- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
ha megosztoma képernyőmeg valaki majd segítene beállítani a Habugi féle fanspeed control progit? nekem valahogy nem jött össze 8) majd valamikor? légyszi
SP4C3: a többi chipet meg a bordákat is le kell kenni nem tudtad? Úgy tudom egy 3-4 liter disznó szír elég,ha feltöltöd a pc házadat vele. Persze folyékony halmazállapotba legyen ,hogy mindenhova bejusson. majd megdermed. 8) 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
norbert1998
nagyúr
Beszéltem unokatesommal. Hát.... Egyelőre tuti hagyom a dolgot.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Televan74 #85708 üzenetére
Rohadt jol nez ki
Teljes pompájában látható a „HTC 10"- remelem nem fog megsulni, ahogy a HTc-et ismerni lehet vagy el fognak megint baXni valamit...vagy olyan draga lesz hogy a kutya sem fag ranezni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
inspiroyhome
senior tag
Krva jó, eddig bírta a Dell D630.. Háttérvilágítás random kikapcsolgat... Nem hiszem el
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #85711 üzenetére
Most mit vártál egy olyan vén cucctól?
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #85712 üzenetére
Mást.. Nem is a dellt hibáztatom érthető hogy egy 10 éves gép nem működik tökéletesen, de b@sszameg ez is a legjobbkor.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz inspiroyhome #85713 üzenetére
Inverter, vagy fénycső..
Ha inverter, és cserélhető, akkor csere, és megy tovább.
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Hmm... Hívott ma egy telefonszám. +269 előhívóval. Egéasz véletlen nem innen valaki? Más külföldi nem tudja a számom. Bár tudtommal a topikból telefonszámom csak hablatyi tudja, hátha mégsem.
Mondjuk állítólag Comore szigetek, Madagaszkártól pár km-re északra lévő placc. És így WTF?
Oda ment a kínából rendelt rendelés és valaki jófej volt? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz norbert1998 #85717 üzenetére
Valszeg kamuhívás volt.. Vannak ilyenek..
Egyik ismerősömet hívták pár hete, hogy
"észrevették, hogy gondja van a gépével, és adja meg a fiók adatait, hogy tovább tudjanak segíteni" - vagy valami hasonló..
Nem tudom már milyen ország volt..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Mahrenburg
őstag
Szent Sárkány (#16152) - Én már annak is örülnék, ha azonos órajelen hozná az Ivy teljesítményét, csak már kint lenne... (S lehetőleg egy 4/4-es, erős iGPU-val ellátott APU-változat "emberi" áron legyen elérhető)
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Mahrenburg #85720 üzenetére
Még a sandy is egy álom egyenlőre.....
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hszilard666 #85724 üzenetére
Az ár még mindig nagy szó, főként a kicsiknél..
Ofkorsz, új alkatrészekről van szó.
Sőt, de nem kell a kicsikről beszélni.. Fentebb is.. A legkisebb i5 is 50-60k között ingázik.. És így tovább.
Véleményem szubjektív...
-
hszilard666
veterán
válasz hackeeeee #85725 üzenetére
használt miért nem pálya? Mindenhonnan az jön el hogy az AMD mindenhol szenved, és mégis azt veszik.
Minden haveromnak aki olcsón akar gémerkedni 2500K-t ajánlok, senki sem bánta még meg.
Malibutomi:
Megcibálva tökéletes a legtöbb kártyához, haverom 970 et hajt vele, gyönyörűen megy.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hszilard666 #85726 üzenetére
Pedig a 2500k kezd mar eleg harmatos lenni, nem vennek mar olyat.
-
caindwan
aktív tag
Valakinek azt is meg kell venni, hogy "használt" legyen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mert pl. Én nem veszek használt hardvert.
Az FX-et min. 4000-res szériára lennék hajlandó lecserélni.. Kisebbre semmiképp.. És ez is ráfizetés lenne..
Pár hónappal ezelőtt, még mikor Hablaty procija hozzám került számolgattam, 4690k+egy normális lap újban majdnem plusz 80-100k lett volna, ha eladom az FX-et.. Ugyan már.. Használtban kijönne +50-60-ból.. Ú de jól jártam volna..
Főként azok után, ahogy Hablaty is említette, hogy van, ahol érezhető, hogy az i5 Skylake gyengébb többszálas terhelés alatt? Ezek után... Miért fizessen valaki 50-100k-val többet? Én megértem, hogy jobb.. Csak nem annyival, amennyivel drágább..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hszilard666
veterán
válasz hackeeeee #85729 üzenetére
Mi a baj a használt hardverrel? Az első gépem volt csak új, azóta nagyjából használt cuccokkal bővítgetek. Soha nem csalódtam még használt cuccban.
Azért drágább mert az AMD gyenge. Ha lenne vetélytárs valszeg lenne árverseny is, de ebben a szituban az intel mindent annyiért ad amennyiért nem szégyelli.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hszilard666 #85730 üzenetére
Gyenge.. Ehhez képest, hozza azt, amit hoznia kell, arányosan nézve, hogy mennyivel olcsóbb.
Akkor sem lenne.. Ez presztízskérdés.. Semmi más.
Nálam ez így van.. Semmit sem tudok az előéletről, azon kívül amit elmondanak.. Mindenki azt mond amit akar.. Tisztelet a kivételeknek, mert vannak. De akkor sem. Gari lehet macerás, és így tovább.. Nekem ezek nem kellenek. Intézem Én magamnak.
@Televan: Így van.. És még mindig ismételni tudom magam, hogy egy olcsóbb FX is elég lehet belépőszinten.. Nem azt mondom, hogy azt kell venni.. Csak van egy szint, ahol felesleges.. Akinek komoly számítási teljesítmény kell.. Munkára, stb.. oda i5-i7 kell, ez nem kérdés..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Televan74
nagyúr
És hogy miért nem Skylakem lesz? Miért maradok a 4790k -nál?
Senki nem volt hajlandó kifizetni a alaplaphoz járó oem Win10 licencet.Másik dolog,hogy azt mondtam az ősöknek,hogy garis csere volt LeC -el,így a next genél sem kell hallgatnom a szent beszédet.Fiam már megint cserélsz?
Aztán ott vannak a mai memória árak.Én a 16gb -os csomagot 44.000 vettem. Most 20.000 körül/alatt tudnám csak eladni. Úgyhogy használom még egy évig.
Skylake -ből nem tudtam volna most i7 venni. Plusz még kellett volna mellé vennem egy oem win7 -et,ami +8500 dobta meg volna a vásárlásomat.
Aztán még most várnom kell mi lesz a tápommal és a vgaval. Lehet hogy még azokra is kell költenem.[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #85722 üzenetére
Nem kell bocsanatot kernjel, kosz hogy szoltal. Mindig orulok annak ha valaki kijavit, igy tanulok. Sajnos latszik neha hogy sohasem tanultam a magyart.....rohadt kommunizmus..
@Szilard: c/c-ban gyenge, tobbszallban mar rendben van. C/C-ban is csak azert gyenge mert modularis a processzor felepitese. Visszont en mar vertem meg 4.9 GHz-en jaro 2600K-t es 4.6 GHz-en zabatolo 3770K-t egy 5.1 GHz-re emelt 8350-es FX-el. Ahol ki lehet hasznalni, ott nagyon jol teljesitenek.
Abban sem lepodnek meg ha DX12 jobban ranyomna belyeget a tobbszalu felhasznalasra, es akkor joval jobbak lesznek jatekban is...vagyis egy 8 hengeres 4.6-re huzott 8320-at mar siman oda lehetlesz rakni egy 980/390X kartyakhoz...
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Megnéztük. Igazából, nem volt rossz, akciófilmnek, plusz fantasy. Van egykét hülyesége (pl mi az a 14-es szint? ) de teljesen nézhető, egy vasárnap esti családi mozinak tökéletes. A magyar szinkron kaka. Mármint a minősége a hangnak. Az effektek jók, de a beszéd az nem.
Egy kérdést vet fel, honnan tudja szegény dízel, merre kell menni mindig -
DR|FTK|NG
veterán
válasz MiklosSaS #85734 üzenetére
Azért elég jól beszélsz/írsz magyarul.
Ha jól emlékszem, javarészt magyar felmenőid vannak.Magyarországon is egy csomóan keverik azt, hogy egyelőre, vagy egyenlőre, ezért pl én csak nyelvtannácis kedvemben szoktam erre figyelni, ha olvasok/hallgatok valaki mást.
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz norbert1998 #85736 üzenetére
Van egy app a telefonján, mely segíti a tájékozódásban...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
norbert1998
nagyúr
válasz Mahrenburg #85738 üzenetére
Ebben van valami, Biztos ezért akart elmenni a korábbi inasa, mert nem akart ipad-et.amin ugye ez az alkalmazás sincs
-
F34R
nagyúr
válasz norbert1998 #85736 üzenetére
Level 14? It's over nine thousand!!!!!!!!!!
-
Malibutomi
nagyúr
Lattatok az uj Ghostbusters trailert?
-
Televan74
nagyúr
válasz Malibutomi #85741 üzenetére
Sokan fogják megnézni.
-
caindwan
aktív tag
Jó8! Vége a hétvégének. [link]
-
Televan74
nagyúr
Happy Monday!!!
-
MiklosSaS
nagyúr
Latjatok hogy ez a xar Extreme Z170-es lap dragabb mint az X99 professzionalis tudasu ASUS X99-E WS
Megis, mi a faXt gondol az Asus magarol? A masik idiotasag hogy elker majdnem 120K HUF a mocskos csilli-villi karacsonyfa formulaert? Komolyan, meghulyultek ?
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt, hétfő van
nem baj, jövő hét hétfő sokkal jobb lesz"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor