- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
válasz W00dyka #18300 üzenetére
http://www.diakov.net/3080-torrent-341-build-31395-stable.html
Ez az orosz ifjú is igen minőségi, reklámmentes matatás mentes minden felesleges dolog ki van benne kapcsolva mentes.. verziókat gyárt ezt is használtam sokáig.. portable is.. ez is ütős.. végül is ezt magunk is ki tudjuk kapcsolgatni de kb 40-50 dolgot kellene matatni.. nem állnék neki..fórumokról bogarászni...stbstbstb.. van kész verzió ! ez a kettő van ami minőségi, a többivel mindig volt valami bajom.. -
W00dyka
tag
válasz W00dyka #18305 üzenetére
Csak mivel még senki nem ellenőriztette le, ezért gondoltam megteszem én........ Virustotal
Steam: Marcinko1976, PUBG: Woodyka...........Már pedig itt rend lesz ! Mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá !
-
kory24
őstag
-
titán
Amugy miert jo egy ketseges programot hasznalni a hivatalos helyett?
-
addikt
Te követed a topikot? A hivatalos utorrent egy használhatatlan szemét, mindenki régi verziókon van, mert frissíteni nem ajánlott ha nem akarsz a bugtengerben fürdeni. Ráadásul az új verzióban a gyáriba is raktak vírust. Persze ettől még lehet, hogy ez az orosz is kétséges, ahogy a hivatalos is most már több éve.
kory24: Comodo, DrWeb, GData nem a gagyik közé tartozik, de itt leginkább OpenCandy-t jeleznek, ami nem kimondottan vírus, inkább "csak" adware/PUP. Ez más programokban is megtalálható sajnos.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
zoo8800
veterán
válasz Visormail #18312 üzenetére
A hivatalos alatt - szerintem - a régi 2.2.1-re, vagy 3.0-ra gondolt, amiknek semmi baja nincs, kifogástalanul működnek. Én sem értem, hogy torrent kliensből minek kell valami dzsunka verziót használni, amit Szergej okosított meg a saját tetszése szerint.
rip and tear, until it is done
-
SunMount3r
nagyúr
Sziasztok!
Erre régebbi problémámra ((#17408)-tól (#17489)-ig) keresem még mindig a választ, mert megoldani eddig sem sikerült.
Annyival egészíteném ki, hogy most a Bittorrent ütemezőjében leállítás helyett "Seed only" van beállítva arra az időszakra, amikor a Windows-nak meg van adva a Feladat ütemezőben, hogy zárja be a Bittorrentet és kapcsolja ki a gépet.Tehát: 1:00-tól 1:59-ig "Seed only" a Bittorentben, a Task manager-ben pedig: 1:15-> Taskill Bittorent és 1:30-> Shut down Windows.
Mégse működik a dolog, mert minden bekapcsolás után megint Check-kel a Bittorrent.
Szoktak lenni Forced torrentjeim is, lehet ezzel van a baj? -> De elvileg a "Seed only" ezeknek a letöltését is leállítja, nem?
Ui.: a winyóimnak tuti semmi baja, ne itt kezdjük a hiba keresését, légyszi.
A válaszokat köszi!
[ Szerkesztve ]
-
degec
senior tag
http://wdfiles.ru/1wBG
3.4.8.42445.Stable.Patch.A1eksandr1.RuBoard.7z
a legjobb utorrent verzio megjött ! friss ropogós lehet használni.. -
No.01
őstag
Sziasztok,
Itt keresgelve ugytunik nem en vagyok aki sziv a Win10 ota uTorrentel... Meg a regi szvsz legstabilabb 2.2.1-es kiadas. Nem tolt pedig aktiv vagyok ha megis akkor meg baromi lasso a savszel toredekevel megy csak. Elozoleg Win7 alatt semmi gondom nem volt evekig ugyanezen beallitasokkal.
Barmilyen megoldas erdekelne. (... Win7-re azert nem valtanek vissza )
Elore is koszonom!
-
paolinho
őstag
Szerintetek van arra lehetőség, hogy a torrenttel letöltött anyagot az operációs rendszer újratelepítése után újra olyan állapotba tudjam hozni, hogy folytathassam azok visszatöltését?
Az a helyzet, hogy belassult a rendszerem, és ráadásul valami reklámszemetet is benyalhattam valahonnan, ezért arra gondoltam, hogy legyalulok mindent, és újratelepítem a rendszert. Tekintettel arra, hogy SSD-n fut az op.rendszer, és minden más anyagot egy vinyón tárolok, így bízom abban, hogy megoldható lenne, hogy a letöltött torrent anyagot újra munkába állíthassam visszatöltés kapcsán. (qBittorrent v3.3.6-ot használok)
Előre is kösz a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
kory24
őstag
válasz paolinho #18323 üzenetére
Igen van.
A torrenteket megnyitod majd újra (akár gépről a .torrent fájlt vagy tracker oldaláról újra letöltve) és elérési útnak letöltésnel azt adod meg ahol van a cucc. (pl kész_Letöltések mappa) ekkor kliens észre veszi itt van es checkolja majd seedeli/folytatja letöltést.De legegyszerűbb ha a torrent kliens fájlait mented, majd új rendszeren visszamasolod, ekkor pont az az állapot lesz, nem kell a torrenteket ujra hozzáadni.
Utorrent esetén ez a user/app data/roaming/utorrent mappa.
qBittorent kliens esetén is hasonló lehet[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz kory24 #18324 üzenetére
Köszi szépen, azt hiszem, hogy az elsőként írtad szerint fogom megpróbálni, az is egyszerűnek tűnik. Remélem jól értettem, hogy az újratelepítést követően a torrent kiterjesztésű fájlokra újra rákattintgatok, és az egyébként nyilvánvalóan korábbi elérési út szerinti állapotra visszaállított kliens helyén újra tudja folytatnia seedelést a progi.
A második alternatívával az a gondom, hogy nem találok a App data könyvtárat a Users mappában, de máshol sem. -
titán
válasz paolinho #18325 üzenetére
Nem javaslom ezzel a kinlodast, a masodik opciot celoznam meg. Utorrentnel ha visszamasolod a konytarat, ugy fog tovabb futni, mint ha nem tortent volna semmi. Mindegyik kliens tarolja valahol az adatokat, csak meg kell keresni hol.
szerk Ugyan ott van ahol az utorrentnek is:
Where does qBittorrent save its settings?
Windows:
preferences:
%APPDATA%\qBittorrent = C:\Users\<username>\AppData\Roaming\qBittorrentLehet nem latod a rejtett mappakat, eloszor tedd azokat lathatova.
[ Szerkesztve ]
-
bryant56
aktív tag
válasz paolinho #18325 üzenetére
Az AppData egy rejtett mappa ezért nem látod. A mappa beállításoknál át kell állítanod, hogy lásd a rejtett mappákat/fájlokat.
Egyébként a srácok nem jól mondták! Mivel a Roaming mappában a Qbit, csak a beállításait tárolja. A Qbit 2 különböző mappába menti a dolgait és neked mind a 2-re szükséged van, hogy visszaálljanak a torrentek seed-be.
Windows:
preferences:
C:\Users\<username>\AppData\Roaming\qBittorrent.torrent files:
C:\Users\<username>\AppData\Local\qBittorrentMind a 2 helyről kimásolod a qBittorrent-es mappát és miután újra raktad a géped, feltelepíted a qBittorrent-et. Elindítod, hogy létre hozza a mappákat. Bezárod, ekkor bemásolod a mentett mappáidat a megfelelő helyre és esetleg felülírod azt, amit a Qbit odarakott. Ha ezzel kész vagy, elindítod a programot. Ha jól csináltad, akkor minden ugyan olyan, mint Win újra telepítés előtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Exodius
őstag
Kedves mindenki!
Azt szeretném kérdezni, hogy hányan találkoztatok azzal a problémával, hogy a qBittorrent-nél ha rohadt sokat töltötök fel, akkor keményen megugrik a memóriakihasználtság? Tudja valaki ezt orvosolni? Mert unom 1 óránként újraindítani a klienst. Ha nem orvosolható egyszerűen, akkor melyik klienst ajánljátok? Szemezek az Azureus/Deluge-Transmission-Tixati trió közül valamelyikkel, de a legtöbben a qBittorrent-et ajánlották alternatívaként uTorrent helyett.
A másik problémám, hogy rész-létöltéseknél szokott pontatlan lenni, ami még idegesít. Kell 1-2 szám egy albumról erre belekezd a többibe is. Ezek számomra furcsák így 2016-ban.
Köszönöm előre is a segítséget.
-
paolinho
őstag
(#18324) kory24, (#18326) Lauda, (#18327) bryant56, (#18328) csicso82:
Nagyon szépen köszönöm srácok a segítséget, valóban az volt a gond, amit írtatok, azaz a rejtett fájlok nem voltak láthatóak. Mentettem őket, és akkor asszem neki is esek a rendszer újratelepítésének, remélem rendben menni fog minden a torrentek visszaállítása kapcsán.[ Szerkesztve ]
-
bryant56
aktív tag
válasz Exodius #18332 üzenetére
Minél nagyobb sebesség töltesz fel vagy le, annál jobban megnő a memória használat. Ez uTorrent-nél is ugyanúgy jelentkezik. Qbit-nél korlátozni tudod a memória használatot (ha kevés memóriád van a gépedben ez hasznos lehet). "Options --> Advanced --> Disk write cache size"
A másik problémádra nincs megoldás, mivel a Bittorrent protokoll így működik. Nem fájlokat tölt le a torrent, hanem csak szeleteket. De itt egy részletes leírás erről:
As you may know, a torrent is split into pieces of equal size that do not take files into consideration. As a consequence, a piece can contain information relative to more than one file and qBittorrent only operates at piece level. Because of this, if two files are adjacent and you choose to download only one of them, it is likely that the filtered one will be partially downloaded and thus appear on the hard-disk."
-
degec
senior tag
válasz Exodius #18332 üzenetére
elsőre jól mondja a szaki, hogy nincs megoldás.
2. ra qbittorentben megoldás lehet talán, hogy a főablakban jobb klikk a torrenten és letöltés sorrendben.. akkor nem kezd a kiválasztott torrentekből sem dirib darabokat innen onnan maciczni szedni, hanem mintha ftpről töltenél lineárisan, elejétől kezdi szedni.jobbnak kell így lennie..ezt minden torrentnél külön kattintani kell mindig, nincs rá külön opció max rejtett.. szerintem -
No.01
őstag
válasz Dolphine #18340 üzenetére
Hmmm ez erdekes! Az uj uTorrent nem lenne rossz, de sajna mar tudom anno miert valtottam vissza a regire. Annyi hulyeseget meg reklamot toltak bele...
Allandoan azt mutatja, h nem vagyok aktiv (a haromszog ugye azt jelenti ) de ha manual lefuttaom a tesztet (shif+G) akkor kiirja, h aktiv vagyok (100%)
A letolte megy rendesen, de a foltoltes az irtozat gyenge minden szempontbol... -
No.01
őstag
Elolrol kell kezdenem mindent... utorretn es "mag" kombonal a helyi peerek es a peer csereles opciot ugye torolni kell (ures jelolonegyzet)?
-
-FLY->
őstag
Ezt, hogy kell elképzelni, hogy az új utorrent vírusos? Coin bányász dolog az kijött régebben sok usernél, de az ugye terheli a gépet és jól látszik.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #18319 üzenetére
Erre még mindig nem tud senki semmit sem javasolni?
Köszi!
-
Argos
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest