- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
-
stratova
veterán
válasz CJ4567 #85301 üzenetére
HollywoodNewsAgency- azaz viszonylag tömör néha picit erőltetett de általában poénos filmkritikai YouTube csatorna díjkioszója.
Szerk.: nekem is kicsit erőltetett, de néha van humorom hozzá.Kopaszság, nálam is viszonylag jó a légellenállási együttható a fejtetőn, de mivel páromat nem zavarja jó pár éve túl vagyok azon, hogy zavarjon. inkább én magam viccelődök vele Egy több százezres hajbeültetés árát sokkal okosabban (PIA, najó.. nem.. csak..) is el tudom költeni. A reggeli bagolyfülek (oldalt viszonylag gyorsan növő emiatt elfekvésre alkalmas haj) ellen/megelőzésére ott a Remington Alpha.
Jól lakott a fekete kis négylábú (Suzuki Liana) egyre jobban szokom/szeretem, bár nem lesz napi használatban. Persze ha rajtam múlik legközelebb ünnepnapon veszem elő "vidékre" menet. Vezetés közben nem lehet FX OFF-ot nézni
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz stratova #85300 üzenetére
Igen, az is
Hóóó, már azóta van egy szerkesztőség és egy légió is. Teljes világuralomra törnek
De az a kecske még nem makog :/A hadarásról tud, elnézést is kért érte többször is, ő ilyen. Szeresd vagy ne Igazából, szerintem pont az adja az egész hangulatát, ahogy előadja. Most ha egy OW-s daneeka avyg mifene lenne (az az érdekes, pályakezdőkommentfűzős ürge, aki persze majd belejön), senki nem nézné szerintem, nem?
(#85302) miklosss2012 Ezt látni AKAROM!! Kérek egy képet a féméteres hajadról itten vagy privibe de látni akarom
Liana téma: hát ha jobban tolod mint az az ürge a második évadból aki leszabta az alját vagy mit, akkor már nincs gond
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CJ4567 #85304 üzenetére
Találkoztál már vele személyesen? Realtime is ilyen..
Én PlayIT-en találkoztam vele, váltottunk vele pár szót, bitang jó arc. Nekem nagyon bejön az, ahogy előad.
És, ami nem hátrány, hogy legalább szakmából csinálja. Vagyis, Ő ténylegesen filmkritikus.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz hackeeeee #85310 üzenetére
Deadpool->V*gina arcú pókember...
Készbazmeg, mára kiégtem.
Én nagyon bírom az ürgét.. Rohadt jókat szoktam röhögni rajta.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #85311 üzenetére
Kb az egyetlen értelmes magyar yt-s. Szerencsére már 3 csatornával
De komolyan. Dancso ellaposodott mint állat, arc nélküli manus megszűnt, Alex se csinál már videókat nagyon, vidman lassan tölt fel. Ow komoly csatorna nem nagyon poenkodnak, szomszéd néni színvonal dancso mellé zuhant, illetve a szertárnak voltak jó videói ami érdekes volt és nézhető. És ennyi a (volt)normális magyar.
Viszont szerencsére angol csatorna sok van amit lehet követni. 480dpi-n 6.5 oldal hosszú a lista, amire fel vagyok iratkozva -
stratova
veterán
válasz norbert1998 #85312 üzenetére
Revideálom magam: szóval ott lehet a hiba, hogy én egyszer nekiállok nézni a videóit akkor lemegy 4-5 pont a stílus miatt, csak egy idő után picit soknak érződik ez a stílus. A megoldás hogy max. 1-2 videót nézek tőle egyszerre, aztán később meglesem jött-e vmi friss (nem iratkoztam fel a csatornára, csak néha beugrik).
Ááá. Deadpoolon azért jót röhögtem Jó éjt!
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Ezek szerint még olcsón megúsztam mert csak marhára felidegesített ?!
fincsibe, köszönöm!
Erre a YT-os pasmagra egyébként van egy régi ám annál remekebb kifejezés, ripacs..
sárkányuraság véleménye nagyjából fedi a sajátomat annyi különbséggel hogy én nem tudom végignézni, hozzátéve ez nagyjából semmit nem jelent mert ha hirtelen mondanom kéne ezek közül az Önjelölt szereplési kényszerben szenvedő bazári majmok közül egyet akit rendszeresen nézek/követek akkor bizony bajban lennék.
Simán elképzelhető hogy semmi gond nincs velük, szimplán csak nem vagyok a célközönség része..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
caindwan
aktív tag
Ezeket nem hagyhatom ki
szerk.: +1
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
-
MiklosSaS
nagyúr
Vajon ha bezárom a fiamat a pincébe, hajlandó lesz aludni? Másfél órája altatom...de üdébb mint valaha...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
Egyszerű, ez nem weblap hanem valami klikkvadász szenny, egyébként én sem hallottam még ilyenről hogy beborítson drivert..
Azért olyan nagyon nem húztam fel magam csak tudod.., DX12 "infó".., ügyesen rájátszottak na, olvastam volna. Nem szoktam ilyen "kapcsold ki a reklámblokkolókat" típusú oldalakkal kompromisszumot kötni de most hajlandó voltam rá.., szép szisztematikusan álltam neki. Először csak a listázott hirdetéseket/reklámokat ellenőriztem, engedélyeztem egyesével, kevés, oké, komplett oldalon ADBlock Off, kevés.., hjujujjj, jó, Ghostery Off, kevés neki, browseres AD blocking off kevés..
<a jáúúú *rva anyátokat..>
Másik browser indít, ugyan ez a kör.., kevés.., hja ahha-ha, szóval még az Avastot is kapcsoljam ki, ezt nekik..
Olyan elánnal gondolták telibe borítani a rendszert ipari hulladékkal, ahogyan egy szemeteskocsi borítja magába a szemetet, zéró kompromisszum készséggel, hát hogyne..^^
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ha ripacs, lehet jobban csinálni..
Más, forza6 pc infó:
"There’s also some bad news in store though as Forza 6 Apex won’t include any multiplayer functionality apart from leaderboard rankings and, a huge blow for PC sim racers, no steering wheel support whatsoever."
Asszem jóéjt.
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
Na, Dying Light-ot sikeresen kivittük haverral co-op ba. Két vég volt..mind2 érdekes, remélem lesz folytatás
Apropó..legutoljára mikor játszottam nem igen tetszett neki a nap fény és hasonló fény visszaverődések..
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt Uraságok, félhét van
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Jó reggelt!
Pontosan @KereszfFiam, fordulópont.
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #85326 üzenetére
Elvileg a memóriamenedzsment változott valamennyit az egyes GCN verziók között, egyébként az általad linkelt cikk azt is említi, hogy a kritikus helyeken egy R7 370 nem sokkal rosszabb mint a Fury és, hogy R9 390X rádupláz utóbbi kártyára. De már PH cikk is szól róla.
Arra pedig hogy egy UE játéknak mennyi köze van NV-hez csak ennyit. Ettől még lehet olyan UE játék ami nem megy feltétlenül rosszul AMD-n.
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #85330 üzenetére
Jó reggelt!
Csak pislogok ezen a hiren.
Elég hulladék állapotban adták ki a játékot.
Másik, tudom, nem szép dolog másokat kinevetni, de olvasva a csalos topikban megjelenő hozzászólásokat, egyszerűen sírva tudnék röhögni.
Pár napos ujoncnak utalgatnak előre, akiről rövidesen kiderul, hogy már lassan 20 néven volt itt...
De a számla majdnem mindig ugyanaz.
Eleve pár napos újoncnak nem utalok előre.
Ha meg erőlködik, rakeresek az adatokra.Most megint szerzett vagy 20-30 ügyfelet, akiket 10-50000 között nyúlt le.
Ui: NAV gyors volt. Már meg is érkezett a visszajaro pénzem tőlük.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hackeeeee
Jómunkásember
293 Ft-os dollár.. Atyaég.. És nem akar javulni..
Reggelt.
Véleményem szubjektív...
-
Whysperer
addikt
Nem vagyok nagy autós gamer,de ez a kép győzött meg:
bandi0000: Nem majd lassan a kínani pénz is világ pénzé válik mint a dollár. Már most a porondon van a téma. Pont most hallgattam a rádióba pár napja. Úgy mint a dollár. Aztán majd változik 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
bocsi téves.
Hétvégén volt egy kis időm játszani. Belegondoltam,hogy mennyire jó vétel volt ez az FX. lassan 4 éves és szinte ugyan úg ynéz ki mint amikro megvettem. 8120-am volt ami most az exem gépébe megy 4,2-n ugyna úgy. Szóval a 8320-t leszámítva változatlanul ugyan az agépem és Tökre jól megy.
Nem tudom Ti ,hogy vagytok vele ,de nekem ez számít jó gépnek. hogy 4 éve nyúzom és még mindig hibátlan. most szerintem ezt aaz évet kibírja még VGA cserével aztán jöhet a Zen vagy intel. Remélem a köv AMD vagy Intel gépem is így fog működni.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Whysperer #85343 üzenetére
Nem szeretnélek keseriteni, de nekem a 12 éves pentium D-m, vagy a 15 èves palomino magos athlon XP-ém is ugyanugy néz ki mint első nap amikor kibontottam.
Semmi kopás, oxidálódás vagy hasonló...és még olajozva sem volt.
Más:
Olvastátok hogy a 7770 negyedjérw is vagy harmadjára el van adva R7 350 formályàban...kicsit röhelyes már ez a sokadik bőrlehuzás.
[ Szerkesztve ]
-
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #85347 üzenetére
Hjaja a megvan még a e7300-am is a haveromnak adtam az is működik. csak azt mondom ,hogy ezeket tartóm jó gépeknek amik még ilyen távlatban is megfelelően mennek. Szóval ,hogy pl amire vettem FULL HD-ben mai napig mindne szépen fut rajta. Ezekre gondoltam. dolgozni is élmény vele.
Én ezt írzért írtam,hogy remélem ,hogy akövetkező gépem is valami hasonló fog lenni,hogy ennyi időt kibírjon 1-2 kicsi módosításokkal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor