Posztapokalipszisre hangolt GeForce driver érkezett

A WHQL minősítésű, 419.17-es meghajtó egy biztonsági rést is befoltoz.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 419.17-es meghajtót, amely az Anthem és a DiRT Rally 2.0 című játékokhoz kínál profilt, továbbá az Apex Legends és a Far Cry New Dawn frissített SLI profilt kapott. Mindemellett támogatja a nemrég megjelent GeForce GTX 1660 Ti VGA-t, illetve frissített vezérlőpultot is kínál, amely bevezeti a GPU teljesítményszámlálók menedzselését, valamint a Video Codec SDK 9.0 és a Optical Flow SDK 1.0 kezelése is megoldott. Ezek leginkább fejlesztőket célzó funkciók. A GPU teljesítményszámláló menedzselésével kapcsolatban megjegyzendő, hogy az NVIDIA ezt egy biztonsági rés betömése miatt vezette be.

Az új eszközillesztőt néhány hibát is korrigál, többek között az NVIDIA megoldotta Battlefield V-ben előforduló textúrahibákat, amelyek akkor jöttek elő, ha a vezérlőpultban a szűrés magas minőségi szintre volt állítva, de sikerült megoldani a Doom elfeketedő grafikai elemeit, a DSR is működni fog minden kijelzővel, továbbá Iray GPU-s gyorsítása sem fog összeomló programot eredményezni.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés