- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Argos
őstag
válasz SunMount3r #18350 üzenetére
Egy szó kimaradt nálam.. A folyamatban lévő letöltéseket újraindításnál mindig ellenőrizni fogja, ez a standard.
Maximum annyit tehetsz, hogy beállítod, hogy egyszerre csak egy letöltés legyen engedélyezve és annál rákattintasz az ellenőrzés kihagyására, de így fennáll a lehetősége, hogy hibás lesz az állomány....elmúlik...
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Valaki leírná nekem, hogy hogyan kell webuit beüzemelni utorrent 2.2.1-nél?
Eddig azt csináltam, hogy menüben engedélyeztem, beírtam nevet jelszót, portot 7070-re változtattam, majd ezután elvileg azt kell csinálni, hogy http:// ip címem:7070/gui, aztán majd leakar tölteni egy webui.zip-et.
Nekem azt írja a chrome, hogy a kapcsolatot visszautasította.Ekkor gondoltam, hogy engedélyeznem kellene lehet a routeren a portot. Na de ott is IP-t kér. Ott melyiket adjam meg? Mert mindig változik.
Nézegettem, állandó ip-t pénzért osztogatnak csak. Vagy létezik ingyenes is, ami nem vírus? a noip.com/org-ot nézegettem anno.
Na akkor, tegyük fel, hogy van fix ip-m.
A routerben ezt a fix ip-t kell majd megadnom? -
kory24
őstag
válasz ReSeTer #18352 üzenetére
Szia.
Az a webui zip az utorrent mappájába kell, ahol a Beállítások is vannak. (users-neved-appdata-roaming-utorrent)
Ha 7070 port állítod be akkor routerben kell forwardolni gépedre, ami vagy statikus ip legyen, vagy ha dinamikus akkor meg routerben mac alapján fix cim beállítani (dhcp-mac addresse reserve vagy ilyesmi)
Még annyi, ha kívülről nem publikus ip-d, akkor kell egy ddns.net pl ami elérhetővé tesz. Ennek van gépen futó kliense, de tp-link routerekbe be id állítható. Ddns ingyenes, csak 30 naponta be kell lépni, de erről emailt is küld
-
kory24
őstag
válasz ReSeTer #18354 üzenetére
Ha dhcp-vel kapcsolódik géped routerhez és routerbe nincs beállítva mac alapján állandó ip gépednek, akkor nem mindig ugyanazt kapja, igy nem tudsz forwardolni se.
Vagy kézi ip beállítás gépen vagy automatikus (dhcp) de akkor routerbe mac alapján állandó ip. forward 7070 mindket esetben kell a géped állandó ip címére
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Belső hálózaton már sikerült, később akkor regelek noip-n is.
Köszönöm a segítséget.
Esetleg egy bónusz kérés: Valami androidos ui? Ezt az alap ui-t is alig találtam meg...
-
TIT
veterán
Üdv!
A transmissionbe hol tudom beállítani,hogy a helyet lefoglalja?
Alapból milyen beállításon van?
Windowsos. -
degec
senior tag
http://wdfiles.ru/177N
3.4.8.42449.Stable.Patch.A1eksandr1.RuBoard.7za legjobb még mindig ! reklám mentes hekkelés mentes portable..stb.
-
kory24
őstag
Nekem a 2.2.1 jött be legjobban.
Kinézetre egyszerű, nincs benne semmi csicsa, semmi extra.És normálisan működik win7, win8.1, win10-en is (régen winxp-n is ezt használtam)
-
TIT
veterán
Nekem se volt különösebb gond de a 8gb-ből ne egyen 6-ot,ez a 3.4.8 hibája,fórumukon is írták csak nem javítják.32 meg kicsit túlzás+felesleges.
Az meg érdekes,hogy 2 hónapig semmi frissítés aztán meg 2 hirtelen.
Qbi meg nem akar visszatölteni és a másik gépet se látja.[ Szerkesztve ]
-
lanw
aktív tag
Szép reggelt! Van rá mód,hogy amikor nulláról újrahúzom a win-t,akkor utorrent telepítésével minden visszaáll a régi állapotba? Hogy ne kelljen egyesével betöltenem a torrent fájlokat. Ilyen biztonsági mentés címszó lenne rá a megfelelő szó,ha egyáltalán létezik ilyen. Előre is köszönöm!
To be or not To be
-
sinick
senior tag
Sziasztok!
Torrentezésre utorrentet használok (jelenleg 3.4.8) és két problémába botlottam:
1. Aktív gond.
Publikus WAN IP-m van, routerben port forward OK, Windows tűzfalban utorrent OK, valamilyen port checking weboldal szerint port OK, egykét tracker oldal szerint is aktív vagyok, viszont az utorrent tesztje szerint mégsem vagyok aktív. Ha viszont utorrentben és routerben bekapcsolom az UPNP-t, akkor utorrent szerint is aktív vagyok. Ha lehet, akkor hanyagolnám az UPNP-t.2. Disk Overload: Jóval nagyobb netem lett, így több, nagyobb letöltés alatt lévő torrentnél disk overload van és szinte leáll a letöltés. Eddig az alábbi ajánlott módon volt beállítva az átmeneti tár: uTorrent átmeneti tár beállítások. Ezt úgy módosítottam, hogy a 100-ról 512-re emeltem a memóriát és a lemezírás blokkban a befejezett szereteket azonnal kiíratom. Így jobb lett, de ettől függetlenül néha előjön, tehát figyelni kell rá.
Mi a megoldás? Térjek vissza a sok helyen ajánlott 2.2.1 vagy 3.1.3 verziókra?
Köszi: sinick
-
lanw
aktív tag
válasz sinick #18364 üzenetére
Én javaslom a 2.2.1-t. Eszem ágában sincs újabbra frissíteni. Meg az újak annyi memóriát zabálnak,hogy hihetetlen.
Windows intézőben menjünk a Documents and settings/Saját profil/Application data könyvtárba. Ha az Application data könyvtár rejtett, a következő módon lehet előhozni: Eszközök – mappa beállításai – nézet fül – rejtett fájlok és mappák megjelenítése mellett legyen pipa.
Menjünk az AD könyvtárba, majd az uTorrent mappát másoljuk át biztonságos helyre. A uTorrent újratelepítése után már csak ezt a fájlt kell bemásolni a megfelelő helyre.
Ha Total Commandert használjuk, ott a Beállítások – általános beállítások – képernyő – rejtett/system fájl látszikot kell kipipálni, és máris láthatóvá válik az Application Data könyvtár. Az előző módszer szerint kell megkeresni a uTorrent mappát. Akkor ez is meg van.[ Szerkesztve ]
To be or not To be
-
edari
őstag
"ne kelljen egyesével betöltenem a torrent fájlokat"
Hát nem biztos hogy a legjobb megoldás, de:
Megtartod a letöltött cuccokat (+ a torrent fájl), újrarakod a wint, felrakod a torrent klienst, beállítod neki azt a mappát ahol vannak a letöltött cuccok, elindítod a torrent fájljukat. Így nem szedi le őket, csak ellenőrzi.
Remélem valami ilyesmire gondoltál.
-
lanw
aktív tag
Igen.Idáig ezt csináltam,de találtam egy linket ahol csak vissza kell másolni a utorrent mappába a dolgokat,és megtartja a beállításokat is. Appdata-n belül.
"Windows intézőben menjünk a Documents and settings/Saját profil/Application data könyvtárba. Ha az Application data könyvtár rejtett, a következő módon lehet előhozni: Eszközök – mappa beállításai – nézet fül – rejtett fájlok és mappák megjelenítése mellett legyen pipa.
Menjünk az AD könyvtárba, majd az uTorrent mappát másoljuk át biztonságos helyre. A uTorrent újratelepítése után már csak ezt a fájlt kell bemásolni a megfelelő helyre.
Ha Total Commandert használjuk, ott a Beállítások – általános beállítások – képernyő – rejtett/system fájl látszikot kell kipipálni, és máris láthatóvá válik az Application Data könyvtár. Az előző módszer szerint kell megkeresni a uTorrent mappát."[ Szerkesztve ]
To be or not To be
-
titán
Szia!
Tedd lathatova a rejtett mappakat. Ezutan keresd meg a c/users/felhnev/appdata/roaming/utorrent mappat. Masold ki valahova. Miutan feltelepitetted a klienst, ne inditsd el. Masold vissza ugyanide ezt a mappat, majd indithatod a klienst. Mintha semmi sem tortent volna.
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Létezik olyan kiliens ami nem zabál meg 2,3-3gb ramot?
Vuzenak még mindig kell a java? -
Cs1csó
félisten
Érdekes kérdés, pl. van 500 torrented, akár több száz GB adattal,de ezeken belül is van sok apró - pl. album, sorozat stb. és bazi nagy feltöltési sávszéled, és a kliens beállítása sem a legideálisabb = soksok ram. Nincs extrém sok torrent kliens - platformtól függ is ugye - sajnos végig kell próbálni. Itt mindenki a 2.2.1-es vagy hasonló utorrentet ajánlja én a qbittorrentet használom - de a futtatott torrentjeim és a sávszélem is vicc kategória tehát ram zabálásról nem tudok nyilatkozni.
-
Gamer21
tag
Üdvözletem !
Egy olyan problémával állnék elő nektek ,, hogy olyankor mi a tehendő ha egy torrent kliens nem tölt le ,,
qBittorrentet használok , és a kliensnél azt írja ki hogy Elakadt !
Meg néztem más torrent klienseket ,, és azokat letölti egy zok szó nélkül ,, csak ezt az egyet nem !A tűzfalamnál a qBittorrent a kivételekhez van téve ! azzal nem lehet baj , ezek szerint ! a vírusírtomnál is ,, sőt meg próbáltam úgy is hogy kikapcsoltam ,, de úgy sem tölti le !
a torrent hozzá szólásoknál mindenki írja hogy király ,, lejött az adott tartalom működik meg minden !
de én a hogy be rakom a klienst nekem nem tölti le ,, és csak azt írja hogy elakadt !Meg próbáltam azt is hogy letöröltem a qbittorrentet vissza raktam ! szedtem le utorrentet de annál is ezt csinálja ennél az egy kliensnél !
Ilyenkor mit lehet tenni ?
Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
Cs1csó
félisten
válasz Gamer21 #18373 üzenetére
Üdv, egy kicsit zavarosan fogalmazol, esetleg mégegyszer nekifuthatnál. A tűzfal kivétel nálad mit jelent? Milyen tűzfalad van, milyen oprendszered? A win 7-8-10 esetén ha a beépített falat használod ott nemigen kell semmit állítani, ha van az internet és közted router akkor a routerben legyen bekpcsolva a UPNP, ez a qbittorrentben is legyen engedélyezve - pipa be - . A qbittorrentben lehet portot választani ott az alapértelmezett helyett érdemes lehet valami 54xxx. pl. 54222, vagy hasonló.
Kezdésnek próbáld a túzfalban/routerben történt változtatásokat visszaállítani valami alapértelmezett állapotra,alaposan távolítd el a qbittorrentet esetleg egy ccleaner-es takarítás és a cclenarben van registry pucoló - nem túl agresszív - azt is futtasd esetleg egy-két újraindítás közben és ezután tedd fel a qbittorrrentet ezután sem árt egy restart és utána keress valami letöltendőt (ajánlott valami magyar - aszfalt vagy Nmagról) a piratebay már magnet linkes de ott is ki lehet próbálni persze legyen sok seeder.
Alapban egyik víruskergető sem zavarja a qbittorrentet van digitális aláírása, elég publikus program, ha van egyéb anomália akkor lehet hogy akár valami kártevő is lehet a gépen. -
Gamer21
tag
válasz Cs1csó #18374 üzenetére
A tűzfal kivétel nálam ,, az hogy a tűzfalnál alapból a kivételek közzé van rakva a qBittorrent ,, csak bele írtam , megelőzve azt hogy valaki feltegye ezt a kérdést
Windows 10 rendszert használok !
És a Windows 10 Beépített tűzfalát használom !Nos mindent meg csináltam amit írtál ,, de még most sem indult el a letöltés !
Elindítottam 3 próba letöltést ,, és azokat egy szó nélkül letöltötte ,, csak ezt az egyet nem !
Nyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
Gamer21
tag
-
tag
Korabban rTorrent ment ehelyett, csak ket fork is van/volt a librtorrent konyvtarbol, aztan neha nem ertettem most melyik leiras melyik programhoz tartozik, plusz ilyen mennyisegnel valamiert elkezdett "fagyni", nem volt load meg semmi, csak nem reagalt semmire. Elvileg egy bug volt, de csereltem, mert ilyen mennyisegnel mar amugy is lassu volt a valamiert (terminalban)...
-
tigomigocika
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e...
De keresek egy filmet!
Pelé 2016
Mindenhová felrakják,de sehol egy felirat...
Próbáltam rá keresni hogy online magyarul van négymillió találat de egyik sem az....
Ötlet valaki?
Vagy melyik fórumban kérdezősködjek?
Szinkronosan szeretném megnézni de sehol nincs fenn
encore,microbit,diablo,giga....mint kuka... sajnaXBOX LIVE: rolandinho007
-
Argos
őstag
válasz tigomigocika #18389 üzenetére
Nem vagy igazán vagy jó helyen, de:
Szeptember 20.-án lesz a DVD/BD release, utána keresgélj a virágboltokban....elmúlik...
-
degec
senior tag
3.4.8.42501.Stable.Patch.A1eksandr1.RuBoard.7z
Tőltsétek !!
http://wdfiles.ru/1XV5 -
bostone
addikt
Sziasztok!
Használja valaki a transmission-t libreelec vagy openelec alatt?
-
degec
senior tag
teljesen matatásmentes csupán reklámmentes!.. de teljesen és NEM pro verzió, és persze nem warezolt
nekem egy hót alap ős atomos gépen szalad 2gb rammal és tökéletesen működik.. nem zabál ramot de a ramzabálást lehet állítani.. én ezt sose értettem aki itt nyöszög a ramzabálással..
30-40 torrent fut rajta.. sok linux iso[ Szerkesztve ]
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Ncore-ral csak nekem van ma problémám? Belépek, és folyamatosan tölti az oldalt, baromi lassú. Tegnap még semmi baja nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest