Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Qru #70810 üzenetére

    ha már netlimit: tegnap kicsit belém állt az ideg... 150MB-os netem van, de ha elfogy a keret, akkor nem tilt le, csak lelassít (elég durván, de opera minivel megy a net egész jól, és a többi alkalmazás is megy, csak persze kínosan lassan). mostanra ezt már kivezette a voda, de csak az új szerződéseknél, nekem még a régi van, ragaszkodom is hozzá mint a fene.

    ezzel a lassított nettel mondjuk mapsen megnézni egy címet, az eléggé sajtreszelő-faktor, de működik, ami adott esetben életmentő lehet, ma már ez ha nem is nélkülözhetetlen, de kiemelten fontos. volt már olyan, hogy egy jászsági terelés után ez vitt haza minket, mert azt se tudtuk hol vagyunk.

    mostanra már elfogyott a keretem, próbálgatom az új telefonon, hogy milyen a maps, és konstatáltam, hogy bizony ez nagyon hosszú idő alatt se tölt be semmit, tengereszemmel kilogikáztam, hogy ennek valószínűleg az az oka, hogy frissebb a térképverzió, mint a 2.2-n volt az előző telón, és ezt már a 30kb-ra korlátozott net nem bírja meg. waze szintén kakukk.

    mivel nekem a 0/24 használható tájékozódás edc kategória, belém állt a harci ideg rendesen, fasza, zsír új teló, és az egyik legfontosabb funkciónak lőttek... aztán nagy nehezen rájöttem a megoldásra, most már működik, de előtte nem volt őszinte a mosolyom.

Új hozzászólás Aktív témák