Hirdetés

  • Cryptmaster teszt

    gp A toll erősebb a kardnál – főleg, ha azt írjuk le vele, hogy mithrilpenge. De szavaink ebben a játékban nem csak acélt és varázserőt képesek megidézni, hanem az egész világ sorsát megváltoztatják.

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • 300 megapixelnyi kamera érkezett a Samsungtól

    ma Az ISOCELL HP9 fő- és zoomkameraként is helytáll, a JN5 és GNJ árérzékeny mobilokba kerülhet.

Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz ngabor2 #26687 üzenetére

    :Y :Y :Y

    Milyen csokira gondoltál??

    Van kicsi csoki, nagy csoki, lyukas csoki, kerek csoki, szögletes csoki, fehér csoki, töltött csoki, mintás csoki, mazsolás csoki, gyümölcsös csoki, mandulás csoki, mogyorós csoki, kekszes csoki, rizses csoki, tejcsoki, étcsoki, chilis csoki, mentholos csoki, habkrémes csoki, yoghurtos csoki, karamellás csoki...valamit kihagytam esetleg? :Y :DDD :DDD

    "Milyen csokoládét szeretek? A kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét, a csomagolt csokoládét, a meztelen csokoládét, az egész csokoládét, a megkezdett csokoládét, az édes csokoládét, a keserű csokoládét, a csöves csokoládét, a mogyorós csokoládét, a tejcsokoládét, a likőrös csokoládét, a tavalyi csokoládét, az idei csokoládét, és minden olyan csokoládét, amit csak készítenek a világon."

    Gombóc Artúr

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák