- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #79051 üzenetére
Az olvasás/írási érték megfelel nagyjából a cucc specifikációiban írtaknak?
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
DeFranco
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #79053 üzenetére
Másként fogalmazom meg: olyan eredményt kaptál, amit vártál a cucctól? Mivel az előzményekből is csak annyi derült ki, hogy pendrive, ezt csak te tudhatod.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Mercutio_
félisten
Skacok a qBittorrentet (v3.3.4) érdemes frissíteni ?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
föccer
nagyúr
Megittam ma egy liter kólát, szabályosan rosszul vagyok. Nagyon régen ittam már.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
válasz föccer #79058 üzenetére
Ahhoz edzeni kell. Én anno gimiben (aktív sport mellett) napi 2-3 2literes palackkal benyomtam. Meg is volt az eredménye: napi 2-3 órát aludtam csak hét közben, szombaton egy tíz vasárnap meg jobb esetben ment 4 óra. A bal szemem akkor romlott meg a sok olvasás és monitornézés miatt
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #79059 üzenetére
Ó, az alvókámmal nincs baj, úgy alszom, mint akit fejbevertek. Nem is tudom miért ittam ma kólát, megkívántam. Tényleg nagyon régen ittam már, az első 1-2 korty esett jól csak. Asszam megint el fog telni pár év, amire megint venni fogok.
Nézegettem a címkéjét, 28 m/m %-a cukor. Kemény cucc.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
MrSealRD
veterán
válasz föccer #79058 üzenetére
Bár attól is függ mennyi idő alatt ittad meg, de ha 1 litertől rosszul lettél, akkor lehet érdemes lenne megnézetni a cukrod...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
-
föccer
nagyúr
válasz MrSealRD #79062 üzenetére
+ Siriusb
Nem a cukor tett be szerintem, hanem a foszforsav. A széndioxid nem szokta így megdolgozni a gyomromat. Egyébként kb délután folyamán kortyolgattam el az 1 litert.
üdv, föccer
-
válasz Magnum_ #79065 üzenetére
MunezXBK minden hónapban csinálja az övét, már vagy
háromezer...harmincezer... nagyon sok éve oszt semmi baja a kocsijánakSajnos nincs nagyobb felbontású de ezen sok kivetnivaló nincs ám De ugye a talikon ezt lehet ellenőrizni
MOD 1
Kérdezd Qru-t hogy milyen a fényezése Muneznek, már nem egyszer látta és ült benne az avantba!
[ Szerkesztve ]
-
-
föccer
nagyúr
válasz Magnum_ #79071 üzenetére
Elvileg nem, mert felkensz rá egy polír pasztát.
üdv, föccer
-
válasz Magnum_ #79071 üzenetére
Ehhez kell érteni Ha vki kocán csinálja, akkor nem csak vékonyodik hanem meg is ég meg le is marja de akár hologrammos is lehet.. Aki profi 3 különböző (durva- közepes-finom) pasztával nyomassa, és a végén pézfüggően lehet rá kenyni valamilyen lakknál keményebb réteget pl kerámiát. De ezt -mivel ehhez sem értek- Munez jobban el tudja mondani neked
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #79073 üzenetére
Koszi, ertem! ez meg polirmentes, ha kellenei fog, ertekezem Munival
(Kukdtem volna viberen, de nem ismer fel. Igy le kellett vagnom a frsz. matricat )
Csak viaszt tolok ra mosas utan (inkabb gurulo gyongy, vagy mi a tok)[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
werszomjas
addikt
Keresem a világ legolcsóbb érintőképernyős okostelefonját.
Nem baj, ha le van tiltva, kapcsoljon be, működjön az érintőképernyő.
Ha valakinél kallódik ilyesmi a fiókban pü .
üdv
-
-
-
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz Melack #79084 üzenetére
a magyar vásárló, ha azt látja hahun, hogy 1.gen A4 van 5-600k-ért, nem fogja megvenni azt 1M-ért, ainek van gazdája (most csak írtam számokat hasra ütve, de érted).
nekem is kellett árat csökkentem az eladásnál (igaz, még így is úgy szálltam ki, hogy parádé - jóval a vásárlási ár felett hirdettem - de akkor is gáz. Ez meg jobb állapotban van, mint az enyém, pedig Te láttad az többször és nem vót szar.) meg kell rá találni a vevőt. erre már nehéz, 2008-as kombi kókuszra könnyebbdeF, persze, egyértelmű. a műszaki stabilitás alapvető (nyilván keveseknél itthun). az új autómmal el is merek indulni külföldre, mert rendben van. jobban mint az átlag (és nem a magyar átlagra gondolok-persze ez nem az én érdemem vót, de rontani nem fogok rajta, sőt)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
jajj nem is írtam. Elmentünk a Nemzeti Galériába, megnézni a Picasso kiállítást.
(ha valakit érdekel a véleményem, leírom azzal kapcsolatban).
Szerencsére a belépővel az állandó kiállítást is meg lehetett nézni.Parádé, komolyan. Utoljára általános iskolás koromban voltam, most nagyon tudtam értéeklni azokat a magyar festők által készített festményeket, amelyeket a tankönvyeimben láttam régen :-) és oltári nagy a Galéria (nyilván nem Louvre), de fél napos program, ha az ember fel akarja fogni, mit lát.
recommendÉd.I humbly and respectfully decline™
-
válasz DeFranco #79085 üzenetére
Ezen gyári sport futómű van, se nem kopog se nem ropog. A fékek tán pár hónapja lettek cserélve rajt. A motorja most Mihálykodik de szerelőnél van. Qru a megmondhatója milyet lép a gépsárkány. Ha Munez éppen meg van szorulva akkor csak a kocsira van költve, se étel, se számlák Amikor vittem neki polírra a dromedárt, elcseréltük 4 napra h tudjon rajta dolgozni. Mondta h nem jön el érte mert most nincs pénze - ennek ellenére a nyál kifolyt a tankból annyira teli nyomta.
Melack: ja ez nem kellett csak 30%kal olcsóbban
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
Jo8
Mndjart otthon, vegre csucsu .
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Jóreggelt.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
Magnum_
nagyúr
Gőthe!
mi volt ez? fokusz?
Nem vokt regi a sportkipuff alatta. Igen, az sok mindent elarul.I humbly and respectfully decline™
-
válasz Magnum_ #79091 üzenetére
Én nem akarok kötekekdni éhgyomorra de a címe a bejegyzésnek "Toyota Corolla kéthalálos borulása..."
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #79091 üzenetére
Oszt cimet olvastad-eeee? Corolla.
Ha mar autok: gyerekek, kezd tetszeni a(z uj) Vitara, el kellene mennem egy tesztvezetesre...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Brutálisat álmodtam! Lö mompark parkolójából menekültem egy AMG GTS merdzsóval ami hupikékmvolt (ne kérdezzétek) egészen budaörs fele. Az álom fél perc volt de reggel ébredtem. Brutális volt, teljesen emlékszem rá. Mondjuk sokat is vacsoráztam, pizza és nutellás pali volt a menü, lehet hogy az tett be a fejemnek
Mondjuk pár napja néztem a totalcarmtesztjét a tütüről szóval működik a skizofrénia![ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #79096 üzenetére
Nem huztad meg a kocsit a parkolobol felfele a csiga uton?
-
rizso
addikt
válasz Magnum_ #79095 üzenetére
Nem voltam bent, 2 hete szabin vagyok, de holnaptol mar megint melo
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest