Új hozzászólás Aktív témák
-
lorcsi
veterán
-
félisten
Hol lehet bambuszlevet kapni a városban?
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Eladó az aláírásomban lévő cuccli. 20K off totyiktagoknak.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Magnum_
nagyúr
válasz hszilard666 #113658 üzenetére
hm, nem is rossz, már csak egy ipad pro, egy Xs Max és egy új watch kellene hozzá nekem. Ezek benne vannak az árban?
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #113658 üzenetére
Ez akkor annak az utódja, amit a múlt héten láttam?
Mennyi idő egy ilyen gép belakása? Programok, beállítások, dokumentumok feltöltése? Nem ismerem az operációs rendszert, de én már Droidon is lusta lennék, ahol csak SD-kártyát betolok, bejelentkezés után a listában bepipálok minden kellő appot, aztán öt még igényel némi plusz törődést azon felül, hogy mindent elfogadok.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Tim82
félisten
válasz hszilard666 #113660 üzenetére
De neked 719.000,- Ft "apró".
Akkor szánj meg egy kis apróval, testvér!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
hszilard666
veterán
válasz macilaci78 #113661 üzenetére
Igen-igen!
Nekem nincs sok cuccom, mindent a letöltések mappában tárolok Ha új gépem van akkor átdobom az egész mappát Airdroppal, 100-200 giga szokott lenni, ez átmegy pár óra alatt, szokásos alkalmazásokat telepítem és kész. Szerintem cakk unpakk fél nap.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Fecogame
veterán
Tápegységet keresek 12cm-es ventillátorral, működésképtelen lenne a legjobb (csak a ház és a venti kellene).
Van valakinek eladó csokiért/sörért?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
DeFranco
nagyúr
ha már tápolunk:
egy fsp 350 pnf van a gépemben, volt már újrakondizva szaki által (didyman) 2 éve mer belébút a síp
most úgy hallom mintha megint sípolna valami a gépben (vicces, mert CSAK ott hallom ahol ülök, ha 5 centit előredőlök már nem hallom) gyanítom a táp mihálylik megint.
ha kell, lecserélem, főleg hogy a sok osztás-szorzás miatt (6 pin pci-e, molex-sata, stb.) már korlátosak a csatlakozói is, de ha még elmegy, akkor kivárok, most nem terveztem tápcserét.
mennyi esély van arra (50-50 HÁHÁHÁHÁ... nonononoplíz) hogy ilyen sípolós problémák miatt (gondolám kondi) kijöjjön belőle az amper és vigyen valami alkatrészt?
persze, tudom cseréjjektápot, de most vegyük úgy mintha nem az én hanem a ti pénzeteket költeném, ok?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz hszilard666 #113664 üzenetére
Na látod, én erre vagyok lusta.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Golyo69
senior tag
Sziasztok!
Vegyetek xbox-t
Xbox one s[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Golyo69
senior tag
válasz werszomjas #113678 üzenetére
Nem jarnak hozzá. Azok az én profilomon vannak.
Max adok egy lemezes játékot ajándékba
At is irtam
Mondjuk egy Watchdogs lemezt[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
Mercutio_
félisten
válasz Fecogame #113665 üzenetére
Csak 8cm-es a venti, de ha tudsz vele mit kezdeni van 2 hibás* SFX tápom (Delta az egyik és Chieftec a másik) Milka/táp "árfolyamon"
* csifi elindul de egyből lekapcsol a másik lehet megy csak sípol, már nem emlékszem, inkább vegyük úgy, hogy nem megy
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Golyo69
senior tag
Dehogy
-
bandus
veterán
urak, eztet olvasom a máv honlapján és érdeklődnék, hogy utazott-e valaki mostanában közületek vonattal külföldre? bécsbe mennék és praktikusabb, mint autózni.
"Figyelem! Nemzetközi vonatjegy otthoni nyomtatással nem vásárolható! Az interneten vásárolt nemzetközi vonatjegyet az utazás megkezdése előtt a meghirdetett, magyarországi vasútállomásokon található jegyátvételi pontok egyikén kell kinyomtatni. A kinyomtatott jegy nélkül utazók jegynélküli utasnak minősülnek, a vonaton pótdíjjal kiegészítve kell a jegyüket megvásárolniuk."
ez az átvétel péntárnál lévő sorbanállást jelent, vagy máv automatából való nyomtatást?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tim82
félisten
válasz DeFranco #113688 üzenetére
A kérdés mondjuk ez volt: "ez az átvétel péntárnál lévő sorbanállást jelent, vagy máv automatából való nyomtatást?"Erre írtam, hogy az utóbbit.Gondolom, a Tied meg preventív jellegű hozzászólás, a következő kérdést megelőzendő.Leesett, de tévedést is vállalni kell, így csak áthúzom.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
fant0mi
őstag
válasz bandus #113692 üzenetére
Az egy kalap kaka. A Vonatinfo app meg nem tud nemzetkozit.
Esetleg nemzetkozi penztar.
Vannak konkret vonatra valthato Sparschiene vagy Citystar jegyek, azok eleg kedvezmenyesek, de elore megmondod melyik vonattal mesz es csak arra ervenyes, es nem visszavalthato. Tizenvalahany euro.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
-
bandus
veterán
válasz fant0mi #113694 üzenetére
sikerült nagy nehezen megvenni és még volt is pénteken oda-vissza jegy úgy, ahogy nekem megfelelő
de a jegykiadó automatába beragadt, és brékeltem ott egy negyed órát mire sikerült kiszednem örülök is neki, hogy elmentem érte ma, ha ez a péntek hajnali rohanásban történik annak nem örültem volna.
-
SUPREME7
addikt
Jé, van ilyen topik is Akkor megragadnám az alkalmat, aláírásomban lévő Macbook air, Budapesten és környékén megvásárolható Topikból érkezőknek 240K
-
bandus
veterán
válasz SUPREME7 #113698 üzenetére
szilárdnál biztos van olcsóbban... ráadásul nem egy ilyen gagyi bontatlan cucc, hanem párszor tisztességesen leejtett, renderelésre csak kicsit használt, alaplapcserélt vacsiúj cucc én inkább tőle vásárolnék, bocsi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest