Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19101 üzenetére
köszi
Telepítéskor c meghajtó(ssd)-re települjön az utorrent, vagy a hdd-re ahova kerülnek a filmek?ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Cs1csó
félisten
Üdv, win 10 64 bit, lassú net, kevés torrent:
Kipróbáltam a qbittorrent után a tixatit - ette a procit, poziztívum hogy 64 bites verziója is van. Feltettem utána legújabb mikrotorrentet - reklámmentesítettem amennyire lehetett és meg vagyok vele elégedve, nem eszi a procit és kevesebb ram-ot fogyaszt mint a qbittorrent. Tesztelem egy ideig. -
davidsone
addikt
Azt vettem észre h a utorrent 2.2.1 beáll 2MB/secre újra indítom felmegy 6-13MB-ig aztán kis idő múlva vissza esik kettőre és marad is, ez mitől lehet?
ja win 10 pro 64bit
[ Szerkesztve ]
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Bacusuz
addikt
+1 nálam ugyan ez mint davidsone-nál.
Engine blogjában leírtakat követve minden szépen rendben megy,míg a ram használat a feladatkezelőben el nem éri az 560MB-ot ,ilyenkor leesik 12MB/s -ről 1,2MB/s -re.
Random csinálja, van mikor a használt memoria hosszabb ideig marad 100-300MB között,ilyenkor csavarja de röndösen.Ez szerintetek miről lehet?
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19107 üzenetére
digi 100/50
13MB/s a max amivel szokott tolteniÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19109 üzenetére
Este leszedtem egy 30GB-filet és szépen megállt a memoriahasználat 300MB körül és maximum sebességen jött le végig, de a legtöbbször meg felszalad maximumra a memoriahasználat és leáll a letöltés vagy nagyon lelassul.
Muntha megtellne a memoria és nem írná rá a lemezre.Már az előbb átjavítottam az átmeneti tár méretét 1024-re,de azt is hamar elérte, és ott újra belassult.
[ Szerkesztve ]
ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19109 üzenetére
Feltettem a 3.4.4-et és reklámmentesítettem(1.8.5-öt nem találtam normális oldalon,féltem hogy bekapok valami sz@rt).
Egyenlőre megoldódott, így kb 120MB memóriát eszik.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz davidsone #19112 üzenetére
igen win 10/64
innen szedtem le
windowsban az eszerint állítgattam (1. és 2. lépés)
így van nálam beállítva az utorrent:És eszerint reklámmentesítettem
[ Szerkesztve ]
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19115 üzenetére
Nemá...
Kezdem unni.
És az érdekes hogy szeptemberben kezdődött egy win update után.
-
davidsone
addikt
válasz Bacusuz #19116 üzenetére
én is kezdem unni 1607 óta csak szopok előtte minden rendben volt, de a frissítés nem kicsit akasztotta meg a gépet, szinte mindent újra kellett tennem mert egy vlc film nézés közben képes volt kifagyni v netezés közben a szarja
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19121 üzenetére
egyenlore tesztelem ami most fent van, 3.4.4 volt de idokozben nem figyeltem es frissitett 3.4.9 re.
ha ez nem valiik be akkor probalkozok azzal.
kosziÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
A kérdés pillanatnyilag csak elméleti, mert nem találtam meg, ami kellene hozzá, de nem bánnám, ha a valóságban is megtörténne.
Ha megtalálnám pontosan ugyanazt a torrentet egy másik magán oldalon, lehetséges-e egyszerre mindkét helyről a letöltés, hogy haladjon is, mert ez így szánalmas...? Persze közben a föltöltést is megfelelően kellene kezelnie az uTorrentnek, hogy az arányom reálisan alakuljon mindkét oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
Bacusuz
addikt
az mitől van hogy este minden rendben a seedeléssel, reggel meg az egyik torrentnél azt írja az állapotnál piros sávban:
Hiba:Állományok hiányoznak a feladatból,.Ellenőrizd.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
Bacusuz
addikt
válasz enginev3.0 #19128 üzenetére
Azmiaz?
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Nemrég visszaálltam az 2.2.1-es uTorrentre. Időnként kiszúr egy vagy több seedelt vagy letöltés alatt álló torrentet, és azt hibaüzenettel leállítja: "Error: A rendszer nem találja a megadott fájlt." Kényszerített újraellenőrzés után gond nélkül indíthatom, seedel tovább, mintha mi sem történt volna, nem áll neki letölteni semmit hozzá. (Kivéve, ha egyébként is letöltés folyt.)
A dilemmám az, hogy a kliens ilyen vicces típus vagy a HDD-m akar kimúlni. Ha a vinyó volna, akkor az újraellenőrzés nem oldaná meg. Jól okoskodom?
Melyik uTorrentet érdemes használni, ami jól számol és a torrentoldalakon is elfogadják, ha az ember nem akar reklámot?[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sziasztok,
Az alabbi problemara keresnek bittorrent alapu megoldast.
Adott A es B szamitogep, A-rol szeretnek B-re adatot feltolteni bizonyos konyvtarakbol, amiknek a tartalma valtozik.
Nem fontos, de jo lenne ha a subfoldereket lehetne szelektalni, ne kelljen mindet egyesevel kulon hozzaadni ha egy root konyvtarbol nem az osszes subot akarom feltolni.
Tehat igazabol szinkelni szeretnek konyvtarakat A-rol B-ra, automatikusan, de ugy, hogy csak egy iranyba es csak create/update alapon, tehat ha A-n torlodik egy mar szinkelt fajl, akkor ne torolje B-rol, mindig csak hozzaadjon/modositson.
Fontos, hogy transfer kozben B gepen valami temp kiterjesztese legyen a fajlnak es lehessen sebesseget korlatozni.
Plusz B gepen mindenkepp servicekent fusson a process, ne kelljen semmilyen felhasznaloi interakcio alapbol. Az, hogy egyebkent GUI vagy valami konfig fajl alapu beallitasi lehetoseg van nem szamit.
Ja es lenyeges, hogy mindez privat trackeren keresztul menjen, mint pl az uTorrent beepitett trackere.A Resilio torrent alapu falj szink progijat probaltam, torlest is szinkel, plusz maceras uj konyvtarat hozzaadni, mert B gepen be kell adni a keyt a proginak. Nekem mindenkepp az kell, hogy A-n lehessen meghatarozni, hogy mi legyen feltoltve es B-n ne kelljen semmilyen manualis kozbeavatkozas.
Fel megoldas lenne az RSS alapu feltoltes, de akkor is kellene valami ami figyel x konyvtarakat es az uj/modositott fajlokbol torrentet keszit, majd hozzaadja az RSS-hez.
Tul sok ertelmes megoldast eddig nem talaltam, de nehezen hiszem el, hogy nem lenne valami keszen, annyira azert nem bonyolult a dolog.
-
kevinium
aktív tag
Fájlok szinkronizálására én a syncthing-et javaslom. (Hivatalos weboldal linkje) Ez bittorrentes. Ráadásul, ha változik egy fájl, akkor csak azokat a részeket másolja át, amik változtak (256KB-os blokkokban). 10MB-os fájl végére hozzáírsz, akkor csak az újat írja hozzá (azt küldi el hálózaton), ha módosítasz középen, akkor azt a 2 db 256KB-os blokkot, amit módosítottál...
A mappák bonyolultságát meg úgy tudom elképzelni, hogy létrehozol egy mappát. Azt megosztod syncthing-gel, hogy a másik gép is lássa azt a mappát. És abba az egy mappába amit megosztottál teszed bele a többi mappa link-jét. Mivel a program követi a symlinkeket, ezért úgy fogja látni, mint ha a linkelt mappák fizikailag benne lennének a mappában, de a merevlemezen nem foglal még egyszer helyet, és tetszőleges struktúrában rendezheted így a megosztandó fájlokat.
Sok sikert.
U. I.: Linux alatt mappát linkelni az "ln" (link) paranccsal lehet, Windows-on, meg ahogyan akarsz...
A program memóriahasználata pedig csak a megosztott mappák és fájlok számától függ. (Azoknak a hash-e miatt...) Tetszőlegesen beállítható intervallum szerint keresi a frissülést a fájlokban, tetszés szerint újraolvasással, vagy timestamp (utolsó módosítás dátuma), méret-módosulásból.Ugye a titkosítás miatt, itt is át kell vinned a kulcsot egyszer, egyik gépről a másikra egy titkos csatornán, de ha a fenti linkelős megoldást használod, akkor a probléma minimális...
Arra kell figyelni, hogy a végtelen memória, és erőforrás-fogyasztást elkerülendő ne hozzál létre körkörös loop-okat a hivatkozásokban... (A hivatkozott mappákban ne csinálj hivatkozást arra a mappára, amiben a hivatkozások vannak... )
[ Szerkesztve ]
-
kevinium
aktív tag
Tehat igazabol szinkelni szeretnek konyvtarakat A-rol B-ra, automatikusan, de ugy, hogy csak egy iranyba es csak create/update alapon, tehat ha A-n torlodik egy mar szinkelt fajl, akkor ne torolje B-rol, mindig csak hozzaadjon/modositson.
A syncthing-ben a funkció neve "master repository"
Ja es lenyeges, hogy mindez privat trackeren keresztul menjen, mint pl az uTorrent beepitett trackere.
Azt hiszem dht-t használ, de ezt ki lehet kapcsolni és állíthatsz be fix ip-címet. Mivel a domain-eket is kezeli, ezért megoldható pl dyndns-sel vagy bármivel ami tudja módosítani a domain-hez tartozó ip-címet és azt közzétenni a neten. Így megspóroltad a trackert, vagy a dht-t.
-
addikt
válasz kevinium #19136 üzenetére
Koszi, belefutottam ebbe is, de valamiert elvetettem, mar nem tudom miert.
Viszont ez alapjan megnezem majd megint.Master folder mondjuk nem egeszen az amit irtam.
A masteren ne modositson semelyik device a clusterbe, de a masterrol torolt fajloknak sem kellene torlodni a tobbi devicerol.
Ha jol ertem doksi alapjan azokat torli.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
C. s.
addikt
válasz enginev3.0 #19140 üzenetére
Ja, hogy ez az! Köszönöm a linket!
-
C. s.
addikt
válasz woodworm #19142 üzenetére
Belső meghajtón van. A rendszer tényleg nem a legfrissebb telepítésű, de a frász is kitör még a gondolattól is, hogy a vinyó nyúvadozik.
Amikor legutóbb hibát jelzett és leállt, csak megnyomtam az indítást (ellenőrzés nélkül) és simán (panasz és letöltés nélkül) folytatta a seedet. Minden más program rendesen fut.
"...problémás a leállás, indulás."
Ezt nem induláskor csinálja, hanem már folyamatosan seedel egy ideje, és egyszercsak gondol egyet.
-
Cs1csó
félisten
Ez okés, futtass valami tesztet talán az kimutat valamit, Ez a felület a SMART értékeket mutatja aminek a megjelenítésére bármelyik HDD figyelő program képes pl. Crystaldisk stb. de a HD sentinel ezekkel a tesztekkel tud többet felfedni és az esetleg plusz szolgáltatásaival.
+ nézd meg a többi fület is fent talán mutat valamit, de a tuti az valamelyik teszt.
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok
Érdemes feltenni a legújabb utorrent verziót? Vagy csak a 2.2.1 a jó választás?
Nekem a 2.2.1 nem vált be mert időközönként megakadtak a filmek.. És ma jöttem rá hogy a utorrent miatt van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest