- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Hallod SAS milyen i3-ad van és mennyiért adod? Apám akar egy netezős gépet aztán ahhoz keresgélek.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
mackosajt
addikt
válasz stratova #61802 üzenetére
Ezzel is kimentettem, meg a scripttel is.
Igaz, más kulcsot mutattak, így harmadik eszközt is szedtem, az is a nirsoft felé kulcsot adta.Most morci vagyok, mert valami nem kóser.
20 perce 4 % az állás.Emlegetni kellett, már 8-nal tart.
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
caindwan
aktív tag
Norbinak grat a
mociértrobogó , meg mindenkinek 1 sikeresen átélt napértEzt küldöm éjszakára a sass-nak, akinek saját elmondásai szerint, nagy és kemény a...körömreszelője A linket csak kemény
szerszámmalfranciakulcsal rendelkező tagoknak ajnlom megnyitni. STOP. Nincs visszaút. STOP. [link]Jó éjszakát!
u.i.: DE oszt' jó legyen!!44néééégy!!
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #61808 üzenetére
Akkor hajra.. írjad privátban. Milyen i3 mennyiért stb. de ha 40 ezer akkor nem kell. 8)
megvettem volna Lacikától azt a 8150-t csak eladta..
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #61804 üzenetére
Szerintem rossz filmkritikusnak.
From winter sleep? Nyáron a 36 fokban? Menj aludni, jól van.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Habugi
addikt
Már megint mit termeltetek ide kora délután óta.., csak emlegetni kellett..
Na foglalja össze gyorsan valaki, az utolsó pár hsz/kép alapján, rakéta és fürdőruha, ez eddig elég kevés, kínos emlékekről nem beszélve..
(#61820) Whysperer:
E.T. haza!!!
(#61761) Lacielvtars:
Színesbőrű nudista leányokat látok egy alagútban!
(#61823) miklosss2012:
R.I.P. a jószágnak!
Amúgy kértem hogy ezta Skylake / drága friss proci dolgod próbáld meg átugrani, tipródhatsz rajta pár napig ha szükségét érzed de úgyis az lesz a vége hogy beújítasz rá..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #61825 üzenetére
GTFS? Not GTFO?
I don't want to freeze, and there aren't good girls in winter.
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #61831 üzenetére
Jó Reggelt Mindenkinek!
DonSasss (#61824) - Még sajnos nem találkoztunk, de megadhatnád a telefonszámát...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt.....sietek.
-
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #61830 üzenetére
Then: there are good womans in the south but too much clothing
Reggelt
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
DR|FTK|NG
veterán
Jó reggelt.
-
Whysperer
addikt
Jó reggelt.
-
mackosajt
addikt
Reggelt!
Hajnal 1-re fiaim gépe win10-re frissült és malware mentes lett...Nem kevés küzdelem árán.
6.30-kor meg keltem, és vittem nejem melózni.
Friss vagyok, mint a mosott sz.r[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
CJ4567
nagyúr
-
hszilard666
veterán
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hszilard666 #61842 üzenetére
El bizza' ...en meg varok. Kivancsi vagyok par tesztre, felhasznalok velemenyere,..
i7-6700K + MSI Z170 Gaming M7 / MSI Z170 Gaming M9 /MPower / Asus VIII Hero......ezek az alaplapok amit kineztem magamnak, valszeg az M7 vagy az MPower marad majd.
Cserere nem tudom mit mondjak, kulonosen hogy terjeng a hir hogy hamarosan az IGP meg fogja dobni a processzor teljesitmenyet....jatekokban..
-
Malibutomi
nagyúr
válasz hszilard666 #61842 üzenetére
Az van, hogy mivel procikban mindig igen kicsi az elorelepes mar vagy 4-5 generacio ota, szerintem nincs ertelme megvenni a legujabbat.
Nem hiszem hogy meg vagy 1-2 evig barmihez keves lenne a 4770K 4.4-en ami nekem van. Sot szerintem kb ugyanez elmondhato visszamenoleg a 2600K-ig barmire, ami kicsit meg van rantva. -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Malibutomi #61844 üzenetére
+1 a véleménynek, mert vadászom már én is a 2600K-t
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #61844 üzenetére
De mar latom hogy kifogsz az amcsiktol valami brutal jo kis Gigabyte lapot egy 6700K-val
Oszt megint rabeszelsz engem is a gigara
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #61848 üzenetére
En is...komolyan...ugy bele lovagolnak egy 6700K kombora..mar parszor rajta voltam hogy csak egy gombnyomas es holnap nalam is van . De a sajat penzem ellensege ne legyek mar.....most 320 font, de szerintem 1-2 honap mulva siman beall majd olyan 260-270 fontra.
De bennem van a kis ordog hogy rendeljem meg....visszont buszke is vagyok magamra...
@KeresztFiam: latom neked is viszket a segged a cserere.... , helyes..megertelek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #61849 üzenetére
akkor jó ha meg tudsz érteni
jaja viszket is, de azért nem midnen áron.
amúgy ha már feljött a szó róla - mert felhoztam - mennyit érdemes ráfizetni egy ilyen csere/beszámítás esetén?
szerinted mennyi a reális értéke a cserének?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest