- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Balathruin #76349 üzenetére
Asszem underground lesz az amiben tetszett vagy 2, az ujabbakban tenyleg gaz... mondjuk az uj nfs ek is gazok, kiveve a run-t azt eltem...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
mackosajt
addikt
Megjott a sabertooth lap.
Jéghideg. Most melegszik szobahore.
Közben kínai ventilátor kabeleloszto is ideert.
Szóval el leszek estig vele.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
norbert1998
nagyúr
Az igen! [link]
-
norbert1998
nagyúr
Azosztigen
46 kiló a cucc
-
stratova
veterán
válasz Jakuskacsa #76350 üzenetére
Eddig én édesen szerettem, de múlkor párom anyósom receptje alapján sósan készítette el (paprikás rántással) és nagyon jó lett! Jó kis házi fasirttal (amit kettesével eszel )..
De ez nálam olyan mint a töltött paprika megeszem édesen és borsosan is, csak kellemesen fűszeres, ízes legyen.
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #76359 üzenetére
Még ma be kéne szerelni.
Holnap céges buli, szombaton pihenés, vasárnap fater szülinapot tartunk, meg felveszem a céges kocsit, hogy hétfőn azzal menjek oktatásra és vizsgázni reggel nyolcra innen 75 km-re, ha már muszáj.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Jakuskacsa
senior tag
Macsek ha mindent jól csináltam akkor itt van az amit kértél... valley + gpuz kép
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Balathruin
veterán
válasz Jakuskacsa #76363 üzenetére
1500MHz alatt képek nem érdeklik.
-
MrM94
addikt
válasz Balathruin #76364 üzenetére
970 Topikban asusok körében meg msik körében ez nekik már tuning
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Jakuskacsa
senior tag
Azt viszont nem ertem h a gpuz 1354 hz-t lat, viszont max meg 1416 volt a teszt folyaman. Oc modot kapcsoltam csak be a gyari oc progijan, en nem huzgaltam. Akkor miert lat ket külön mhz-t ugyanaz a progi?
-
inspiroyhome
senior tag
Estét. Elintéztem a diákmunkát, holnaptól megyek is a Tescoba árut feltölteni.
-
Balathruin
veterán
válasz Jakuskacsa #76366 üzenetére
Boost miatt van.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Jakuskacsa #76370 üzenetére
Chip függõ. A boost I az garantált, a boost II-õt pedig fogyasztás és hõfokok szerint állitja. Határ a csillagos ég de nem mehet lejebb mint a Boost I.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76374 üzenetére
nem kell megijedni fürgefarku keresztfiam... az én nyavajás 6300 asom is hitvány... 4500on megáll..
viszont van söröm ami kárpotol all in time....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
na a laptop vásárlás kicsit csúszik, odaadtam anyámnak az árát így karácsony előtt legyen pénze dolgokra. nemes tett, lehet virtuálisan veregetni a vállam .
-
Jakuskacsa
senior tag
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76379 üzenetére
az nem jo az.... én épp a 3. tuborgot tolom.... és kezdek mérges lenni mert nem tudom , hogy a 970 es chipsett vagy a 6300 korlátoz vagy épp mindkettö.....
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz MiklosSaS #76382 üzenetére
ejhh... a keksegtől nem latod mar az amd csodajat...
Stepo: Ki korlátoz meg abban hogy szisszentsél egyet?
37,6, most mértem... hogy miden évben ilyenkor leszek beteg, vagy karácsonykor, vagy voltam már szilveszterkor is... szerintem direkt időzíti a testem így, és védi a májamat...[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Jakuskacsa #76384 üzenetére
ne hagyd magad....
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beretvás #76385 üzenetére
Nem szoktam, 2 éve szilveszterkor 38 fokkal kint tomboltam a főtéren Utánna 10 napig voltam táppénzen... én egész évben szinte csak ilyenkor emelgetem a poharat, és pont ilyenkor jön mindig valami rohadás amit összeszedek.... szerintem ez már tudatos a testemről...
-
HSM
félisten
válasz Habugi #76344 üzenetére
A vicc az egészben, hogy ugye, DOF csak a kamerák torzításától van, márpedig ugye az FPS-ekben nem kamera vagy, hiszen nem a kamera fogja a kezében a stukkert... Szval valami csökkentértelmű egyszer kitalálta, azóta mindenki majmolja. Elég durva elmezavara lehetett, ha kamerának érezte magát.
Az viszont tényleg no comment, ha már kikapcsolni se lehet rendesen.A motion blur... Azt régen pont kiirtani igyekeztek a monitorokból, hogy kevésbé kenje el a képet mozgáskor... Erre valmai okos azt is kitalálta "effektnek"...
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Ingame tapasztalat:
Sokkal simább a játék.A hangokat még szokni kell, mert más az alaplapija a gigához képest
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
hszilard666
veterán
Estét!
Hazajöttem délután kajálta, lefeküdtem szundítani egyet és most keltem fakk holnap felelek olaszból és szart sem tudokKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
HSM
félisten
válasz hszilard666 #76391 üzenetére
Ennyi alvás után nem lehet akadály végigtanulni az estét.
-
Stepo
aktív tag
válasz Jakuskacsa #76384 üzenetére
Sajnos az orvos megtiltotta,azt mondta,hogy ha nagyon úgy van,akkor tiszta töményet,vagy fehérbort. (Kimutatták a cukrot,a következő kontrollon derül ki,hogy mi a helyzet,hogy kordában lehet-e tartani diétával,mert nem annyira vészes.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Guy Ritchie win!
Véleményem szubjektív...
-
Stepo
aktív tag
Na,kicsit megrángattam a dolgokat- Proci 4,5Ghz@1,240V, Gpu 1Ghz
A ház oldala levéve,ventik minimumon.A proci max hőfokok vantage és IBT után vannak.
Mondjuk vicces,hogy az ultrahalk gépet agyoncsapja a GPU 85 foknál már elég durva hangja van. Ha nem lenne fejhallgatóm,akkor gáz lenne
Elég szép gyorsulást hozott Vantage alatt az a + 53Mhz a gpu-ra ,ahhoz képest,hogy a proci 1,1Ghz +ot kapott és mennyit gyorsult.
Lassan be kellene szereznem pár újabb tesztprogramot. -
HSM
félisten
válasz hszilard666 #76396 üzenetére
Pedig a játék megvár... A felelés nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest