- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gingerbalm
aktív tag
Gondolom, hamarosan feladják.
A 85-ös öv full hossza csattal együtt 100 centi, tehát méretszám + 15. Az Esprit övem viszont pl. 80-as, de az eleve csat nélkül volt értendő, tudtam, hogy mire számíthatok, amikor megrendeltem, annak is a full hossza 100 centi. Márkánként eltérőnek tűnik a számozás, és itt a Hilfigernél nem volt feltüntetve, hogy mi az ábra e téren.
[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
Na de ennyire?! Szégyelld magad.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
-
rwin5
őstag
szerintem is 20 az
viccet félretéve viszont, ha valakinek bejön kicsit ez a retro, old school ez az Adidas cipő 50%-on nem lesz rossz vétel, márha az akciós árból jön le az 50%, méretben is elég sok van
[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
A megoldás végül az lett, hogy a feleségem is regisztrált és az ő telefonján már rendben látszott az 50%. Az én két rendeléseket még az éjjel lemondtam e-mailben.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Llew
senior tag
Ez tényleg már csak a maradék, mert egy hónapja féláron vannak.
Viszont ezúton is kösz, hogy nyár elején bedobtad tippként. A múltkor én is vettem egyet és tényleg nagyon könnyű és kényelmes. Szóval én is csak ajánlani tudom.Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
-
mert_csokis
senior tag
Nincs mit átgondolni, ezek tények.
Hadd ne essek már hanyatt, mert van egy-két leakciózott póló, de egyébként a fő csapásirányt a kimondottan túlárazott, sznob cuccok jelentik.
Az emberek meg tapsolnak hozzá, hogy milyen szuper árak vannak. Mert az Ördög Nórika is megmondta.
Erre a nagy AY fétisre reflektáltam csak.
Az meg, hogy a kosárba akciós áron berakott terméket lazán felülírja a rendszer, minimum pofátlanság kategória.
Persze lehet játszani a szavakkal, hogy az nem minősül foglalásnak, meg az árváltoztatás jogát fenntartják.
Viszont hozzáállás kérdése is. Ne csesszünk már ki a paraszttal, hogy valamit a kosárba rak egy adott áron, aztán mondjuk még nézelődni is mer, és mire percek múlva megint belép a kosárba, a terméknek hirtelen felment az ára.
Erre írtam, hogy ez hozzáállás kérdése. Döntés kérdése. Simán lehetne egy algoritmust alkalmazni erre, ha volna annyi érzékük hozzá.
De nincs...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
xcvbxcvb
aktív tag
Olyan 90-es évekbe jöttek be ezek a "légtalpas" cipők. A sarkukba volt egy átlátszó műanyag, azt te voltál a menő . Sokszor ki is esett .
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Kija
aktív tag
Végül utánvéttel rendeltem meg.
Felhívtam az üsz-t, ilyen tanácsokat kaptam, hogy frissítsem az appot.
Próbáltam weboldalon keresztül azon is hibát dobott. Erre azt mondták hogy próbáljam inkognitó módban, de az sem segített.
Ami furcsa hogy Revolutra meg simán tudtam az egyik kártyán keresztül pénzt feltölteni és az is bankkártyás fizetésnek minősül. Ott jött is az OTP appra az engedélykérés.
Telekódot megváltoztattam az sem segített. -
Solymi81
aktív tag
Mondjuk ezt csak akkor lehetne tudni ha valaki megvizsgálná rendesen az anyagot, a kinézet az nem sokat jelent.
Az ára az nem rossz, a Xiaomi telefonokban is jó, szóval lehet arra számítani h minőségben nem lesz rá panasz, kérdés h mennyi időt bír ki.
Amúgy a hasonló, márkásabb cipők se kerülnek sokkal többe itthon ha akció van. -
petipetya
nagyúr
Most inkább a Columbia Ivo Trail Breeze modellel szemezgetek, figyelgetem van-e ebből a színből 41.5-es 15-20e Ft között.
De tetszik ez a formavilág is, mint amilyen a SPRANDI MP07-91305-02.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Havi limitet kap a GeForce Now
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest