- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benji77
aktív tag
Feri!
Nálad sincs eredeti Amtech flux.
A múltkor a hamisítvánnyal dicsekedtél -
Tamás9x
őstag
-
Router
őstag
BIOS chip helyettesítésnél mire érdemes figyelni? Egy PLCC32 tokos Winbond W39L040P-90Z helyére tennék egy SST 39VF040 típust. Méretük azonos, ezen felül valamit kell nézni?
www.reballing.hu/forum
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Ilyen problema tortent a notimmal, miutan szetszedtem mert hetfon jon az uj procim es nem akartam akkor mar szerencsetlenkedni vele!https://www.dropbox.com/s/42wbls1z9tquvgz/Video%202013.11.30.%2017%2021%2032.mov
Itt lesz a video a hibajelensegrol! ( bocsi, hogy nem linkeltem, telefonrol irok , orultem h sikerult elkuldenem nektek)
Mi lehet a problema?
Elore is koszonom.
Udv
Bankkártyával? Hát persze!
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5926 üzenetére
Mennyire szedted szét a gépet?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5928 üzenetére
Visszazártad rendesen a processzor foglalatot?
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
sirszevenap
addikt
válasz KillHates #5929 üzenetére
Termeszetesen, ilyenekre oda figyeltem!
En arra gyanakszom, hogy egyszer ketszer megcsuszott a kezemben a csavarhuzo es kicsit meghuzta a lapot!( itt nem arra kell gondolni h belevestem.. Csak max kicsit megkarcolta) Ez okozhat problemat?Masik kollega azt mondta h elofordulhat h levalt a gpu...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5930 üzenetére
"En arra gyanakszom, hogy egyszer ketszer megcsuszott a kezemben a csavarhuzo es kicsit meghuzta a lapot!( itt nem arra kell gondolni h belevestem.. Csak max kicsit megkarcolta) Ez okozhat problemat?"
Jesszus! Ezt meg hogyan? Ha a lakkozás nem sérült meg, akkor általában nem szokott gond lenni, de ha mélyebbre sikerült, akkor az gebasz...
-
hoax
senior tag
A GPU-leválás nem így jelentkezne...
Viszont ha véletlenül kicsit jobban megfeszítetted a lapot, akkor bármelyik forrasztás eltörhetett!
Takarítsd le, és figyelmesen rakd össze, hogy minden a helyére kerüljön! Lehet, hogy zárlatot csináltál valahol mikor összeraktad...Don't panic!
-
sirszevenap
addikt
-
ielektros
senior tag
válasz sirszevenap #5933 üzenetére
Ha biztos, hogy mindent jol raksz ossze, akkor szerintem a KBC kornyeke amit nezegetni kellene. Kerdes, hogy mennyire vagy felszerelve es tudod e javitani. Gondolkodj el rajta mennyit feszegetted a lapot, mert ahogy tobben is irtak "nagyon konnyen" felszakadnak a forrasztasok. Azt azert helyezd eloterbe, hogy amennyiben nincs meg minden lehetoseged es tudasod a javitashoz akkor csak egy esetleges szervizben valo javitas koltsegeit fogod novelni a probalkozasok szamaval.
Azert az a pasztazas nagyon durva. Ez mar inkabb gletteles de annak is a durvazos resze...
Amit KillHates is irt, CPU nincs a helyen rendesen volt nekem is az elso tippem. Nem egyszer elofordult, hogy en is elfelejtettem raforditani. Miutan irtad, hogy a csavarhuzo megcsuszhatott (bakker ezt, hogy?) igy szerintem akkor barmi mas is tortenhetett. Legyel ennel sokkal ovatosabb mert sanszos, hogy az a deszka meg javithato egyelore.[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
egyszer-kétszer? fúvazz, egy lapnál elég egyszer is bénázni, de még 1x az már durva! ezt hogy tudtad kivitelezni?
-
Gigabyga
aktív tag
Kaptam már én is "megcsúszott" csavarhúzós alaplapot annál pl.kerámia kondik hiányoztak alaposan nézd át a lapot..
Első körben procit nézd meg még 1x minden klappol-e ha az O.K és nem hiányzik semmi a lapról,nem bányásztál bele a nyákba akkor lehet sok minden.. főleg,ha csavarodott a lap.képen látható alaplap van 2-3db-om ha jól emlékszem lehet róla mazsolázni
Asszonykám szokott vállalni táv bga javítást 1500ft/perc emelt díjas hívásért.xD
ielektros síkra van glettelve a beültető lapka a mag felületével..jobb hőleadás nem gondoltál még rá?!
[ Szerkesztve ]
-
f27
senior tag
Szerintem epp a halala elott volt a gep.
Leszedted a hutest rola megszunt egy fix nyomas a magon es ennyi volt.
Rengeteg ilyen eset van,fokent vidkariknal.
Leszedik a hutest es tobbet nem indul be.
Ha nemtoltal le semmit rola,akkor malamelyik mag a hibas. -
f27
senior tag
A videot nezve meg 100%
Van ket ilyen alaplapom is.
Vidkarit keresi. -
sirszevenap
addikt
Koszonom sracok a sok infot, mindenkeppen arra jutottam , hogy hagyom es holnap elviszem valahova ahol megtudjak csinalni.
Jol ertelmezem, ha halott akkor tudtok nekem ilyen lapot adni, ami tokeletes?
-
sirszevenap
addikt
Bios reset nem segitene rajta? Annyi a gond h nem talalom az elemet! Ti latjatok ?
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5939 üzenetére
HA budapesti vagy, akkor hozhatod hozzánk (is)
-
Tamás9x
őstag
válasz sirszevenap #5944 üzenetére
Nyíregyházán vagyok ha gondolod rá tudunk nézni, régi procival működik? Nem lehet hogy nincs a support listában a cpu?
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
nagyúr
válasz sirszevenap #5944 üzenetére
Ha Nyíregyháza akkor csakis SzuperT!
Nyugodtan viheted Hozzá, nagyon jó szakember.
Csak "horror" áron dolgozik:
(super-G-s Milka befigyel!)Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Gigabyga
aktív tag
Sziasztok!
Hp compaq 6735b 1 hete teljesen jól ment,semmi gondja nem volt egy bios frissítés lett rajta megejtve.
Most behozták ismét,elindulni elindul (néha) de van amikor 4et villog a caps+num led.
Grafikus chipre utal a hiba...ezeknél forrasztási probléma a gyakori v. chip megadja magát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest