Hirdetés

Aktív témák

  • kigyo.doki

    csendes tag

    A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének PF-II-2459/2010. számú, felügyeleti intézkedést tartalmazó határozata a Brokernet Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt. számára

    A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39., továbbiakban: Felügyelet) által (...) által képviselt (…) Ügyfél kérelme alapján a Brokernet Pénzügyi Tanácsadó és Biztosításközvetítő Zrt.-nél (székhelye: 1068 Budapest, Benczúr u. 44., továbbiakban: Többes biztosítási ügynök) lefolytatott fogyasztóvédelmi eljárás megállapításai alapján a Felügyelet Elnökének felhatalmazásából az alábbi

    határozatot

    hozom:

    A Felügyelet kötelezi a Többes biztosítási ügynököt, hogy a biztosítási szerződés megkötése előtt mindig a hatályos jogszabályi előírásoknak megfelelően tájékoztassa ügyfeleit.

    A Felügyelet eljárása során eljárási költség nem merült fel.

    A határozat ellen közigazgatási eljárás keretében fellebbezésnek nincs helye. Az ügyfél, illetve a kifejezetten rá vonatkozó rendelkezés tekintetében az eljárás egyéb résztvevője a határozat felülvizsgálatát a közléstől számított 30 napon belül jogszabálysértésre hivatkozással a Fővárosi Bíróságtól keresettel kérheti. A keresetlevelet – a Fővárosi Bíróságnak címezve – a Felügyeletnél kell 3 példányban benyújtani vagy ajánlott küldeményként postára adni. A keresetlevél benyújtásának a határozat végrehajtására nincs halasztó hatálya.

    Budapest, 2010. július 5.

    dr. Istvánovics Éva s.k.,

    Megjegyzés:

    http://www.brokernet-group.com/bn_csoport/7_pontos_minoseggarancia/ :W

    Tudjuk, hogy a trogernet égisze alatt bűncselekmények is előfordulnak. Előzetesben lévő vagy bilincsben elhurcolt munkatársról már többen hallottunk. Persze az is igaz, hogy a trógernet vezetősége ezektől utólag mikor kiborul a bili azonnal elhatárolódik. Mint az ingatlanokra felvetetett hitelek esetében.
    Tökéletesen életszerű: Az egyik nap több száz trógernetes azzal ébred fel csipkerózsika álmából, hogy akár saját maga vagy ügyfelei részére ajánlja a lakott ingatlanára, hogy hitelt vegyen fel. Mert az ingatlan passziv tőke addig, míg nem termel hozamot. Amennyiben ez nem életszerű, akkor mégiscsak tanították nekik? j E-ke nem szeretnél hozzászólni?
    Nesze neked, mennyiségből minőség. :C

    Nem szeretném minősíteni a PSZAF határozatot. De ennyivel meg lehet úszni? :F

    "mert vétkesek közt cinkos aki néma"

Aktív témák