- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #81556480 #60600 üzenetére
Minek neked vadaszgep? Meg motorozni sem tudsz rendesen , bankrablason jar az eszed...mint inkabb rendes munkas ember lenne beloled....
Egy kicsi CESSNA nem is volna eleg neked...mas ifju suhancnak meg biciklije sincs...neked meg vadaszgepeken jar az eszed....ezert jar a tasli!
Elegedj meg egy ilyesmivel....olcsobb is a karbantartasa...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
törölt tag
tessék engemet békén hagyni
-
DR|FTK|NG
veterán
Jóóóóóóóóóó nagyon-nagyon korán reggelt!
-
SP4C3
veterán
szép életet mindenkinek. tudbátok olyan felhô szolgáltatást ami ingyenes és van ftp-je, valamint a kisebb fájlok feltöltését is engedi külsô programból?
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo ejt!
-
stratova
veterán
Jó reggelt
-
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt néktek
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
inspiroyhome
senior tag
Reggelt. Kb így érzem most magam: [link]
lementem alfába..
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #60615 üzenetére
Jó Reggelt Mindenkinek!
Szent Sárkány - Büszkék vagyunk Rád, meg-megújuló ébresztési hadműveleteink nem voltak hiába, végre időben kipattantak a Sárkányszemek!
LaciÚr - Mi ez a hallgatás? Mindenki lélegzetvisszafojtva várja az 5 GHz feletti tuningeredményeidet, arról nem is beszélve, hogy Sassst is megörvendeztethetnéd egy hosszú (és túlzásoktól sem mentes) ASRock-alaplap-dicsérő leírással...
Macsek - Ne resteld, hogy ébren vagy, írj valami bíztatót!
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Whysperer
addikt
válasz inspiroyhome #60617 üzenetére
Jo reggelt. Alfaba melyik ut visz? vagy lent van a garazsban?
Uristen ez a video kiegette a retinam meg szetszakitotta a dobhartyamat
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Mahrenburg #60618 üzenetére
jó reggel ismét mindenki...
tegnap összeraktam a gépet, felraktam minden progit és késő volt már hogy tuninggal próbálkozzak...
szal, teljes eredmény még nincsen, de már alapjáraton is a munkáikat tekintve azt kell mondanom hogy jó 40 %-al gyorsabb a gyi5 mint amim volt (szándékosan nem írom le a típust )
ami eddig 10mp volt az most 6,5 mp lett, majd még kíváncsi vagyok hogy mennyi lesz ha meg lesz ráncigálva akkor mit fogok tapasztalni
szóval ami tuti fix hogy az egyszálas munkaerő ami nekem kell...
már a progik telepítésénél kijött a sebességbeli különbség, már ott olyan érzésem volt mint amikor a gyii7-et telepítettem.
a boot is sokkal rugalmasabban megy, ezt így nem tudom leírni hogy mit értek ez alatt...
de gyorsabban bootol, mondjuk ezt betudom a seggszikra és az asus két lap típusa közti különbségnek
vagyis arra gondolok hogy az asus lapom jelentősen egy belépő szintű lap az FX alá, addig az általatok is nem túl sokra becsült asrock lap, tuti kifinomultabb, ezért is lehet jobb, profibb, és .... nem is tudom hogyan jellemezzem
a PS is jelentősen gyorsult...
a párom ma reggel leült elébe és ez volt az első szava:
"... ezt már szeretem, nem olyan gyors mint az i7, de sokkal gyorsabb mint volt.
Mondom neki erre: Ok, de Gyi7 100 ezer ez meg 35 ezer, valamit valamiért..."
Szőke nőről beszélünk és mivel szókimondó a párom, így azt sem mondhatom hogy részrehajló, mint mondjuk én, valamint rá nem hat a pszichológia, hogy bemagyarázom magamnak hogy valami gyorsabb lett, csak azért mert másikén összességében egyenlőre ennyit tudok mondani a jelenlegi állapotról ami otthon van
senkit nem akarok megbántani, de az egyszerű népek egyszerű gyermekeként tapasztalt eredményeim alapján, MUNKÁRA, jobb, gyorsabb a kék mint a piros...
ezt soha nem fogom sehova sem leírni, vagy ha igen, akkor csak is úgy ahogy megígértem Hablaty Uramnak (akit nagyon tiszteltek és becsülök), akkor is ha össze kell hasonlítanom a két gyártót, hogy az Intel megéri a felárat, ha számít a sebesség...
az intel vs amd egy mondatban megfogalmazom, amit én látok:
Az Intel gyorsabb mint az AMD, közel sem elhanyagolható mértékben, és főleg úgy hogy nekem első generációs FX-em van/volt és SOHA nem tuningoltam (meg sem próbáltam), ezért nem állítom határozottan azt hogy az AMD FX ha meg van tuningolva, akkor nem érne az intel közelébe, de az hogy ha egy alap usert veszünk figyelme, aki olyan sötét a tuninghoz mint az alagút, vagy a negró és gyorsítani akar a gépén, akkor zsebbe kell nyúlnia és vegyen Intel...Ez az én véleményem, amely nem szakmai, hanem felhasználó szintű vélemény
majd a tuningról is nyilatkozok, hamár annyi lesz nálam az idő
Külön köszönet illeti az itteni drágasszágosz Urakat aki támogattak és segítettek eme történetemben!!![ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #60621 üzenetére
jó 40 %-al gyorsabb a gyi5 mint amim volt (szándékosan nem írom le a típust )
ami eddig 10mp volt az most 6,5 mp lett
Mintha nem tudnánk, milyen procid volt.40% 3,5 mp hmm egy marketinges veszett el benned.
No nem szívatlak tovább, a lényeg, hogy mindkettőtök elégedett a masinával
Igazgató Úr:
Köszönöm igyekszem, de az 5:00 még odébb van Igaz, olyan korán mostanság nem fogok felkelni.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Reggelt.
Én ezzel, röviden tömören úgy vagyok, hogy.. Tudom, hogy egy mostani i5, i7 stock órajelen vígan hozza a mostani fx szintjét, sőt, ahol 1 szálas számítási teljesítmény kell, ott jobb is. De, mint mondtam korábban is, többször agyaltam már rajta, hogy hogyan érné meg váltani, és mindig arra a következtetésre jutottam, hogy sehogy, plusz amire Én használom a taligát, oda vígan bőven elég.
Az a lényeg, hogy jó lett.
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz stratova #60622 üzenetére
hát igen, de nem akarok élni a kimondott illetve leírt szó hatalmával
akkor elszámoltam a százalék értéket
matekból mindig is kettes voltam
nem marketing beszédet akartam írni, csak megosztani veletek a tapasztalatim
de örülök hogy senki nem veszi sértésnek a szavaimhackeeeee: ez így is van ahogy írtad is...
mint minden sajnos az életben, a pénzről szól, vagyis az határozza meg
így ezt is.. ahogy Te mondtad, ár/érték arányban kell átgondolni mindig mindent az életben...
nekem ennyi pénzt megéri ez a teljesítményés igen a legfontosabb hogy jó lett, és megkaptam amit vártam
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Pályát tévesztett DefaultgyiajemdekisehajcsaLaci
5%-al jobb a szoveged, mint a valóság.
Amúgy gratulálok, és örülök, hogy jók az első tapasztalatok.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz mackosajt #60625 üzenetére
ez jó, ezen nagyot felröhögtem, néztek is itt a melóhelyen
" 5%-al jobb a szoveged, mint a valóság."de én is így vagyok vele, hogy örülök hogy rendben leszünk, ha minden jól megy
[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
LaciÚr (#60621) - " ...gyorsabb a gyi5 mint amim volt (szándékosan nem írom le a típust)" - Nem is kell, mindannyian tudjuk, hogy a 1150-es i7-edre gondolsz...
Ha nem indiszkréció, mennyiért szerezted be az OC Formulát?
Szép írás lett, kissé még kiegészíted, s már le is adhatod cikként.
Grat a masinához, ezzel már kihúzod a Zen-ig. (Állítólag 2025 második negyedévében már biztosan kijön, Abu szerint nagyon ütős lesz)Szent Sárkány (#60622) - " ...az 5:00 még odébb van... " - Egy szavad sem lehet, már a részeredményeknek is őszintén tudunk örülni...
[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Mahrenburg #60627 üzenetére
ezt cseréltem el az fx-re és az asusra
a srác beszámította és 18 ezret kellett ráfizetnem
cikket szándékosan nem akarok belőle írni, itt veletek megosztom a tapasztalatim, de mivel nem ér fel a véleményem szakmai körökig, ezért nem akarok vitát indítani
jobb a békesség. a célom az hogy a mi munkánkra megfelelő gépünk legyen, nem túl sok pénz beruházásból és "abból főzünk amit hoztunk"[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
'reggelt!
GyiiiLaci: na ez az....40 % alap orajelen...ird a cikket
-
DR|FTK|NG
veterán
Jó márnemannyiranagyonnagyonkoránreggelt.
Angliai időjárás van errefelé.
Mahrenburg(#60627)
"...nagyon ütős lesz"
Ja, a P4-hez képest.
Lacielvtars
Navégre.Léééccci tuningolva is próbáld ki.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Lacielvtárs #60632 üzenetére
Oké, oké.
Talán utolérhetnéd a Gyiiiöttel a Gyiiihetet.
Az i7-hez képest kb mennyivel lassabb? -
Lacielvtárs
nagyúr
válasz DR|FTK|NG #60633 üzenetére
azt tuti nem fogom elérni, az kizárt szerintem...
sajnos nem tudom megmondani mennyivel lassabb a gyi7től, mert anno nem figyeltem a konvertálás idejét, csak érzésről tudok nyilatkozni...de valahol szerintem félúton van a teljesítménye az fx és gyi7 között ez a cpu, szerintem.
mintha a gyi7-nek ezek a konvertálások képenként 2-3 mp között lehettek, ha jól rémlik
de erre nem akarok/tudok pontos választ adni, mert mondom anno csak örültem mint majom a ....-jának hogy milyen gyors lett a gép, nem figyeltem semmit[ Szerkesztve ]
-
Mahrenburg
őstag
válasz Lacielvtárs #60628 üzenetére
LaciÚr (#60628) - Grat, jó kör volt!
(#60632) - " ...a tuningot meg fogom próbálni, az már fix" - Hirtelen azt olvastam, hogy "az már FX"...
Drift (#60631) - Az a szomorú, hogy ha akarnák, könnyedén le tudnának tenni az asztalra versenyképes megoldást... De úgy tűnik nem akarnak...
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Mahrenburg #60635 üzenetére
én is erre gondoltam amikor leírtam
-
CJ4567
nagyúr
Reggelt
No Sana No Life
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60636 üzenetére
Na kafa. Akkor. majd küld már át egy RAW file-t meg a környezetett amivel és hogyan covertáltad és mire. Meglesem FX-en. Aztán az is beleírhatod és akkor lesz mihez viszonyítani,ha gondolod. segíthet másoknak váltásban stb.
Mondjuk más is letolahtná. itt azért rndes gépek vannak össze építgetve mondjuk ezt is azt is aztán akkor legalább lenne viszonyítási alapja mindnekinek.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Whysperer #60639 üzenetére
nem akarom én hogy akár is miattam váltson...
anno Hablaty Urammal volt ilyen tervünk hogy teszteljük az Amd vs Intelt...
feleslegesnek tartom, nem vedd sértésnek... egyszerűen leírtam mit tapasztaltam... senkit nem akarok meggyőzni semmiről
a felajánlásod köszönöm, és azért is fogalmaztam úgy ahogy fogalmaztam, mert ez nem szakmai véleményem hanem egyszerű, átlag ember véleménye...
nem szükséges a kard ki kard elve
én elhiszem neked amit mondasz, hogy az fx tuningolva is nagyon jó, csak tudjátok milyen vagyok.
nekem megérte ez a 18 ezres beruházás[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60640 üzenetére
Bocsi nem értem amit mondasz. most mi rosszat mondtam? Engem érdekelt volna dolog nem versenyezni akartam "nem szükséges a kard ki kard elve " Nekem az is jó ,ha privátba elküldöd nem osztom meg senkivel csak magamnak kell. cseréljem vagy maradjon.Nyarlás után húzni akarom és letolnám most a tesztet magamnak meg OC után és látnám egy vele kb egy árkategóriás gép mivel másabb. Nekem erre kell. Maya-ba máshogy jön át ,de mivel 3D nyomtatáshoz graf file to file convertálás is lesz ezért. lehet veszek otthonnra egy másik gépet és nem tudom ,hog yaz is FX legyen,de ha meggyöző eredményt kapok akkor veszek egy hasonlót csak képi munkákhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz Whysperer #60641 üzenetére
semmi rosszat nem mondtál...
ha gondolod felőlem privátban összehozhatjuk ha úgy akarod...
nem értsd félre a szavaim, még véletlen sem
beszélhetünk róla, és hangsúlyozom nem írtál semmi rosszat!
peace"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60642 üzenetére
Engem érdekelne személy szerint. Majd tölst fel egy RAW képet és írd le mivel covnertáltad és mire.. stb és akkor ugyan azt a képet megcsinálnám.. THX
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #60640 üzenetére
Visszont a te peldad jo volna par FX lovagot helyre teni. A kozep kategorias i5 40 %-al gyorsabb mint a 4 modulos csucs FX. - faCCa cim volna.
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #60644 üzenetére
+1
MrM94: Macska amúgy a haverod várhatna picit... most jön a 950Ti.. addig a WOW lazán megy FHD-ben azzal a IGP-vel is.
[ Szerkesztve ]
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #60645 üzenetére
ejha Keresztapám, tudod ha volna rögzített, bizonyítékom rá és nem volnék ilyen konfliktuskerülő akkor hidd el meg is írnám... de úgy is az lenne az első 10 hsz a cikkhez hogy lássuk a képi bizonyítékot
de jobb szeretem a nyugodt hangvételű beszélgetéseket, a jó sört, bort, töményet, mint a konfliktust
igazad van - tudod de csak kicsit - de akkor is, én inkább itt böförészek közöttetek, és tudom hogy egy fecske nem csinál nyarat, főleg hogy ilyen meleg nyár kellene a francnak"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
mackosajt
addikt
válasz MiklosSaS #60645 üzenetére
Te még jobb marketinges lennél.
DefaultgyiajemdekisehajcsaLaci, engem is érdekelne az, ami az ufos kollégát. Nekem is jöhet.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Whysperer
addikt
Valamit tudhattak már a régi magyarok 8) Végén kiderül ,hogy minden csak egy MATRIX 8)
Ha már huszár akkor tudtátok ,hogy a huszár öltözetből van az össze más országnak a ruha stílusa.
Vagy ,hogy a kereszt díszek a ruhán nem csak díszek hanem ,hogy fém szálak vannak bennük és a vágás ellen védtek.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor