- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz zsolti72837 #78949 üzenetére
devan asszem
megnéztem, miniHDMI-HDMI átalakítóm van
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Fenntartasi ktsg miatt gondoltam, arra rohadasig van minden jo aron, meg tudod, apa is anyuet hasznalja altalaban es nem a garazsdiszt. Ezert van ennyi km anyueban es ezert uj allapotu a jeti :-)))
Egyebkent meg i drive a sporta car justto prove I'm a real big baller cause I made a million dollars and i spend it on girls and shoes... my friend
I humbly and respectfully decline™
-
zsolti72837
addikt
válasz Magnum_ #78950 üzenetére
Ma kell az MM-be és az edigitbe benézek.
CoolBoy: Szerintem ebbe Micro kell. Szóval szerintem az nem lesz jó.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mercutio_
félisten
válasz tomcsi23 #78934 üzenetére
És ezt mennyi rutin után gondolod?
Itt most abból indult a történet, hogy milyen autóval lehet olyan rutint szerezni ami később se hulyegyerek boyracer mentalitást szül, illetve a kezdeti benazasok következményeit egy nemsajnálom kisautó kapja vagy az amúgy is könnyebben sérülő miata.
Qru: NB-ből faceliftes, merevebb/erősebb a kasztni és reszeltek is rajta, ettől persze abban is van sz.pófaktor és a nyulvany rohadásra is nagyon kell figyelni
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz Magnum_ #78925 üzenetére
Mert nehezen viselem az emberi rossz természetet
Az meg hogy vállalkozó, v hogy mennyire menő semmilyen korrelációba nincs azzal, hogy nem vagyok egy sötét szőrösszívű tulok. Régen erre mondták, hogy úriember(#78940) Qru: Rafis?
(#78950) Saint_ : várok egy visszajelzést h kell-e utaznom Dánba v nem. Ha meglesz akkor tudok referálni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #78957 üzenetére
En ertem, hogy te attol tartod magad urimebernek, hogy publikalod a neten, hogy neked kart okoztak, de te legyintesz ra. Szerintem is rendes voltal.
Ettol fuggetlenul en a Ptk. 6:519$-ben hiszek es attol meg uriember vagyok (es volt gyerekszobam), hogy ha nekem kart okoznak, akkor nem legyintek ra. Sot. Behajtom.Szeged-Bp, koszonom!!!!
Talaltam amugy a szegedi autosboltban kipuffot, 4-ert, de megrendeltem Bajrol a focvis altal linkeltet.Rafi-raiffeisen
Zsolti: abban micro lesz, de ne felj hasznalni a kuglit.
Qru:
Stiftre meg az abc-ben is van minden[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Mercutio_ #78956 üzenetére
én már azt sem értem, hogy miért szülne bármely autó hülyegyerek boyracer mentalitást? gondolom felnőtt (családos?) férfiként már kinőttél abból, hogy egy tárgy (az autó) határozza meg, hogyan közlekedsz. vagy vegyük azt a példát, hogy saint az audival is tudott, meg a szép jetikével is tud nyugodtan krúzolni, míg vannak akik orrbaszájba tuningolják a félmillás suzukit is és kitapossák a belét azoknak a szemétdomboknak.
ezért mászok falra ettől a hozzáállástól, hogy szar kocsit kell venni első autónak, mert csak. ha több pénzem lett volna simán beleültem volna első tulajként egy 20 millás autóba is a ceed helyett
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
tomcsi23
veterán
válasz Mercutio_ #78956 üzenetére
Hm, párszor megjártam már a Buda-Pest távolságot.
Szerintem a hülyegyerek, boyracer mentalitást nem lehet kocsihoz kötni. Nyilván vannak bizonyos márkák, ahol nagyobb arányban fordulnak elő nevezett alanyok, de ettől még nincs egyenlőségjel.
Biztonságosabbnak tartok egy izmosabb példányt, az azzal való közlekedést, ennyi. Vigyázni meg lehet rá.
Ha már a felhasználás módja, helye miatt lenne a szűrés, az megint más....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #78959 üzenetére
Az, hogy nem érted nem zárja ki, hogy az a hatása nálam az indok az "illetve" utáni mondatrész, azt meg gondolom te is vágod mi az "illetve" funkciója.
Szerintem az általam leírt járgányok messze nem a szarautó kategória, rutint szerezni tökéletesen megfelelnek és a pesti közlekedésben praktikusak is.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
válasz bandus #78959 üzenetére
Örülj ha így tudod kezelni. A legtöbb ember ha megkaparint egy sportosabb gépet már azt hiszi magáról hogy a forma 1 ben van. Ezért van olyan sok kár.
Saint_ : a törvényben én is hiszek. De a jog -esetemben és bizonyos történések kapcsán- nem írja felül az erkölcsi és szociális normáimat. Ahogy ott is leírtam, attól hogy nekem jár, még nem biztos h tönkre akarok tenni egy embert v családot. De hát tudjuk h én hülye vagyok
-
válasz Magnum_ #78966 üzenetére
Ez messzire vezet és szerintem te is érzed hogy az adott -törölt- posthoz már semmi köze (le is írtam ott, a döntésem okát). Bár visszakérdeznék: attól hogy károkozó v elszenvedő alanya vki egy történetnek, mi ment bárkit más tönkretétele esetén?
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #78967 üzenetére
Te arra hivatkozol, hogy azert, mert neked kart okoznak, te nem teszel tonkre senki, azzal, hogy ervenyesited a jogaidat. Tehat lehet, hogy teged nem tesz tonkre, ha kart okoznak neked, lehet, hogy mast igen. De ez egyebkent elvi kerdes (es jog kerdes). Azaz en nem hagyom annyiban, ha kart okoznak.
Mindegy, ne toljuk tul. Inkabb kipufogozzunkI humbly and respectfully decline™
-
válasz Magnum_ #78968 üzenetére
Jogod van kipufogózni, de ne tégy vele tönkre senkit
MOD a lehetőséget meg hagyjuk meg annak ami
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #78965 üzenetére
Nyilván kisebbség vagyok, de ez még nem jelenti azt, hogy nincs igazam... az pedig nem túl elegáns, hogy egy álláspont megítélése attól függ bitmalac épp egyetért -e vele vagy sem
Részemről a téma ennyi volt, eredetileg is csak Saint megjegyzésére reagáltam.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
Magnum_
nagyúr
jajj, ezt de imádom, hogy nyaranta minden pénteken meló után az M7-esen fehérvár előtt baleset van.
-
föccer
nagyúr
-
fant0mi
őstag
válasz föccer #78975 üzenetére
Minden penteken delutan es szombat reggel lefele, vasarnap felfele. Illetve halottak napja, karacsony, husvet ilyen. Ha tehetem nem is ulok akkor autoba a sok hetvegi vezeto miatt. Nincs rutin es ugy megy, mintha lenne (vagy tul ovatos totymorgo). A baj meg hamar megvan.
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #78979 üzenetére
én megfogadom a tanácsod. sőőt, vasárnap is nyomom egy kicsit, biztos ami biztos fene ebbe az iparágba, hogy mindig kell az a fránya áram.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
MurdR
veterán
tárgytalan.[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
ez a kemeny, nem a kad szele.
-
Magnum_
nagyúr
Bitcoca!
Kinéztem, milyen autó kell Neked 10év múlva: [link]I humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Bandus: fékmunkahenger. Vegyék le a kereket, igazítsák meg a fékeket, forgassák meg a kereket. Menjetek pár kört, emelőre vissza, forog e a kerék. Ha nem, akkor féknyereg lehet a bibis.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Magnum_
nagyúr
-
rizso
addikt
Urak!
Vallalhato strand Pesten? Paskal eleg kozel lenne, de ahogy neztem egy medence es szevasz. Esetleg Velencei-to?
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest