Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Ezt pontosan így csinálom ahogy leírod. (legalábbis igyekszem.. )
Csak azért azt a tesztet szúrtam be, mert mégis csak fórumtárs továbbá a képek amiket csinált sok szempontból többet mutatnak mint a külföldi teszoldalaké, nem azért hogy meggyőzzön téged arról hogy jó házat néztem ki. Azokból is olvastam ám vagy féltucatot tegnap este, hasonlóan pozitívan vélekednek róla.
Igaz nulla támpontot adtam, mindenek felett áll a szellőzés, második a szerelhetőség.
Sarokasztal "lába" és a fal között van/lesz a gépház, a kinézet ezért annyira nem játszik, maximum szemből sem a kabelek elrejthetősége mindaddig amíg a légáramlásnak nem kavarnak bééé.Itt láthatod honnan van kihúzva a mostani: [link] és ugye az asztal lába mint olyan egy egybefüggő lap, ami kb akkora mint egy átlag íróasztal felülete.
Jó kis befülledős hely, ezért is kell a szellőzés. De mondom, még bő heteim vannak hátra mielőtt aktuálissá válik, szóval bármilyen jellegű tanácsot szívesen fogadok, nem mellesleg életem 3. szg háza lesz, tekintve a mostani 10éve húzza, szóval túl nagy gyakorlatom nincs a témában...játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest