapasztalatom ilyen témában, de tippre azt mondom hogy nem kötelező próbavásárlást tartaniuk az ellenőröknek.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Mercutio_
félisten
Másnak megy T-nél a mobilnet?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
macilaci78
nagyúr
válasz werszomjas #83277 üzenetére
Sehogy. Ez nem üzlet, csak bemutatóterem, helyileg itt nincs értékesítés, nincs pénzforgalom, ergó sem számlázás, sem pénztárgép nincs. Megkérdezték, hogy akkor hol? Hát a másik bemutatóteremben, ott vannak az irodák is. Sarkon fordultak és kimentek az ajtón.
orichalcos: mivel itt semmi keresnivalójuk nem volt, így igen.
Nekem sem volt még próbavásárlásom.
De amikor két rendőr bejött hozzám anno a fegyverboltba, bemutatkoztak, villantották a flekót, én meg hanyagul hátraseggeltem a pultra és karba tett kézzel megkérdeztem, mit adhatok? Megszeppentek, körülnéztek és akkor látták, hova is jöttek be. Az, hogy út közben kb 4 méter széles üvegvitrinben puskák, pisztolyok voltak felakasztva a tartójukra, az fel sem tűnt nekik.Saint_: nem volt próbavásárlás, mivel köszönés közben már villantották is a szolgálati igazolványt.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #83284 üzenetére
"Hát a másik bemutatóteremben, ott vannak az irodák is. Sarkon fordultak és kimentek az ajtón."
Legalább szóltál nekik, hogy mennek az ellenőrök?
Live-Die-Respawn
-
macilaci78
nagyúr
Illemből, nem szükségből.
BSA ellenőrzés is várható nálunk, egy komolyabb NAV könyvvizsgálaton tavaly estünk át, nem volt anyagi vonzata.
Olyan nemzetközi pénzügyi minősítésünk van, hogy a bekeretezett tanusítványt csak leakasztottam a falról, hogy megmutassam a partnernek egy tárgyalás során és egyből rávágta, hogy 50k € hitelkeretünk van, de ha megkapja a megelőző két év kivonatát, lehet ez több is. Szerintem odafigyelünk arra, hogy minden betű szerint menjen.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tomcsi23
veterán
válasz Magnum_ #83279 üzenetére
Ehhe, anno a netcaféban leinternetezték a 10 perces - legkisebb - egységet, amit ki is fizettek (150,-).
A gépbe be lett ütve, nagy címlet->visszajáró, majd kimentek az ajtón. Aztán fordultak is vissza, már mutatva az igazolványt, hogy irgumburgum. Jah, a blokk a gépen maradt, mingyá jegyzőkönyv miegymás.
Végül 5e büntetés lett kiküldve a cégnek, adóból átcsoportosította a könyvelő, viszlát....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
válasz CoolBoy323 #83289 üzenetére
hármasom volt az még pont semmi a skandin.
én inkább lottót nyernék, ha a kettő közül kell választani. és évente kétszer hazajönnék. De Észak-Olaszo.-ban meglátogathatnátok
-
Magnum_
nagyúr
Elado a par honapos, hibatlan, feher, legkisebb Micke iroasztalom, ikeaban vettem. 15k volt, most 13k, ezert 9.000,-Ft-ert adom.
XIII.ker. kepeket adok keresre.
(Azert adom el, mert bekerul a helyere holnap a varrogep asztal)I humbly and respectfully decline™
-
Spet
addikt
válasz macilaci78 #83293 üzenetére
Akkor már megkérdem mi ez a hepaj a varrógép asztalok körül, ha már nekünk több darab van és nem akarunk megválni tőlük?
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #83293 üzenetére
Tudom, hogy szamithatok Rad
Megkerdezem TL-t, hogy 100.000,-ert megvalna e tole.I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #83296 üzenetére
Azt mondta, hogy 1.5mio-ert sem elado. (Persze ennyiert meggyoznem azert)
-
DeFranco
nagyúr
Ma este a Ceo asszony kilovagol mulatságba.
Ketten leszünk Elnök úrral.
-
fant0mi
őstag
válasz macilaci78 #83284 üzenetére
Ez nem üzlet, csak bemutatóterem
És bemutattál nekik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest