- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz zsolti72837 #84898 üzenetére
He? Ezt a baromsagot meg honnan veszed h sportolas elott ki kell szedni?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #84902 üzenetére
Szerintem azt hiszi ugyanolyan kemény lencse, mint ami a szemüvegekben van
Saint: inkább Thaiföld, de oda legalább 3 hétre érdemes.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DeFranco
nagyúr
válasz Melack #84896 üzenetére
tegnap láttam két kb. 16 éves skinheadet a metrón, klasszikus felállás, magas vékony kopasz meg alacsony fekete gyapi hajú acélos kamusurranóban, mindkettő nebáncsdamagyart pólóban, meg valami kamu gyakorlóban, persze élére vasalva minden, meg még a nyakukon se volt egy kis retekcsík sem, mert anyu azért rendben tartja a kis domesztikált extremistákat
ment is a pofázás egymásra licitálva meg sandítva hogy hány embert tudnak megpukkasztani vele, hogy így a dunába úgy a sütőbe, volt egy ránézésre fogyatékos (tényleg elég groteszk) csaj arra is tették a megjegyzéseket.
olyan szívesen összekoccantottam volna a buci fejüket először egymással aztán a lépcső márványkorlátjával...
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #84904 üzenetére
Ők sem meggyőződéses szkinhedek (hungaristak?), csak sodródnak össze-vissza. Ha a surranom felvennem, simán befogadnanak. Furák ezek a dolgok. Szerintem nem hitből, hanem a valahova tartozás miatt választanak manapság ilyeneket.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Mercutio_
félisten
válasz Melack #84905 üzenetére
Régen is jórészt divatból tolta ez a korosztály, aztán pár év és az értelmesebbek elhagyták mint más a bmx-et/gördeszkát a gond csak az, hogy mióta nem (eléggé) ciki sokan ezen a szinten ragadnak max a külsőségeket dobják.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #84906 üzenetére
Ezeket én is ismerem, hungarista ismerősöm kikérte magának, hogy ő náci, mert mindenki annak tartotta. Azóta egy református férfi csoport aktív tagja, már haja is van Elmosodtak a határok, az eredeti jelentések már érvényüket vesztették.
Merc: Épp ez az, hogy megrekedtek. Az én korosztalyom jelentős része tovabblepett, mar nem keményvonalas hungarista/náci /szkinhed, hanem gondos családapa vagy anya, akikkel jókat röhögünk azon, hogy anno miket csináltunk. A mostaniakrol ezt nen tudom elképzelni. Bmx jó, szeretnék megint.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
föccer
nagyúr
Reggelt gyerekek!
Elvileg ma szabin vagyok.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Chaser
legenda
válasz zsolti72837 #84898 üzenetére
pont a sport miatt hordanak sokan lencsét
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Qru
MODERÁTOR
-
MurdR
veterán
Ma van az utolsó napom nőtlenként.
Reggelt!MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
válasz Magnum_ #84913 üzenetére
Áhh az már megvolt.
Templom, főpróba előtt múlthéten:
Ülünk a templom alagsorában az irodáknál.Arra jön az orgonista:
-Jól meggondoltátok magatokat? Még nem késő visszalépni.Kisvártatva megjelenik a templomszolga:
-Jól meggondoltátok magatokat?Bemegyünk a paphoz, leültet minket próba előtt.
Meg sem szólalt, és már mondtam Neki:
-Igen atyám, tudjuk hogy még meggondolhatjuk magunkat, de nem szeretnénk.
-Nagyszerű, akkor a Tamással és a Tiborral is találkoztak.Qru: Hootersben voltunk egy páran, az is jó volt. Finom fenekek ugrándoztak körbe-körbe.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
bandus
veterán
marhára nem vettem még vékony tv-t sosem, nyugtassatok meg, hogy mind falra szerelhető. most ezt néztem ki hirtelenjében: [link]
-
GabN73
addikt
válasz bandus #84920 üzenetére
Ha már edigital
Ja, szabványosak általában. -
Magnum_
nagyúr
Par eve elvitt egy ismerosom (te is taliztal mar vele) miskolcra bulizni. Mondom, bemegyek egy korert. 3db viszkikola+1korso sor. Mikyen viszkibol. Mondo. Jo a johny, ugyse erezzuk mar (en plane nem, amugy sem ertek hozza).
Aszondja a pultos: 1.000,-.
Mondom darabja? Nem, osszesen.I humbly and respectfully decline™
-
-
zsolti72837
addikt
válasz Chaser #84910 üzenetére
Láttam már rá példát élőben. Focizás közbe egy kisebb ütközésnél kiesett neki. Már rég volt kontaktlencséje.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
macilaci78
nagyúr
válasz MrSealRD #84894 üzenetére
Szóltam. Itt nem látok általad elkövetett írást. Küld el priviben a linket, hátha meglesz.
Gyengélkedett kicsit a logout, pár hétig nem is kaptunk cikkeket átnézésre e miatt.MurdR: csókoltatom a leendő exmennyasszonyod!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bandus
veterán
válasz zsolti72837 #84930 üzenetére
dehogy esik ki, ne beszélj már fasságot te tényleg valami huma szintű mestertroll lehetsz.
-
zsolti72837
addikt
válasz bandus #84935 üzenetére
Most nem kötözködésből, de Te láttad vagy Én?
Természetesen futás, járás, sétálás közben nem esik ki.Igen.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
bandus
veterán
válasz zsolti72837 #84937 üzenetére
nem kötözködésből, de életedben nem hordtál még lencsét, én meg hordok vagy 12 éve, ami alatt fociztam, ütköztem és még kismillió más sportot csináltam, szóval el nem tudom képzelni, hogy eshet ki. de megfordítom, szemüvegben hogy fociznál? egyáltalán te focizol, hogy érdekel?
felmerült már benned, hogy dolgozz egy kicsit a döntéshozó képességeden?
-
GabN73
addikt
válasz bandus #84923 üzenetére
ÓÓÓ hogy az isten b................
Persze hogy nem, az edigital fali konzol kínálatát akartam...
LOL....
-
zsolti72837
addikt
Levenném.
Távollátásra fog kelleni. Lencse inkább ne.
-
lorcsi
veterán
válasz zsolti72837 #84941 üzenetére
ha már atapasztalatok
a sportnál szerintem nincs gond a lencsével...sőt
vezetéshez is azt szeretema gond a pc előtti munkánál van, nekem nagyon felerősíti és fáj benne a fejem
szemüvegben viszont a térlátásom másabb, nem érzem annyira jól a távolságokat
eladó: vadi új soundcore motion+
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #84939 üzenetére
nem vagyunk egyformák, én nagyon nem szeretem a szemüveget, pedig jófajta van. amikor lehet lencsét hordok, és szerencsére sosem volt vele semmi, de semmi gondom/panaszom. néha lusta vagyok kivenné ha későn érek haza
-
föccer
nagyúr
válasz föccer #84909 üzenetére
Szóval elmentem a Főgázhoz, ügyet intézni, kb 20 perc volt. Elmentem postára, kb 10 perc volt. Elmentem bevásárolni villanyszerelős boltba, kb 10 perc volt. Utaztam kb 30 percet. Ezen kívül melóztam egész nap, főként telefonon, illetve itthonról mobilneten keresztül.
Tök felesleges szabikat kiíratni, de ki kell és kész.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ace owner
addikt
Ignis pedig jo.. Meg en is megkedveltem ezalatt a kb 1000km alatt amit beletettem. Sokkal jobb mint exTL swiftje. Az katasztrófa.
Galaxy Fold 4
-
DeFranco
nagyúr
soha ne legyen ilyenben részetek, én sokkal de sokkal olcsóbban megúsztam de az is szörnyű élmény volt. egy átlagautósnak, akinek meg 5-10 évente egyszer jut ki egy olyan vétel ami nem szarosszendvics, meg még sokkolóbb lenne egy ilyen kaliberű élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Elite 2 Core Controller
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Negyed Gamer konfig eladó Asus Rog Maximus Formula 9 + I7-7700T
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest