Hirdetés

Aktív témák

  • filo-p

    csendes tag

    Megint a lényeget nem írtam le. :)
    Én Top Finance munkatárs vagyok. Mi szembe megyünk a legtöbb pénzintézettel, és ez nem tetszik nekik, ezért van egyfajta "közutálat" felénk, mert miután leülünk az ügyfelekkel, felvilágosítjuk őket a termékeikről, költségszerkezet stb. Legtöbbször vegyes, díjtartalékos életbiztosításokkal találkozom, amikről gyorsan ki lehet számolni, mennyi is van benne, hol tart, mióta fizeti stb. Átlagemberek ezeket azért kötik, hogy biztosítva legyen az életük, de mikor baj van, nincs olyan kiegészítő paramétere a biztosításnak, ami neki kellene, köpködés van ezért biztosító felé, amit megértek, de ezeket nem mondták el nekik. Másrészt a díjtartalék sem hozza az elvárt dolgokat, jó, ha felét ki tudják venni belőle, és az sem igaz, hogy 20 év után minden nyereséges. Sok sírást végig kellett ezért néznem, de ki merem jelenteni, hogy pénzügyi szempontból rendbe tettük ügyfeleink életét, miután olyat kaptak, amire szükségük van, és ami őket szolgálja.
    Nem az UL termékkel van bajom, a hozzáállással.
    Miután ezekről felvilágosítom a tisztelt ügyfelet, utána ő kéri a segítségemet, és ezért nem szeretnek minket, mert ahol megjelenek ügyféllel, onnan el is jön, attól az intézettől, van ahova nem is engednek be minket:) De miért nem tették meg ők? Megtehették volna... bárki megteheti ezt...
    Nekem személy szerint ezekből kifolyólag van egy komolyabb kockázati életbiztosításom, mivel sokat utazom. E mellett befektetésem van a Top Finance-nél, konkrétan: Signal Gold termék, ami Top Finance opciókkal érvényes, ez szintén UL termék!!! Tehát ezért nem szólom le a terméket, mert nem azzal van a baj, nagyon is tud felfelé menni, de ugyanígy lefelé is, és itt a nem mindegy! Ki hogyan kezeli! Általánosságban nem kezelik a pénzintézetek! Mi igen! Top Finance alkusz cég, és ezzel az aktív befektetés menedzsmenttel és 24 órás piacmonitoringgal vagyunk egyedülállóak a piacon, de kíváncsian hallgatom, ha tudtok jobbat!
    Top Finance, a közép európai befektetési és tanácsadó intézet munkatársa vagyok, mint pénzügyi tanácsadó. Független, tényekre épülő tanácsadást végzünk, személyre szabott pénzügyi elemzést végzünk mindenkivel, és ezt folyamatos, magas szintű képzésekkel érjük el, csak így lehet.
    Bárkinek szívesen állok a rendelkezésére, kérdezzetek nyugodtan!
    Peti

Aktív témák