- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Popes
őstag
válasz MiklosSaS #85601 üzenetére
Másnak én is sok sok jó tanácsot adtam csak ez úgy hogy benne van az ember sajnos nehezen működik(belülről kicsit nehezebb, de nem lehetetlen) Nem kell sajnálni mert nincs miért, magam vállaltam a sorsom és meg is bírkózom vele csak néha elgondolkodom hogy lehet rövidtávon a könnyebb út kényelmesebb lett volna.
Skype nfpopesDeus ex machina
-
Methionyl
senior tag
Jóéjt
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
MiklosSaS
nagyúr
A fiam mocorog....nappal rendesen kialudta magat, most meg nevetgel....
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MrM94
addikt
mmm.ma vacsorára friss tinisuna volt.
jóéjt nektek!Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
paleinho
senior tag
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt... végre szombat, és nem kell ma dolgozni
pedig a mai nap munkanap...
kitartást a munkába indulóknak és a már munkában lévőknek"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
' reggelt!
-
hszilard666
veterán
Reggelt!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Televan74
nagyúr
Szép napot!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
norbert1998
nagyúr
Délutánt!
Lézeres szemmutetrol ki mit tud mondani? Gondolkozom rajta, mert a szemüveget utálom, k. Lencsét nem akarok, és csak egy szemem rossz. Úgy értem, bal oldal 0, jobb oldal -0.75, viszont nem változott semmit 4 éve. Első két évben egy negyedet javult. Szóval gondolkozom rajta. Van valakinek valami mondanivalója róla?
Őt kérnem, hogy mondja vagy írja -
bandi0000
nagyúr
válasz norbert1998 #85612 üzenetére
én amit eddig olvastam róla nem győzött meg, vagyis úgy mondom hogy garancia nélkül nem adok ki 50k+-t, azt ha nem segít vagy 1 év után megint szemüveges leszek akkor ugyan ott tartok csak egy G astrám nem lesz
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
Csak jokat olvastam rola.
-
F34R
nagyúr
Ilyen romlasra en nem csinaltatnam meg, lezeres szemmutetet nem ekkor szoktak, szerintem konzultalj elotte egy magandoktor szemesszel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ehhez minek lézeres kezelés?
Én -2 -nél járok mindkét szememmel, 2-3 év alatt 0,5-t, vagy -0,25-t romlott, (az előző asszem -1,5 volt, vagy talán -1,75, már nem tudom pontosan..) és még eszembe sem jutott, hogy megcsináltassam.
Szal, ennyivel szerintem felesleges bántani..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Ilyet mindenképp szerettem volna csinálni mielőtt bárminek is nekiallnek.
Az zavar, hogy ehhez a rohadt3/4-es távolságba nem látáshoz is a fejemen kell lennie annak a hülye szemuvegnek, amitől agysegget tudok kapni. Ha nincs rajtam, romlani kezd, elvileg, plusz a rendőr is valószínűleg megbüntet, vagy legalábbis, megteheti, plusz egy új szemüveg is 30-40-nel kezdődik ami meg van, az meg már a halálán van. Meg nekem nem áll jól a szemüveg. Ezért gondolkoztam rajta.
Amit irtatok negatív kimenetelt, az honnan jott? Ismerős vagy honnan?Kék manó de hirdasz szemüveget, nem? Mármint, én a 0.75 miatt, ha így latnek mindkét szemmel szemüveg nélkül, totál agysegget kapnék.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz norbert1998 #85617 üzenetére
Cukor miatt romlott a szeme, mar ketszer is megmutottek lezeresen, megis szemuveget visel.
-
hszilard666
veterán
Jó cucc! Nekem 4x operálták mind 2 szememet amikor megszülettem, először hogy ne legyek vak, aztán hogy ne legyek szemüveges. És müködik szóval szerintem nyugodtan beleugorhatsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hordok, de -1 ig engem nem zavart.. És egyszerre romlott.
-1 alatt jött, hogy hunyorognom kellett, akkor lett csináltatva az első szemüvegem. Főként úgy, hogy az egyik nullás, vagyis semmi baja, így nem biztos, hogy bántanám.
Engem egyáltalán nem zavar a szemüveg. Kerestem faca keretet, onnantól nincs gond.
Összeg.. Azért az is kalkuláld bele, hogy benne van a pakliban, hogy megcsináltatod, de nem fog javulni. Mert van ilyen is.. Attól függ, hogy mitől romlik.. Ezért is kell megvizsgáltatni előtte. Kicsi rá az esély, de előfordulhat. De, Nekem is van olyan ismerősöm, akinek megcsinálták, és mégis szemüveges.
A dolog szépsége, hogy lehet annyi kell, hogy megfelelő vitaminbevitel legyen, és javul annyit, hogy már ne kelljen szemüveg.
Rendőr akkor büntet, ha benne van a jogsidban, hogy szemüveges vagy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
válasz hszilard666 #85619 üzenetére
Én is gondolkozok rajta mert 0,5-s csak de már idegesít a keret és az a baj,ohgy mindig tökmsá ehyleken ugyan azt mérik be a de az agyamat idegesíti. szószerint mert már megszokta,hogy mi alapján alkosson képet. Ez nem viccnek szántam 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Methionyl
senior tag
+1 Kékördögnek
Már több mint 10 éve szemüveget hordok, gyűlöltem minding is de találtam nagyon jó keretet és már lassan 3 éve azt hordom de már kezd szét menni Nekem valahol -3,5 a jobb a bal pedig -3,75 szóval igen csak vak vagyok szemüveg nélkül de eszem ágába sincs meg műtettni. Félek hogy mivan ha..és megvakulok
Barátnőm anyjának is műtötték, 1 évig napszemüvegbe kellet járnia a napfény miatt, kb 2 évig jó is volt aztán vissza romlott és újra hordania kell szemüveget
Szerintem ennyiért még nem érdemes, de tényleg jobban jársz 1 magánorvossal inkább és tőle kérdezd.
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Televan74
nagyúr
Nekem most kezdett el romlani a szemem.Apró betűs részeket nem tudom elolvasni,és néha másodpercek telnek el mire fókuszál a szemem.Lassan be kell jelentkeznem a szemészetre.
Rendőrségünk gyors mint a villám.Tavaly szeptemberben tettem feljelentést Titz István ellen(F1stat felhasználó) Ma jött egy levél hogy ügyegyesítés van.Rajtam kívül még hatan jelentették fel. Kíváncsi leszek az ügy végére, bár tudom hogy a 80.000Ft búcsút inthetek.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
inspiroyhome
senior tag
jóreggelt, 20-25 ezer forint környékén tudtok androidos telefont ajánlani?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #85624 üzenetére
Annyiert csak nagyon gyenge Droidos telot talalsz. Vagy valami Lumiat ajanlok, vagy annyiert mar szerintem lehet kapni BlackBerry Z10-et ami egy nagyon jo telefon.
-
inspiroyhome
senior tag
válasz MiklosSaS #85626 üzenetére
Huawei P6-ot néztem, vagy Xperia SP-t. Bár megfogadtam hogy többet nem veszek Sony-t. A lumiával az a bajom hogy abból inkább a közép felső kategória a jobb, androidról viszont használtan találni régebbi felsőkategóriást, ami szerintem jobb.
Úgyis olyan sokan szeretitek.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz inspiroyhome #85627 üzenetére
Ha talalsz annyiert akkor szerintem mehet a P6...4 magos SoC, 2 gb ram....mehet. Szerintem a gyenge pontja az a HD kijelzo.....de mivel 4.7 colos nem fogod pixelesnek latni.
-
Whysperer
addikt
Na most valaki lebukott itt. 8))
OSCAR-t neki 8)
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
Akoska...megmondta a frankot... , elsosroban az ilyenekert zavar az hogy zold van a gepemben..
-
F34R
nagyúr
válasz Methionyl #85622 üzenetére
De nem mindegy hogy vagjak vagy lezerellel mutik, elobbi SZTK-s, masodik is lehet az de ott nyomnod kell a foorvost. Mindegy elmegy egy rendelesre, nyomsz neki 30k-t es megmuti a szemed lezeresen, ha maganuton menne meg 200k-ba kerulne. Csak hat senkit nem mutenek meg fel dioptria szemromlasert
-
hszilard666
veterán
válasz inspiroyhome #85624 üzenetére
Iphone 4. Annyiért csak azt vennék!
-
inspiroyhome
senior tag
válasz hszilard666 #85632 üzenetére
rühellem az iTunest :/
-
MiklosSaS
nagyúr
Ócska és elavult....1 magos cpu meg fél giga ram...2016-ban még akkor is ha alma...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Akkor talán egy 4s, de eléggé elavult az is.
Én ezért vettme meg a lúmia 550-et.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz inspiroyhome #85627 üzenetére
Moto g vagy e kijön belole? Az egy jó telo. Sp csak független és csak custom kernel, rendszerrel szabad.
Szemüveges téma írtam unokatesomnak, hogy tudna e mesélni kicsit róla, majd este skypon mesél.
Aztán még eldontom, mit akarok, megbeszélem ősökkel, aztán utána, ha úgy van, akkor természetesen orvossal beszélünk mindenképp.
Amúgy.... Elolvastam mindegyikotok tapasztalatát... Kicsit szkeptikussá váltam xd -
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #85634 üzenetére
Hagyjuk mááár! 20K ért kapsz patent állapotút, és előző iOS szel kiválóan működik. :Z Haveromnak az van nincs benne lag. Abból lehet észrevenni hogy régi hogy picit lomhán indulnak rajta az újabb appok, de kiválóan működik.
Nagynorbiman:
Én imádom, le is cseréltem a winampot, most már csak itunest használok. Amúgy ha feltöröd a mobilliót akkor elhagyhatod az itunest.(#85642) miklosss2012:
engem megnevettetnek néha az ottani emberek az egyik a 4 offtopik közül amit olvasok[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #85643 üzenetére
Hát nem tudom...én igy 2016-ban 10K HUF-ot nem adnék egy iPhone 4-ért. Már villogásra sem alkalmas....használatra meg annyira sem.
-
hszilard666
veterán
válasz MiklosSaS #85644 üzenetére
Nem egy buddy-m van aki 4 es szifotn használ a mai napig, szerintem az ár/érték aránya a magasban van. Innentől a kolléga dönti el hogy meg akarja e venni. Ha megveszi és nem jön be neki akkor én boldogan átveszem tőle KP ért.
-
-
Malibutomi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest